Reklama

Reklama

Obsahy(1)

To, co chvíli vypadalo jako zvláštnost, se nečekaně mění v drama! Malé víry nad New Yorkem se spojí v tornádo a rozmary počasí nabírají stále děsivějších rozměrů. Meteoroložka Nicole de Boer je jediná, kdo může zachránit město před katastrofou - pokud včas odhalí tajemství podivných přírodních úkazů... (oficiální text distributora)

Recenze (76)

Crackonosc odpad!

všechny recenze uživatele

Skupinka cca šesti lidí pomalu postupuje chodbou v jednom z vysších pater mrakodrapu, když tu se proti nim náhle vynoří kulový blesk, což jeden -zřejmě náčelník party snů- komentuje slovy "Najde si to cestu dovnitř!", načež všichni zkamení na místě. Poletující prskající koule si to klidným tempem přištráduje až ke skupince dobrodruhů, ladně obkrouží nejpomalejší kus stáda, švihem ji odpálí od smečky a zmizí. Naši kreté- pardon hrdinové se SAMOZŘEJMĚ rozhodnou, že si ohořelou mrtvolu prohlédnou zblízka, aby měli nějakou tu šokézní vzpomínku na trauma toho dne. A to ja ta chvíle, na kterou všemi mastmi mazaný blesk čekal! Ve chvíli kdy jsou zvědaví tupouni u ohořelé hromádky nejblíž, vyskočí prohnaný kuláč zpoza rohu a dá se do pronásledování roje po lobotomii. Hlavní trubec však navede vystrašené ovečky do kanclu a drze zabouchne dveře dřív, než se k mim stihne přidat i elekřinou zářící pronásledovatel. Tomu pak nezbývá nic, než číhat za dveřmi. - Takže asi tak! Tohle mimochodem je scéna, která ve filmu FAKT je! :-) ()

Triny odpad!

všechny recenze uživatele

uuu, to byl nádherný a přínosný film!! *vypnout lhací režim* Eh, jako co to mělo být? polovinu filmu jsem nedávala bacha, pže dialogy typu - "Nasa je banda byrokratů - jedině mé řešení je správné.." "jste blázen doktorko", mě vyloženě vytáčely.. A když jsem se donutila na chvilu se soustředit, bych se jako zase "vnořila" do děje, tak tam najednou lítal nějakej červenej kulovej blesk a taky tam všude probíjely schody a nějaké zelené něco.. no přípomínalo to Ghostbusters...a tak jsem si je šla pustit a byly mnohem lepší než nějaký ušmudlaný tornádo s pudlem s mašlí na konci...:D:P ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Velehořká příchuť triviálního projektu zabořeném v bahně klišé, ve kterém je jedna koza, co jí ještě teče mlíko po bradě, jako jediná schopná zachránit svět. Wow.. mnozí zaručeně dostanou záchvat dávivého kašle, vy si raději skočte třeba na zmrzlinu, cesta do cukrárny bude zcela jistě záživnější než celé tohle Tornádo.. ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Televizní snímek se nepřekvapivě honosí ohromnou plností různých nelogičností a absurdit. A přitom námět nebyl zase až tak špatný. Ani speciální efekty nebyli na TV nejhorší. Tvůrci si to buď chtěli zjednodušit, nebo prostě o toho vůbec nepřemýšleli. Ano, od TV se nedají očekávat nějaké velkorozpočtové katastrofické snímky, ale přeci jen by nějaká logika měla být předností. Atmosféru snímek má a i o napětí místy nouze není, jen se nesmí u toho moc přemýšlet a divit se nad chybami. ()

matt6 odpad!

všechny recenze uživatele

Sračka največšieho kalibru, čisté béčko s idiotskými hercami, a otrasnými, šablehodnými efektami. Podobných námetov sme tu mali už veľa - zemetrasenie, tornáda, hurikány, záplavy, asteroidy... Blesky sú síce originálne, no tento film nápad nezachráni. Je to však brutálne nelogické a otravné ako podobne ladené tv-filmy. A nakonci ten námet na pokračovanie, ty vole tak to je už hardcore :D. Ani neviem začo, ale odomňa 10% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se ve Vancouveru v Kanadě. (willy1)

Reklama

Reklama