Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tyrion a Daenerys plánují napadení Casterlyovy skály. Jon dostává svolení na těžbu dračího skla, zatímco se Sansa stará o Zimohrad. (KajusaK)

Videa (1)

TV spot

Recenze (46)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí epizoda už nebyla jen nelogická, to už byla katastrofa. Ani Kraken ze Souboje Titánů (1981) nebyl na moři takovým postrachem jako Euron a jeho nezměrná flotila využívající blíže neurčenou formu hyperpohonu. Ať už ta záležitost funguje jakkoliv, je kompatibilní i s prostým pěšákem, díky čemuž předvádí Jaime v čele armády Blitzkrieg, jaký by mu Dolfi hořce záviděl. Chudák Sansa, jako by nestačilo, že si s ní Ramsay dělal, co chtěl, teď ještě zjistí, že si to brácha celé nahrával, to je depka. ()

Psychor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak toto se nepovedlo. Časová diskontinuita. Teleportace. Je vidět, že Benioff s Weissem již neví kudy kam a místo propracovaného scénáře začínají sázet spíše na situační "humor". Opravdový fanoušek Game of Thrones, který miloval Martinovu příběhovou sofistikovanost, musí nad tímto kvalitativním propadem sedmé série jen nevěřícně kroutit hlavou. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Téměř dokonalý, přesto skoro neakční díl. Spousta chytlavých dialogových pasáží a výtečné interakce hlavních hvězd. Především Snow - Daenarys a pak ta finální Lannister - Lady Olena, která je doslova elektrizující. Bitvy jen útržkovitě, náznakem, ale proč ne. Příjemná změna a osvěžení jinak stále velmi podobného konceptu. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak opět skvělé! Samozřejmě pro příznivce akčních přímočarých jízd tohle asi nebude. Vždycky žasnu, co všechno se do jednoho dílu vejde. Nepostradatelné intriky a plány, incest a trocha nahoty, sice méně krve, ale rozmáchlí draci to vynahradili, několik dojemných scén a osud Bond girl se naplnil. Jedinou radost mi kazí neschopný a prkenný Harington, který z nejsympatičtější literární postavy udělal ňoumu se psíma očima. Otřesné. Tady zkrátka udělala Rudá kněžka chybu....mohla by ji napravit.... ()

filmsim 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejlepších dílů Hry o trůny. Od začátku do konce skvěle nasazené tempo, výborné důvtipné dialogy, překvapivý chytrý scénář, přehledné akční scény, epická výpravná stránka a důkladné vizuální efekty. Je zde všechno, co fanoušci milují, a všechno, co hejtři nesnášeli z tohoto seriálového hitu ladně mizí - pomalé tempo, akce jen na konci sezóny, pomalý děj a vývoj postav - to vše je nyní, jak na speedu a to v tom nejlepším slova smyslu. Hra o trůny se změnila a s postupně přibližujícím se koncem se rozjíždí na plné obrátky. Jakému seriálu v sedmé řadě či ve své předposlední sezóně nedocházel dech? Existuje jen pár takových a Hra o trůny se mezi ně směle řadí. 9/10 ()

Galerie (52)

Reklama

Reklama