Reklama

Reklama

Na střední škole v East Great Falls se další generace studentů pokouší přijít o panictví nebo najít pravou lásku. Rob ve školní knihovně náhodně objeví Bibli lásky, legendární knihu s radami zaručujícími sexuální úspěch, kterou psali v průběhu čtyřiceti let bývalí studenti. O knize řekne Nathanovi a Lubemu a okamžitě se rozhodnou z ní vyzkoušet některé rady. Jenže je vážně poškozena a trojici přátel nezbývá než začít doplňovat vlastními zkušenostmi chybějící kapitoly. Rob se pokusí udělat dojem na Ashley, která ho vmanipuluje do krádeže spodních kalhotek. Velmi lechtivý rozhovor Nathana s Danou v kostele zase vyslechnou z reproduktorů davy farníků. I když všichni tři mladíci prožívají další sexuální dovádění a nespoutanou zábavu, přesto se jim nedaří přijít o panictví. Mají pocit, že něco dělají špatně, a tak se rozhodnou sehnat všechny muže, kteří do Bible přispívali, aby chybějící stránky obnovili. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

„Nejsem tak nevinná, viděla jsem Hříšný tanec a Modrou lagunu.“ Tak tohle je dost ostrý sešup. Ale jo, být mi jedenáct, asi bych se dost bavil, slintal a užíval si to. A možná přesně tohle bylo záměrem. Stifler je naprosto tragický a hlavně naprosto zbytečný.. Trapná karikatura. Stejně tak humor. Jakýkoliv pokus o vtip vychází naprázdno, nebo překročí hranice čehokoliv, co má s vtipem něco společného (sob). A ani ty holky nebyly hezký, vychrtlý "modelky" mě vážně neberou. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší než předchozí dva díly. Dobré vtipy, herci sympaťáci a hlavně je tu trochu silnější romantická linie, která se snaží vzdát hold první trilogii. Eugene Levy je perfektní, hudba rovněž. Snad akorát bych vystřihl scénu s babkou - děvkou. Ta byla fakt navýsost trapná a zoufale nevtipná. Jinak to ale byla příjemná zábava, silné 3*. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Siedmy diel o tejto sexistickej sérii pre mladých, ktorá bola zo začiatku vtipná, svojrázna a svojimi špecifikami sa stala nezabudnuteľnou. Veľa filmov, či seriálov sa snažilo na ňu nadviazať, snažilo sa vyťažiť z toho, čo vyvolala, ale poväčšine to boli len nechutné sexistické komerčné filmy. Tento diel medzi ne, napriek tomu, že je z tejto série, zapadol. Už som cítil, že je to také nasilu, téma je prakticky vyčerpaná, aspoň teda toto určite nič nové neprinieslo a zábava klesla veľmi nízko. Človek to už asi pozerá len pre tie pekné dievčatá, tému sexu, školstvo, či spomienky. Tento film bol naozaj nezáživný. ()

Cappuccino odpad!

všechny recenze uživatele

Nebudem to dlho odkladať a tak na rovinu. American Pie:The Book of Love je jedna veľká primitívna sračka. Dokonca ani dievčatá už niesu to, čo bývali. Séria prcičiek pre mňa definitívne skončila po tretej časti. Už dlhú dobu som nedal filmu odpad, pretože si stojím za tým, že na každom z nich bolo treba aspoň kúsok námahy, ale dnes urobím razantnú zmenu. Do budúcna by si mal John Putch (kto to s prepáčením do puče je?) brať žiarivý príklad z takého Fired up. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu zazní písnička Dance Dance (2005) od skupiny Fall Out Boy z alba „From Under The Cork Tree“. (wesi96)
  • Natáčelo se ve Vancouveru v Kanadě. Škola East Great Falls je Centennial Secondary School v Coquitlamu a lanovka na horách je lanovka na Grouse Mountain severně od Vancouveru. (Cheeker)
  • Eugene Levy je jediný herec, který se objevil ve všech sedmi dílech série Prci,prci, prcičky. (Pumiiix)

Reklama

Reklama