Reklama

Reklama

Paranormal Activity: The Ghost Dimension

  • Česko Paranormal Activity: Jiný rozměr (více)
Trailer 1

Než se nastěhujete do nového domu, zjistěte si, kdo v něm bydlel před vámi. Pokud to neuděláte, tak se alespoň nedívejte na videozáznamy, které po sobě vaši předchůdci zanechali. Právě tyhle školácké chyby spáchal herní vývojář Ryan. Ten se s rodinou (poněkud upjatá manželka Emily a šestiletá dcera Leila) a se svým lehce neschopným mladším bratrem nastěhoval do domu, který je divákům předchozích dílů série důvěrně známý. Stejně tak znají i „strašidelné sestry" Katie a Kristi, aktérky podivných záznamů na nalezených videokazetách. To, co diváky hluboce znepokojuje, protože vědí své, začne Ryana děsit až ve chvíli, kdy holčičky na dvacet let starých záznamech začnou reagovat na to, co se v domě právě teď odehrává. Pak ještě Ryan nalezne kameru, která umí zaznamenávat paranormální jevy, a záhy mu dojde, že s ním v jeho novém domě bydlí také síly, s nimiž by se nikdo normální nikdy setkat nechtěl. Seznam obětí, které mají na svědomí, je už pořádně dlouhý, otázkou zůstává, zda na jeho konec přibude i jméno Ryana a členů jeho rodiny. (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (214)

Praxis 

všechny recenze uživatele

Už od samého začátku víme, že celá rodinka zařve, jen se musíme hodinu dívat na to, jak cosi černého poletuje setmělým bububarákem, všude je klasicky spousta tmy, lekačky občas docela vylekají, ale většinou tušíte, kdy se máte připravit na to se leknout. Herci vcelku odvedli slušnou práci, roztěkaná kamera naštěstí dostala trochu stativu, takže vlastně celkem sympatická hororová jednohubka. V rámci žánru jsem ovšem viděl i o mnoho lepší a propracovanější kousky a už teď se těším na Conjuring 2. 50% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanouškem duchařiny a už vůbec nemám zalíbení v tuto sérii. Na krásný český překlad Jiný rozměr jsem kdysi vyrazil jen kvůli kamarádce a po pár opravdu divných až patetických scénách jsem si opravdu užíval spíš její přítomnost a zápal do pro mě nezáživného filmu, než 'horor' samotný. Když se budu jednou opravdu nudit, možná se k sérii ještě vrátím. Přeci jen původní díly jsou sem tam i vskutku vychvalované, tak uvidíme, o co jsou lepší, než vadný závěr celé série. [viděno v Kino Šumava Klatovy 28.10.2015] ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

To, že sa paranormálna activita konečne skončila týmto dielom, môže väčšina označiť za vykúpenie. Neskončilo to zle, nádeje na reštart samozrejme ostávajú, aj keď sa v producentských peňaženkách neocitlo toľko grošov, ako sa čakalo. Strašiť diváka tým istým, môžu tvorcovia snáď len na planéte, kde sa o podobných vecičkách len sníva. Toto nevystraší, ani Ivy George a ani nikoho jej dorastu. Séria SAW sa vraj dočká budúci rok akéhosi znovuzrodenia, čo takto niečo podobné spraviť s PA, ale bez všadeprítomných kamier? ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Paranormal Activity: The Ghost Dimension“ už nenabídne nic, co by mohlo sérii skutečně zachránit, už zde není nic překvapivého, atmosféra není nijak extra silná, prostě se jede na to, co zde bylo od začátku, protože to funguje a protože by přílišný odklon od stylu narušoval kontinuitu celé série. Není to vrchol série, ale není to ani její výrazný propad. Prostě se jelo na jistotu, která už ale neoslní. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Už ani přehledy ČSFD mi nestačí k tomu, abych se vyznal ve všech paranormálních aktivitách. Kdyby mi někdo řekl, že se rok co rok chodím do kina koukat na ten samý film, akorát s jiným pořadovým číslem, asi bych mu to věřil. Furt dokolečka stejný vzorec: děti + duchové = průser. Škrtněte děti a máme všichni pokoj. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (13)

  • Jedná se o jediný díl série, který se dal v kinech zhlédnout ve 3D. (hansel97)
  • Severoamerické tržby byly 18,3 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 78,9 mil. (NIRO)

Související novinky

Kdo napíše G. I. Joe 3?

Kdo napíše G. I. Joe 3?

05.07.2014

Studio Paramount připravuje na rok 2016 spoustu pokračování. Zatím se chystá premiéra pro Jeníčka a Mařenku 2, Star Trek 3, Policajta z Beverly Hills 4, Paranormal Activity 5, Transformers 5 a… (více)

Reklama

Reklama