Reklama

Reklama

Jamie (Jake Gyllenhaal) se ve chvíli, kdy praštil s medicínou, stal profesionálním flákačem. Jedinou věcí, kterou umí, je balení holek. Tenhle talent vyžaduje slušné přesvědčovací schopnosti, a tak se Jamie nechá zlákat na práci reprezentanta velkého farmaceutického koncernu, jehož výrobky má vnucovat lékařům, aby je šířili dál, mezi své pacienty. Když čeká na audienci v jedné čekárně, uvidí JI, krásnou a smyslnou Maggii (Anne Hathaway). Domluvit si rande zabere Jamiemu pár minut, stejně dlouho trvá, než vzájemné romantické oťukávání skončí v posteli. Jako by Maggie měla na všechno málo času. Coby pacientka v první fázi Parkinsonovy choroby ho skutečně nemá nazbyt. Ve chvíli, kdy se spolu začnou intimně sbližovat, vstoupí do jejich života viagra. Jamie totiž není zrovna ve formě, a tak mu Maggie navrhne, že by mohl vyzkoušet „motor na erekci“, který jeho zaměstnavatel právě vyvinul. Jamie, bohatší o vlastní zkušenost, začne modrý prášek prodávat jako o život. Jenže bývalému flákači nepřináší kariérní růst to pravé uspokojení. Tím by byl jen užší vztah s Maggie. Tahle holka je ale těžký oříšek, který lze sice snadno rozlousknout, ale jen těžko se dá udržet. Jamie je ochoten udělat pro jejich společné štěstí cokoliv. Otázka zní, jestli to bude stačit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (658)

Gazzellka 

všechny recenze uživatele

amerikanci uz zjavne nemaju co robit a nevedia co vymysliet, aby im bezni smrtelnici neprestali chodit na tieto romanticke peachoviny, tak si dali ako zavazok, ze spravia dramaticku zapletku. EHM! najde sa este niekto, kto ma s vaznymi chorobami typu parkinson, alzheimer atd. natolko zle a zive skusenosti, ze mu tento film pride znacne nechutny? lebo cpat do romantickej komedie, ktora, ako uz pisal drahy kolega Cervenak, je strapnovana este viac debilnymi vstupmi, ktore sa silene tvaria, ze maju byt vtipne a do toho je namixovana hrdinska dievcina, ktora sa nemoze vyliecit a je jej na peachu..... no podotykam, ze som bola znacne poburena! ked chcu amerikanci robit dramu s vaznou temou, nech pridu na skolenie do europy, napr. k spanielskym reziserom. fakt ma tento pocin znacne nasral. ()

karmalat 

všechny recenze uživatele

Na americké filmy mírný nadprůměr, ale čekal jsem víc. Super popis fungování farmaceutických firem, komické vložky skoro žádné a spíše jen tak uměle naroubované, bohatý bratr snad vůbec nepatří do příběhu. A pak samotné love story, které je naštěstí postavené na konfrontaci zdravého a nemocného světa, ale pokračuje přesně hollywoodským způsobem, což sráží film. Hlavně konec je nějaký nastavovaný. Tak se mi zdá, že celý film je kompromis mezi chytře vystavěným příběhem se silným citem a navíc s kritickým přesahem do fungování společnosti a líbivostí z hlediska divácké sledovanosti. Což je škoda. Příště to třeba vyjde lépe. ()

shagisson 

všechny recenze uživatele

Hodněkrát to tady bylo, fakt hodněkrát...NO A CO. Bylo to krásné, bylo to svěží, bylo to smutné, bylo to sexy, bylo to masturbatingoidní, bylo to moc příjemné. A scéna před umyvadlem? ... to ať si každý přebere jak chce... ()

m.dodoss 

všechny recenze uživatele

Mno byl jsem v domění že je to spíše komedie ale dobrá přijal jsem to statečně Anne Hathaway tu roli zahrála opravdu dokonale a její herecký výkon od deníku princezny atd. postoupil do jiných rovin to samé Gyllenhaal opravdu mě to ani nijak nepřekvapilo ale ani nezklamalo ()

vybka 

všechny recenze uživatele

Občas trochu nudné a zdĺhavé ale príbeh krásne romantický (také ja rada). Anne Hathaway je nádherná žena, tie jej oči.... ()

Kykyryda 

všechny recenze uživatele

Takový průměr s výbornou ústřední dvojicí, nebudu znova popisovat co už napsali jiní. Cítím jen potřebu vyjádřit, jak moc mě na tom rozčilovalo posledních asi pět minut. Konkrétně ten dojemný hollywoodský závěrečný rozhovor a pak romanťycké scény, jak jsou spolu šťastní. Jak si můžou během krátkého, vcelku nic neříkajícího rozhovoru vyjasnit celou budoucnost? Celou dobu filmu je to v háji, pak Jake udělá oči, řekne "Bla bla bla" a byli spolu šťastní až do smrti, na nemoc nehledě? Chápu, že přesně takhle to chodí ve všech romantických komediích, ale tady mě to točí, jelikož si myslím, že je to fakt zajímavé téma. A je škoda ho zpracovat do průměrného romantického filmu. Aspoň mě pobavil ten šílený bratr. ()

azerete 

všechny recenze uživatele

Tento film mě zklamal! Slyšela jsem samé dobré recenze a ohlasy na tento film. Pustila jsem si toto dílo a čekala jsem příběh, který vás osloví a chytne za srdce. Nedočkala jsem se hlavně kvůli nepřesvědčivému výkonu A. Hathaway. Hrála to jako svou každou druhou komediální roli. ()

rado3105 

všechny recenze uživatele

Poslednu dobu sa mi zda ze vsetky filmy ktore pozeram som uz kedysi videl. Tento je taky isty. Nijak extra zaujimavy, dojemne chvile a choroba... ()

jobina 

všechny recenze uživatele

Bála jsem se, že to bude citová vydíračka a - není. A naštěstí to není ani komedie s levnými rádobyvtipy. Vlastně bych to vůbec nenazvala komedií, ale ani hlubokomyšlenkovým dramatem. Je to prostě příběh života, nemoc je zde braná jako věcný fakt, se kterým je člověk dávno smířený a nedeklasuje jej na postiženého chudáka. Anne Hathaway má nádherné oči, Jack je sympaťák a film je nepřeslazenou jemnou romantikou, možná právě proto se mi líbil. No jo, vzdávám se, jsem romantik, takže vlastně naprosto nezpůsobilá k životu... ()

Umělec 

všechny recenze uživatele

Chvílema docela zajímavé, ale bohužel jen chvílema... Jinak je to strašně americké, včetně pateticky přehrávajících hlavních hrdinů. Celý příběh je postaven na takovém klišé, že by to zachránila jen opravdová lehkost a vtip a nebo naopak civilnost a opravdovost: Ale tady se hraje zase jen na efekt... Navíc Anne mi nevím proč připomíná nepovedenej klon Julie Roberts, přijde mi strašně nepřirozená a prkenná - 50% ()

nicky.2000 

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda a ještě jednou jedna velká nuda. Děj je od začátku čitelný (ačkoli připouštím, že jsem čekala, že jeden z hlavních hrdinů tragicky zahyne), milostné scény laciné a nepřidává jim ani všudypřítomné slovíčko "fuck" ve všech svých podobách. Žádné zvraty, žádný nápad, nic, co by mělo diváka oslovit, prostě klasická romance. Tato ovšem patří k těm slabším. ()

may23 

všechny recenze uživatele

Tento film stojí vidět už jen kvůli scéně, když dealeři dostanou na starost nový produkt v podobě známé modré pilulky. Celkově jsem čekal spíš nějakou bláznivou komedii, ale tohle mě příjemně překvapilo. Ve finále se člověk zamyslí nad tím, že na světě nejsou jen zdraví lidé a třeba si i začne svůj život užívat o to víc. ()

JerryPilsen 

všechny recenze uživatele

Romatická komedie,která se ničemu nepodobá.Důkladné oživení žánru,ve kterém nic není jak jsme zvyklí.Vtipné dialogy toí povyšují ještě o level výš. ()

KristovaNoha 

všechny recenze uživatele

"Naco myslíš?" "Na prachy..." Tak rafinovaný product placement Viagry jsem nečekal. Žánr naplněn, očekávání taky. Prý že chyběl humor, já se bavil zejména tím jak se vzájemně špičkovali hlavní hrdinové. Nebylo to vyloženě debilní, bylo to romantické a sexy. Fajn. Čekal jsem, zda se tvůrci utopí v nějakém zázračném vyléčení. Neutopili. Byla tam spousta nedotaženého plácání do vody: "jsem bejvalej mariňák, zničím každýho, kdo se mi postaví." a co jako? "vaše kreditní karta byla zamítnuta..." a co jako? "celou dobu jsem chtěl, abys jel do Chicaga ty" a co jako? a tak jsem se těšil na každý okamžik, kdy tam budou oni dva (lhostejno zda oblečení či nazí) I když škoda, źe se Jamie i v posteli, i při těch nejniternějších vyznáních usmíval jak prodejce. Jistě, slabiny byly, ale nejen jedna hvězda extra za Ann Hathaway a další malé plus k dobru za Hanka Azariu z Lásky a jiných pilulek činí romantický nadprůměr. ()

Matess17 

všechny recenze uživatele

„Potkáte tisíce lidí a žádný z nich ve vás nic nezanechá. Potom potkáte jednoho člověka a váš život se změní.“ Tato závěrečná věta výborně charakterizuje děj filmu. Anne Hathaway se s rolí, kde trpí Parkinsonem vypořádala perfektně a spolu s Jakem Gyllenenhaalem tvořili dokonalej, sexy pár. Je to dojemný film (ale zase ne žádná „americká slaďárna“), který má v sobě prvky romantiky, dramatu a komedie dohromady. ()

vixina 

všechny recenze uživatele

Nedá mi neporovnať to s Friends with benefits. A v tomto smere to spomínaný film nepredčilo (hoci vyšiel pred ním a len ja som ich videla v obrátenom poradí:). Odhaľovačiek bolo nadmieru, až som tajne dúfala, že ukážu niečo aj pre baby, aj keď priznávam, že Jake si ma tu získal tak ako tak. Úvodná obchoďáková expozícia navnadila, ale nakoniec som nedostala, čo som očakávala. Keby bol celý príbeh podčiarknutý značkou "podľa skutočnej udalosti", možno by to nevyznelo takto do prázdna. ()

rhodos 

všechny recenze uživatele

Zajímavý příběh, který vznikl podle knižní předlohy o prodejci viagry, který se zamiluje do dívky trpící Parkinsonovou chorobou se může po právu řadit mezi ty lepší romantické komedie. Sice to není žádný skvost, jako podobně laděné "Love story", přesto patří mezi ty lepší, čemuž pomáhá nejen ústřední dvojice, ale také zajímavý příběh, spolu s uvěřitelnými vedlejšími postavami, ale také dobře vybranou hudbou. Anne Hathaway a Jake Gyllenhaal jako ústřední dvojice je perfektní a funguje mezi nimi úžasná chemie. Bytí jiné herecké obsazení určitě by nešlo o klad tohoto filmu. Z vedlejších postav mne zaujal Oliver Platt. ()

Evziiik 

všechny recenze uživatele

Uvažovala jsem o třech hvězdičkách. V podstatě docela průměrný film, čímž rozhodně nemyslím špatný. Jen nepatří k těm, které ve vás nechají nesmazatelnou stopu. Ale určitě každého přiměje k zamyšlení. Viděla jsem i mnohem horší filmy, které nebyly v podstatě o ničem. Tenhle má myšlenku, je plný naděje, která jistě může pro mnohé lidi znamenat mnohem víc, než momentálně dokážu ocenit já sama a doufám, že k tomu ani nikdy nedostanu příležitost. Tímto tedy ospravedlňuju polovinu hvězdičky. Druhou doplnil opět výborný výkon Anne. Tý holce dokážu uvěřit snad cokoliv! Takže v konečném shrnutí - příjemný, částečně dojemný a částečně braný s nadsázkou. Každopádně stojí alespoň za jedno zhlédnutí. ()

ladymarmelad 

všechny recenze uživatele

Ze začátku sem myslela že to vypnu, ale kvůli Anne Hathaway sem si řekla že to ještě vydržim a jsem ráda. Je to romatické a zároveň to ukazuje že když člověk miluje tak nemoc je jen malí problém. Nevím co k tomu víc říct dojalo mě to a velmi se mi to líbilo. Herci samozřejmě skvělí tak že můžu jen doporučit. =) ()

Související novinky

Zemřel herec George Segal

Zemřel herec George Segal

24.03.2021

Ve věku 87 let zemřel v kalifornské Santa Rose americký herec George Segal. Zprávu médiím oznámila jeho manželka Sonia s informací, že příčinou úmrtí byly komplikace po operaci srdce. Držitel dvou… (více)

Edward Zwick na lovu muslimské škodné

Edward Zwick na lovu muslimské škodné

14.06.2011

Od svých obvyklých historických a válečných eposů si odpočinul při romantické „dramedii“ Láska a jiné závislosti. Ta byla přijata rozpačitě, ale přinejmenším nadobro posunula Anne Hathaway k pozici… (více)

Reklama

Reklama