Reklama

Reklama

Sezení

  • USA The Sessions (více)
Trailer

Obsahy(1)

Od dětství ochrnutý a na plicní respirátor odkázaný básník a novinář Mark O'Brien (Hawkes) znovu a znovu překonává nepřízeň osudu. Nyní, v osmatřiceti letech, ale čelí dosud největší výzvě: touží přijít o panictví. Pomůže mu krásná terapeutka (Hunt), sympatický kněz (Macy) a jeho vlastní bezedný smysl pro optimismus a humor. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (21)

Trailer

Recenze (147)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Já si to myslel, že se tu kdejakej chytrák bude chtít vytáhnout s ňákým fakt vtipným fórem o "kriplech panicích" a že tu ti samí intelektuálové budou ohrnovat nos nad Helen Hunt, jejíž postavu by ve skutečnosti vyměnili i za sůl, až se padesátka jen maličko přiblíží. Jsem převapenej; asi jako tím, že je šest večer a venku se stmívá. Dávám od vás ruce pryč a psát, kam bych je položil, je myslím zbytečný. ()

Pump 

všechny recenze uživatele

Jedinečné téma, citlivé zpracování a skvělé herecké výkony! Co více potřebujeme, abychom se dobře bavili? Toto komediální drama si nenechte ujít a i když na první pohled nevypadá nic moc, stojí za shlédnutí. Naprosto skvělé podání skutečné postavy Mark O´Brien hercem John Hawkes udělá z filmu klenot. Komentář v první osobě na pozadí filmu je velmi příjemný. Bavil jsem se skvěle a to jsem dlouho váhal zda se na film vůbec podívám. Jistě jsem nebyl sám, ale vězte, že se není čeho bát. Není to ani trapné, nudné nebo příliš smutné :-) ... ()

Reklama

Hild 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, velmi zvláštní, určitě ne špatný. Od začátku filmu jsem vůbec nevěděla, co si vlastně myslet, nechápala jsem, na jaké místo diváka se film snaží útočit. Ani příliš nedojme, ani nepobaví. Nicméně filmy o ochrnutých lidech jsme viděli už tucty, byla jsem ráda, že tento film nabídl zase trochu jiný pohled, i když pohled, který asi nebude sedět všem, já si však myslím, že právě velká otevřenost tohoto filmu k sexu, je jeho největší plus. Znovu už bych si to ale nepustila. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Nesmierne zaujímavý film, ktorý idealizuje možnosti telesne postihnutých aj ich okolia. Napríklad: 1. žiadny katolícky kňaz by svojho zverenca týmto smerom nepovzbudzoval a nepočúval by jeho rozprávanie uprostred kostola, ale v súkromí. 2. Nájsť takúto sexuálnu terapeutku je možné jedine vo verejnom dome. 3. Na Slovensku by bol dosť problém nájsť opatrovateľku, ktorá by na vetu -Už nie som panic!- s úsmevom odvetila - Ďakujem, že si mi to povedal.- K obrovským pozitívam filmu patrí: 1. Reálny pohľad na sexuálne túžby postihnutých 2. veľká otvorenosť a humor s akou sa tu k téme pristupuje 3. Hoci je to celé na základe skutočných udalostí, nemôžem sa zbaviť pocitu sentimentálneho prikrášlenia. To však vôbec nevadí, je to krásny a povzbudivý príbeh. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

V jádru vtipné, dobře zahrané drama, které je taky docela komedií. Ač o ochrnutém člověku, přesto netlačí na emoce a snaží se věc brát jak je, i když v zájmu koukatelnosti nás šetří běžných denních činností, poznáme jen ty pohodovější chvíle. Takže je to jen taková jednoaktovka o lásce a sexu ...a náboženství...70% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

  • Herec John Hawkes musel mít pod zády polštář, aby páteř vypadala klenutá a zakřivená. (chelseaman22)

Reklama

Reklama