Reklama

Reklama

VOD (1)

Je čas vyrazit! Andy nechá svou přítelkyni Katy doma a začne si naplno užívat radostí života na univerzitě. A když se se dvěma spolubydlícími vydá na pivní šampionát, kam směřuje i autobus plný sexy modelek, rozhodně přitom zažije spoustu legrace...
Je čas vyrazit! Andy nechává svou přítelkyni Katy doma a začne si naplno užívat radostí vysokoškolského života. A když si vzpomene, kolik zábavy si užil se svou dávnou kamarádkou Jennou, jež se stala modelkou, sebere se a ještě se dvěma spolubydlícími vyrazí za autobusem plným sexy modelek na národní pivní turnaj. Podaří se jim dostat se na soutěž včas a získat titul? Andy ovšem netuší, že v téže době se Katy rozhodne vydat se na univerzitu, aby mohla být svému miláčkovi nablízku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (89)

Gereth 

všechny recenze uživatele

Přesně to, co byste od toho očekávali. Buchty, chlast, ztřeštěné příhody. Vše ale bohužel v malých nemastných neslaných porcích. Žádná výraznější postava, žádná výraznější scénka. Nicméně na zaplácnutí večera u piva s kámošema poslouží. Pravidla samotného beer pongu si asi budu muset někde vyhledat, protože ve filmu je ohýbali vždy, jak bylo zrovna potřeba. Btw: S původním Road Tripem to má samozřejmě asi tak stejně společného jako poslední díly American Pie s jedničkou. 40% ()

kvasiva 

všechny recenze uživatele

Pokud si chcete jen tak v klidu oddechnout, tak jo, nic v tom nehledejte, stupidní komedie, ale někdy je to přesně to co hledám :) ()

necisty 

všechny recenze uživatele

V předešlém díle ten zkušenější herec tu druhou holku alespoň opíchal. Protože když pícháte ženskou v jiném státě, tak se to vlastně nepočítá, protože je to přece v jiném státě. A nebo když si péro namažate burákovým máslem a necháte si ho psem... Eh, no prostě takové nezapomenutelné hlášky tu nenajdete. Sice je zde spousta krásných i nahých holek, ale to k celkovému dojmu moc nepřidá a přitom od chvíle, co se konečně setká s francouzskou, je tam špatně úplně vše. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Velice slabé a i dost nudné. Čekal jsem víc beer pongu, ale toho bylo zatraceně málo na to, že se to tak jmenuje. Sice tam bylo dostatek koz, ale to je asi tak vše. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Bída, bída a ještě jednou bída, která parazituje na vcelku slušné jedničce. Proto jsem se taky nakonec přemohl to zapnout a teď toho lituju. Jestli tam někdo viděl něco vtipného, tak jsem zřejmě v ten moment klimbal. Zápletka naivní a nevěrohodná- borec se žene za jednou buchtou, aby jí mohl voklátit, když přitom chodí s jinou prvotřídní kostí. A finálové vyústění? To je tak totálně průhledné, že čiré sklo by mohlo závidět. Jediné co tak zbývá, je očumovat holky. A to už mi dneska nestačí a přijde mi to dost málo. 30 % Oblíbená část- jednou jsem se fakt upřímně zasmál, ale za boha už si nemůžu vzpomenout čemu (což je o to smutnější) ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Slabý odvar z povedené jedničky. Vrátil se aspoň DJ Qualls a Julianna Guill byla nádherná, ale to bylo v podstatě vše. Vtípky místy bavili a aspoň byla zachována linie univerzita-cil cesty. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Docela překvapivě vtipný film, od kterého jsem vůbec nic nečekal a mile mě to překvapilo. Jinak je to samozřejmě klasika se samýma nahýma babama. Krom toho jeden z hlavních hrdinů až nápadně připomíná Ashtona Kutchera! Plus Beer pong je opravdu hra asi jen pro amíky. ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Nevnímal jsem to jako úplnou ztrátu času, i když je to vlastně víc než jen hloupej straight-to-DVD nesmysl. Párkrát jsem se i trochu zasmál, ani nevím, jestli se za to mám stydět :D Stopáž se vleče když na to koukáte unavený ve čtyři ráno těsně po vystřízlivění. ()

Jazzzz odpad!

všechny recenze uživatele

Oproti původnímu Road Tripu, který disponoval i podobnými herci je tohle tedy bezkonkurenční odpad. Jet na road trip na který jet nechci abych podvedl holku kterou vlastně vubec podvest nechci... Zajmavý motiv pro natočení hloupeho filmu. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

A mě se to líbilo o hodně víc než první díl. Nejspíš to bude tím,že první díl nemá http://en.wikipedia.org/wiki/Beer_pong. BP je hra,která sejme úplně každýho kdo si ji zkusí zahrát. Moje hodnocení není,ale takhle vysoké jen kvůli BP,protože film má taky super fórky,kterých jsou mraky a taky jsou parádně servírovány. Jedna z nejlepších komedií. 100% ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Ajaj,tak tohle byl trochu průser. Sice hra Beer Pong vypadá dost zajímavě a klíďo bych si ji i zkusil,ale to je tak vše. Bohužel hlavní hrdinové jsou o mnoho méně sympatičtí než ti z jedničky. Srandy je o dost méně a únos agenty CIA byl už trochu moc. Čeho je tu ale víc, to jsou americké kočičky. Sice autobus katolickej školaček co před svatbou ne je až na vyjímku k ničemu a autobus nafoukanejch tupejch modelek je ve finále taky k ničemu. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Ani tu nebudu zmiňovat mínusy, kterých je opravdu hafec (nejdůležitější je ale asi ten, že mi za celou dobu nepřišlo nic vtipné), takže jdeme na těch pár plusů. Originální je určitě nápad s "beer pong" hrou, ale potenciál to vůbec nevyužilo. Další věc je chytlavá písnička - i když falešně zpívaná ;-) - a poslední Julianna Guill, které to tu slušelo.. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Oproti pozerateľnej jednotke typické béčkové „pokračovanie“, zoberie sa kúsok príbehu z jednotky, pridajú sa kozy, nezmyselný akože šport, nejaký fekálny humor a je to. Jedna hviezda sa dá udeliť za pár svetlých momentov, ale všetky boli na začiatku. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Ťažko bolo dopozerať. Nekomédia ktorá smerovala na úplne dno kde je zväčša Slovenská a Česká kinematografia. Odpad nedávam. Za pivo a dievčatá. 1* ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Oceňuji to, že to nebylo tak trapné jako 90% všech podobných filmů. Vtípků bylo, ale taky docela málo. Mno co takový podprůměr. Jo a DJ Qualls je fakt zvláštní típek v dobrem slova smyslu. ()

Reklama

Reklama