Reklama

Reklama

Grotesque

Obsahy(1)

"Vzrušuješ mě, rozřežu Tě na kousky." Mladý unesený pár se vzbudí ve strašidelném sklepení, svázaný a skalpovaný. Dlouhé a šílené mučení právě začalo. Po Saw a Kostce se zrodil nejkrutější japonský horor. (MIDO FILM)

Recenze (288)

juta 

všechny recenze uživatele

Další úchylák s choutky ubližovat tím nejhorším způsobem. Mučení bylo místama silný, ale na blinkání mi rozhodně nebylo. Nechat si propíchnout kulky silným hřebíkem... to si opravdu nedokážu představit tu bolest. Hned ve mě zamrazí, když na to jen pomyslím. :D Další ukázkový příklad, kde se dabing nepovedl. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je nářez!! Nebo "zářez" dalo by se také napsat ... V poslední době zjišťuji, že pravým "domovem" exploitation žánru je zřejmě Japonsko a i když jsem si dlouhou dobu myslel, že šílené krutosti natáčené v Hongkongu počátkem 90. let (tzv. HK CAT III exploitations), nemůže nic překonat, zával japonských filmů podobného ražení mne stále více přesvědčuje, že tohle je skutečně ta "nejzvrácenější" země v oblasti kinematografie, jaká existuje ... Konec filosofování (které je jen osobním názorem ..) a něco k filmu. Sadistický perverzní úchylák chytne kluka a holku, ty přiváže k "mučícím prknům" na stojato aby na sebe viděli a už asi od 3. minuty začíná "tortura" ... Film obsahuje skutečně všechno co si lze a nelze představit ... Sexuální zneužívání (obou!), psychické a psyhologické týrání ("Pokud odmítneš mučení nebo už Ti to bude stačit, začnu s tvojí přítelkyní!"), manipulace, nože, dláta, kladiva, hřebíky, motorová pila ... Kastrace - pche, kdysi nejvyšší tabu, tabu mi to přišlo jako jedna z běžných praktik ... No prostě brutální extrém!!! Úchylný, zvrácený, mučivý, odehrávající se v podstatě v jedné místnosti - mučírně. Ovšem co musím uznat, brutalita filmu není samoúčelná a některé goreefekty jdou mimo kameru. Divák je přece jen mírně, ale skutečně mírně "šetřen". Filosofie filmu je pak jasná od začátku, co je člověk schopen vydržet a udělat pro lásku. Jaké perverzní úchylky můžou v jednom člověku dřímat ... Film je výborně technicky zvládnut. i když podle mne reaguje silně na původní odpady-série "Guinea Pig", jedná se o dílo které nese jisté myšlenky a je špičkově choreograficky zvládnuto. Bohužel mi trochu pokulhávaly herecké výkony a neseděl moc herec hrající sadistu, ale i tak je to prostě v rámci okrajového subžánru pecka. Upozorňuji, že film je určen pro okrajové a zřejmě trochu ujeté publikum, běžní diváci RUCE PRYČ nebo vám je ta motorovka ufikne!!! Nemůžu nesrovnat s horším, ale ještě více perverznějším a ujetějším Kogyaru-gui: Oosaka terekura hen/Eat The Schoolgirl (1997) a absolutní špičkou, spíše sexploitationem Dâku rabu: Rape/Dark Love: Rape (2008), který je pro mne osobně vrcholem moderního exploitationu ... Každopádně tohle je rovněž neuvěřitelná šííílenost!!!! ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

:) Tak tohle bylo hezké...Zprvu to k mému zděšení vypadalo jako další supernásilný film,co si chce hrát na jakožerealitu ale naštěstí se to v průběhu děje všechno pěkně usadilo a nakonec to je prostě dobrá zábava u které mi občas tak něják zalechtalo v kulkách :) ,která je docela napínavá a vůbec je to celé taková rozverně laškovní hra s divákem :) ..K dokonalosti tomu něco chybí-něco co nedokážu blíže specifikovat ale na plný počet rudých hvězd to prostě není.........Za mě=zasloužených 70% ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Neskutečné, neuvěřitelné. Tohle že je žánr film? Tohle se natočilo? Já se nacházím asi v jiné době. Film, kde vidíte od začátku do konce jen mučení a nic mezítím, tu snad ještě nebyl. Je to totální psycho a kdo neviděl, tak neuvěří. Hodnotit zde herecké výkony je asi trochu mimo mísu, protože já si postupem času začínám myslet, že to nemohlo být ani "hrané". Hodnocení záleží na vkusu každého z nás. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

I když jsem prase, tak toto bylo i na mě moc silné kafe. Plno nechutných scén, u kterých opravdu lezl mráz po zádech. Tento film je takřka o ničem. Nemá žádný děj, příběh a ani pořádné napětí. Jde jen o samou brutalitu a mučení. Kdyby nebyly scény s mučením docela slušně zpracované, tak je to jasný odpad. Přemýšlel jsem o 4* do té doby než přišla trapná část u konce. Hlavní hrdinka psychopatovi nadává, že smrdí apod. to mi přišlo ujeté a vůbec nehodící. Po sléze useknutá hlava, která letí a kousne psychopata do krku. Nebýt těchto hovadin na konci, mohl to být víc než průměrný horor.. 5/10 = 55% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Sadista používá řetězovou pilu značky Makita. (Yoshimitsu)
  • Distributoři tohoto filmu doufali, že snímku bude udělen status 18+ z důvodu mučení typu vypichování očí apod. Avšak britská společnost udělující tyto statusy odmítla film s tím, že je sadistický až příliš, což by mohlo mít za následek psychickou újmu diváků. To prakticky znamenalo, že distribuce tohoto filmu je nelegální. (Bossi123)
  • Ve filmu hrají pouze tři lidé. (uprchlice)

Reklama

Reklama