Reklama

Reklama

S Italem v kuchyni

(pořad)
  • Slovensko S Talianom v kuchyni

Obsahy(1)

Zábavným pořadem o vaření se zajímavými hosty provází italský šéfkuchař Emanuel Ridi. Kuchařinu má v genech, už jeho prarodiče provozovali restauraci. Emanuel pochází ze středomořského ostrova Elba, v Čechách žije už patnáct let, má českou ženu a syna Giacoma. Má vlastní restauraci a stolování považuje za příležitost k setkání s přáteli nad dobrým jídlem a pitím - a takové chvíle teď zprostředkuje i divákům. Poznáte jeho krajany, kolegy z branže, podnikatele, sportovce, právníky a celebrity. Objevte s Emanuelem i vy potěšení z vaření! (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Taliansku kuchyňu mám rád, talianske správanie už omnoho menej. Ak by som to mohol porovnať napríklad s reláciami Jaroslava Žídeka, chýba tomu určitá originalita, tematika, Ridi okrem toho, že robí svoju domácu kuchyňu nepriniesol nič nové. Na to, že žije v Českej republike už veľa rokov sa nenaučil ani poriadne jazyk. Dosť rozpačité, pre mňa sa zaraďuje do rady iných, ktorých je ako kvapiek vody v mori. ()

Rudovous 

všechny recenze uživatele

Prace odvazneho filantropa v nejvernejsim duchu altruismu. Zatim nejlepsi pokus o priblizeni prave italske kuchyne co tato zeme pamatuje. Lide ze zemi mluvici romanskymi jazyky maji vzdy tak prijemnou cestinu... . Az bude porad - jak pripravit krutu na Den dikuvzdani to si budeme pekne zacpavat usi. ()

Reklama

sulek 

všechny recenze uživatele

Emanuel Ridi je usměvavý a pozitivní, jeho akcent a občasné novotvary jsou pro mě milým zpestřením klasických jednoduchých receptů. Jediné, co mě štve, jsou /podle mě úplně zbyteční/ hosté. Viděla jsem díly s Eliášem a Pawlovskou a opravdu nechápu, proč tam vůbec vystoupili. Obzvláště Pawlovská, ač mi nijak nevadí, se projevila jako totální bluma. ()

alyssa18 

všechny recenze uživatele

Ať už tenhle pořad kvality (co se filmu jako umění týče) má, nebo nemá, faktem je, že mě vážně inspiroval a konečně dokopal k vaření. Manu je sympatický chlapík, příprava jídel vypadá v jeho podání neskutečně jednoduše a člověka to fakt žene do kuchyně, aby si to vyzkoušel taky. (mimochodem, jeho čeština mi vůbec nevadí, ba naopak - přijde mi to celkem milé:-)) ()

Charon11 

všechny recenze uživatele

Pořady o vaření zrovna nemusím, ale na Itala se vydržím koukat od začátku až do konce. Velmi přirozeně vypráví (kouzelnou češtinou) o vaření, prokládá to rodinnými citacemi a příběhy z rodné Elby a dobrými radami (rodinné tajemství...). Pořad jak má být, vynechám ho jen zřídka. P.S. konečně Italové pustili fintu s přidání vody ze špaget do pánve a světe div se špagety konečně chutnají tak jak mají :) Jo a ještě mě moc baví znělka ze seriálu Profesionálové k reklamě na jeden nejmenovaný řetězec-dobrý nápad. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama