Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja pubertálni kamoši Rickie (Shiloh Fernandez) a J.T. (Noah Segan) sa idú z nudy zabaviť do bývalého blázinca. Zatúlajú sa hlbšie do pivníc a objavia 'mŕtve' dievča. 'Mŕtve' dievča avšak tak úplne mŕtve nieje a tu vystupuje na svetlo konflikt medzi chalanmi, kde jeden sa snaží zo situácie vycúvať s rozumom, ale druhý má na situáciu opačný názor. Zvrátená hra, do ktorej sú pomaly zaťahované ďalšie osoby z ich blízkeho okolia začína... (phaloc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (96)

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Zombie exploitation trošku jinak a vůbec ne špatně. Ve filmu není moc hluchých míst, sice se dočkáme několika logických faux pas ze strany protagonistů, z nichž všichni podávájí hodně přesvědčivý výkon, děj však slušně graduje a lehce průhledné finále vám nevyrazí dech, ale kulantně zakončí celý snímek. Po všech stránkách lehký nadprůměr. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Dva kamarádi najdou celkem šmrncovní nemrtvou a od té chvíle se na povrch začne drát rozdílnost jejich povah, která se projevuje zejména v tom, že se nedokážou shodnout, co s děvčetem dělat. A to ani po tom, co zjistí, že s ní není všechno v úplném pořádku. Mix několika žánrů, na který se dá nahlížet z několika úhlů, přičemž ten zombie(?) motiv by měl hrát tu primární roli, ale podle mě je to jen zdání, ačkoliv se okolo nalezenkyně všechno točí. A to se mi líbilo. Další věcí, která mě bavila, je fakt, že jsem absolutně netušil, jakým směrem se příběh vydá a jak dopadne. Těch vývojů se nabízelo x a mám za to, že tvůrci nakonec zvolili ten správný. Potěšil i neokoukaný casting, takže celkově spokojenost. Celkem svěží vítr na hororovém poli. 70% ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Hodně laciný a naivní psychologický "trochu horor", který sice zajímavě aplikuje motivy lidské zvrácenosti, ale nechtěně se stává i festivalem lidské imbecility a jednání tak hloupého, že Homer Simpson by v tomhle světě zastával pozici Stephena Hawkinga. Film, který nejenže nefunguje jako narativní koncept snažící se o postupné nabalování tísnivé atmosféry, ale dle mého selhává i ve svém prvoplánovém sdělení - na tomhle se může někdo (koho si teda nechci představovat) opravdu krásně inspirovat. Mrzí mě, že jsem nad tím ztrácel čas. 15% ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Za tých pár korún slušné. Zo začiatku to vyzerá, že pôjde o explotation (ne)nápadne inšpirované francúzmi, no to sa to ono iba tak tvári, zrazu sa to zmení, zvolní a skončí niekde pri klasickom americkom hororovom undergrounde, tentokrát pre zmenu s nápadom a príjemnou záverečnou pointou. Keby sa tej romantike v závere dalo aspoň trochu veriť, mohlo to byť za štyri. A tiež keby hlavnú mužskú úlohu nehrala neschopná atrapa Brandona Leeho. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Divnej film, kterému se sice nedá upřít jistá dávka originality a to navíc v žánru, kterej už je mrtě vylouhovanej (zombies), ale po většinu stopáže jsem se ukrutně nudil. Nevím přesně, co tím chtěl básník říct, jestli chtěl vypíchnout, že všichni máme možnost volby a každej si za svoje jednání zodpovídá sám, ale jakž takž zajímavej námět zabíjí jeho provedení. Ty dvě hvězdy jsou teda za jinej pohled na zombie horory (i když těch žánrů se tu mísí víc) a taky za fajnou hudbu, jinak spíš zklamání. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno