Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mrtví pochodují směrem ke zdi, zatímco se dozvídáme pravdu o Jonovi a jeho původu. Cersei slibuje loajalitu severu a Arya se Sansou zpečetí spojenectví. (KajusaK)

Videa (1)

TV spot

Recenze (80)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Od posledního dílu má právo snad každý divák očekávat cosi velkolepého. O to větší nasrání se poté rozlije v krvi každého fanouška, který neztratil zbytek vkusu. Samozřejmě, že se i nyní jedná o velmi příjemnou zábavu a 80 minut, kterých divák zkrátka nelituje. 6 sérií člověk čekal na epická setkání všech skvělých postav u jednoho stolu. Očekával jsem, že proběhnou stylem, jako když po dlouhých letech střetnete v podnapilém stavu někoho, koho jste dlouho neviděli a je obdobně opitý. Namísto toho jsou setkání hrozně odfláknutá. Celá série byla hrozně uspěchaná a nedomyšlená. Nechce se mi věřit, že by Martin napsal něco tak stupidního, jako byla výprava party neohrožených, následná záchrana party neohrožených, která se ukázala být více než ohrozitelnou, následný oštěpařský výkon a darování snad jediného prostředku, který umožňuje pokořit jinak nepokořitelnou zeď. Osmou sérii rozhodně nevynechám. Nicméně se tvůrcům celkem znamenitě podařilo docílit toho, že čekání nebude zdaleka tak nepříjemně dlouhé, jako tomu bylo v 5 předešlých případech. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Žádná velkolepá bitva se už nekoná, ale závěr korunuje skvěle vyvážený díl plný x dramatickým dialogových momentů i klíčových zvratů ve vývoji postav. Zajímavá změna, kdy jde spíše o razantní skoky kupředu v ději, než-li vykosení x hlavních postav. Výtečně natočené je především setkání dvou královen, na které se každý fanda těší snad od té chvíle, kde se postupě vynořují jejich siluety silných osobností a démonických vládkyň. ()

Reklama

mclenin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Predvídateľné ale dôstojné a obstojné ukončenie nabitej série. Vzhľadom na silu internetu, a kde tu sa vyskytnuvšie leaky a spoilery sa síce nekonal WOW efekt, no vo výsledku u mňa prevláda spokojnosť. Najsilnejšie momenty z tejto časti pre mňa boli paradoxne tie najpokojnejšie - SPOILER ALERT - rozkol Jaimeho a Cersei s Horou v pozadí, a sneh (príchod zimy) v Kings Landing. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj se nám pěkně rozběhl. A vzniklo nám několik průšvihů, které se musí nějak vyžehlit a o tom asi až za rok. Možná ještě za dýl. Rozhodně poslední díl této série připravil zajímavé podhoubí pro poslední sérii. A ne, nemyslím si, že tohle byla nejlepší epizoda. Ale byla rozhodně dobrá, to ji nikdo nemůže upřít. ()

Fugito odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

dajte ľudom to čo chcú a epizóda má 90%, aj napriek tomu, že scénar je úplne oničom, moment prekvapenia tak predvídateľný a logické premýšľanie nad zápletkou tak nepotrebné (pretože posledná séria mi nedáva žiadnu logiku). Verím, že G.R.R. Martin postavu Johna premyslel trošku inak, pretože čakať 4 série na to, čo každý čakal, je trošku faux pas. ()

Galerie (70)

Reklama

Reklama