Reklama

Reklama

Na ospalém předměstí mezi rozkošnými domky s upravenými předzahrádkami stojí černý dům s mrtvým trávníkem. Aniž by to sousedé věděli, hluboko pod ním je obrovský tajný úkryt. Žije tam Gru, který se nezastaví před žádnou špatností, na druhou stranu ale umí být nekonečně zábavný. Obklopuje se armádou uličnických a zlomyslných mimoňů. Gru chce ale získat slávu i uznání své přehnaně kritické matky. Naplánuje, že ukradne Měsíc. Na cestě k cíli mu stojí spousta překážek, zejména jeho konkurent Vektor, syn šéfa Banky Zla. K tomu, aby jej překonal, potřebuje Gru pomoc tří děvčátek ze sirotčince. Jenže s nimi přichází ještě víc problémů. (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (1 041)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Podle mě za úspěchem každýho animáku většinou stojí jedna postavička, která film táhne. A nemusí to být ani postavička hlavní. A tady tomu není jinak. Stejně jako v mým nejoblíbenějším animáku Příšerky s.r.o je tahounem malá Boo. Tak tady je tahounem malá Ágnes. Její roztomilost prostě zabíjí. Jeden z těch povedenějších animáků na který se s dcerou vždycky rád podívám. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Ken Daurio, Cinco Paul / Sergio Pablos | Hudba: Pharrell Williams, Heitor Pereira | Produkcia: John Cohen, Janet Healy, Chris Meledandri | Distribúcia: Universal Pictures | Štúdio: Illumination Entertainment, Universal Animation Studios, Mac Guff | Rozpočet: 69 miliónov $ | Tržby: 541,897,970 $ || Krásna pocitová rozprávka, s poriadnou porciou nefalšovaného humoru. Dej slušne hutný, a obrazovo veľmi nápaditý. Až na pár rušivých elementov (nenapíšem ktoré, pre Vás môžu byť úplne v pohode, alebo iné) ďalší nadpriemerný animovaný kus v roku 2010. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Animáků, u kterých rodiče nemusejí podřimovat, moc není. Předně teda přiznávám, že nejsem příznivcem těchhle „roztomilých“ barvitých taškařic, ač kupříkladu V hlavě nebo Coco stavím hodně vysoko. Šlo o látky atraktivní pro všechny generace, milé, inteligentní, ambiciózní, svižné, nápadité. Já, padouch je jednodušší záležitost, místy úsměvná, nicméně cílící od začátku do konce na nejmladší publikum. Pro ně je to nadávkované a já to respektuju. Oceňuju, že se prakticky pořád něco děje. A když to sklouzne (pro odrostlejšího diváka) k ještě větší nudě, na scénu naskočí roztomilí Mimoňové, kteří prostě umí. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Despicable Me je v skutku fajn animák, ktorý nie je sofistikovaný zážitok ako Rodinka úžasných pred mnohými rokmi a nemá to majstrovstvo Pixaru pri pohľade do duší hrdinov. Ale vie načrieť do vnútra aspoň jedného zlého, mať rodinné hodnoty i rovnako dobrú akciu. A totálne bláznivý humor. Ja, zloduch chce totiž kombinovať to akčné, zábavné a ku koncu aj dojemné. Ide na to výborne. Akcia nie je úplne obyčajná a často vedie k tým absurdným scénam, ktoré na animáku milujeme. Dej je pravdu povediac jednoduchý a predvídateľný, ale nakoniec ide tu o film pre deti. V tejto súvislosti by som preto upozornil, že všetky príbehy už boli napísané a sú nám len naservírované v inom obale. Všetko bolo viac menej v poriadku len niečo tomu chýbalo k plnému počtu bodov. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Být tam trošku víc vtípků, které by si užili i dospělí, dám tomu určitě o hvězdu víc. Jenže tenhle milý filmík je opravdu pouze pohádka. Ne že by na tom bylo něco špatného, děti si celý film určitě dokážou užít dosyta, ale já jsem celou dobu měla pocit, že tomu přece jenom k dokonalosti něco zásadního chybí. Chvilkama jsem se trochu nudila. Nejlepší na tom byli každopádně minioni! Ty jsem si hned zamilovala. :D ~(3,4)~ ()

Galerie (107)

Zajímavosti (46)

  • Film bol animovaný vo francúzskom štúdiu Mac Guff v Paríži. (Greenpeacak)
  • Ve filmu si lze všimnout jasného odkazu na Kmotra (1972), a to když se Gru (Steve Carell) v posteli vzbudí a spatří hlavu panenky. Scéna, kdy se Gruova raketa po odletu ze Země dělí na několik částí, může zase připomínat Star Trek VIII: První kontakt  (1996), v němž se stejně dělí raketa Phoenix. (NGP)
  • Gru (Steve Carell) a ředitel banky zamíří zmenšovací paprsek na gauč, který je přesně kolmo na televizi, přestože v předchozím záběru jej Gru otočil vůči televizi o 180°. (chleba24)

Související novinky

Netflix se vzdal práv na další animák

Netflix se vzdal práv na další animák

20.12.2022

Streamovací společnost Netflix nakonec nezafinancuje vznik oznámeného animovaného a ručně kresleného snímku Ember od režiséra Sergio Pablose (Klaus). Důvod pak podle všeho souvisel víc s kreativní… (více)

Shreka čeká restart

Shreka čeká restart

07.11.2018

Je to sedm let od celovečerního filmu Kocour v botách, poslední snímku ze shrečí série, který v kinech vydělal celosvětově 555 milionů dolarů. Místo klasického pokračování se teď ale studio… (více)

Připomeňte si začátky kultovních postav

Připomeňte si začátky kultovních postav

13.10.2017

Oblíbené filmové postavy zažívají v posledních měsících hned několikanásobné návraty. Roztomilí mimoňové opět potěšili (nejen) dětské diváky ve třetím dílu Já, padouch. Jason Bourne skládal další… (více)

Mazlíčky čeká pokračování

Mazlíčky čeká pokračování

03.08.2016

Asi vám neuniklo, že se velké hollywoodské projekty točí kolem slavných značek. Jen málokdy se rozjíždí zbrusu nová série, takže potěší, když si něco najde diváckou podporu. Co zcela originálním… (více)

Reklama

Reklama