Reklama

Reklama

Na střední škole v East Great Falls se další generace studentů pokouší přijít o panictví nebo najít pravou lásku. Rob ve školní knihovně náhodně objeví Bibli lásky, legendární knihu s radami zaručujícími sexuální úspěch, kterou psali v průběhu čtyřiceti let bývalí studenti. O knize řekne Nathanovi a Lubemu a okamžitě se rozhodnou z ní vyzkoušet některé rady. Jenže je vážně poškozena a trojici přátel nezbývá než začít doplňovat vlastními zkušenostmi chybějící kapitoly. Rob se pokusí udělat dojem na Ashley, která ho vmanipuluje do krádeže spodních kalhotek. Velmi lechtivý rozhovor Nathana s Danou v kostele zase vyslechnou z reproduktorů davy farníků. I když všichni tři mladíci prožívají další sexuální dovádění a nespoutanou zábavu, přesto se jim nedaří přijít o panictví. Mají pocit, že něco dělají špatně, a tak se rozhodnou sehnat všechny muže, kteří do Bible přispívali, aby chybějící stránky obnovili. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

lesumir odpad!

všechny recenze uživatele

Prci, prci, prcičky jsou kultovní teen komedii, průkopníkem ve svém žánru. A všech šest dílů, i když s těžkou stagnací, se toho drželo. Ale tohle... tohle je vážně humus! Humor žádný, zbytečné nastavování za pomocí fekálních scén kdy jeden borec poblije hezkou slečnu, druhej borec je naprcán sobem nebo losem nebo co to bylo nebo ten samej loser, kterej poblil tu hezkou holku ma zaseknuty pero v puse mrtvy stetky. Jedinou devizou filmu jsou zajimavy slecny, ale ani to k ty jedny hvezdicce nestaci. Uz mam dost komedii o tom, jak se nekdo snazi zasunout. Tyhle filmy vytvari iluze v nanivnich pubertacich o tom, ze stokilovej bagoun sbali na svoje dzouky superhotcool kocku. Ne, mladi patnactileti panicove, takhle to faaaakt nefunguje :-) ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Prcičky sú moja slabina. The book of love nie až také zlé ako sa tu píše. Je tu niekoľko vtipných situácií, divoké party (ktoré v USA v skutočnosti neexistujú) a pekné baby, ktoré ukážu vcelku dosť. Ak niekto čakáte viac, tak ste naivný. Je pravda, že prvým dvom dielom sa to nevyrovná a ani ma to tak príjemne nešokovalo ako (neočakávaný) super masaker, ktorý posunie pojmy prsia a sprostosti vo filme o taký kus, ale rozhodne to neurazilo. Ak nemáte radi žáner ako taký tak vám to nič nedá, ale ak si viete vychutnať teen komédiu zo všetkými klišé, ktoré viete, že tam budú a keď tam sú tak ich odignorujete, tak vám prci 7 poskytne obstojnu zabavu. Rozhodne lepšie ako 4 možno na úrovni 3 alebo 5. Pripájam sa k kritike Stiflera, ktorého hral úplný čurák. To bola vždy zaujímavá postva. I keď Dwight my tiež nebol nejak sympatický ale časom som si na neho zvykol. Dufám že niekedy natočia 8 a že vymyslia niečo, čo bude lepšie ako book of love. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Tahle serie měla skončit u třetího dílu, kde se ještě bylo opravdu čemu smát, ale tahle stupidita plná fekálních a nereálných scén a dementních dialogů neměla nikdy vzniknout, za celou dobu jsem se jen párkrát pousmál, ačkoliv by se tahle břečka zasloužila odpad! budu milosrdný a hodnotím 1* za slušnou plejádu rajcovních slečen. ()

ArsenalEagle odpad!

všechny recenze uživatele

Po tom, co jsem začal trochu sympatizovat se Erikem Stiflerem (American Pie 5,6) se zde objevují nový herci, na které si momochodem nezvyknu a zvykat ani nechci. Film se snaží budovat na první trojce, kterou nejspíš ani neviděl. S novými herci novější odpor.. Takže, bud udělat pokračování na 1,2,3, nebo 5,6 - jinak to nevidím! Prci, prci, prcičky: Kniha lásky aneb jak i největší bečka(která se snaží připomínat Finche) může zabodovat u kapitánky roztleskávače, jak se matka snaží být Noah Levenstein, aneb všechno zlý, je pro sex dobrý ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Dievčatá majú tričká s nápisom Blazers - je to hokejový tým Oklahoma City Blazers. (Dzusta)
  • Natáčelo se ve Vancouveru v Kanadě. Škola East Great Falls je Centennial Secondary School v Coquitlamu a lanovka na horách je lanovka na Grouse Mountain severně od Vancouveru. (Cheeker)
  • Ve filmu zazní písnička Dance Dance (2005) od skupiny Fall Out Boy z alba „From Under The Cork Tree“. (wesi96)

Reklama

Reklama