Reklama

Reklama

Řada nešťastných příhod

(seriál)
  • USA A Series of Unfortunate Events
Trailer 4
Dobrodružný / Drama / Rodinný
USA, (2017–2019), 19 h 40 min (Minutáž: 37–64 min)

Předloha:

Daniel Handler (kniha)

Kamera:

Bernard Couture

Hrají:

Neil Patrick Harris, Patrick Warburton, Malina Weissman, Louis Hynes, Joan Cusack, K. Todd Freeman, John DeSantis, Aasif Mandvi, Usman Ally, Luke Camilleri (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(25)

Sirotci Baudelairovic bojují s osudem, který jim do cesty přivedl zlého hraběte Olafa, a snaží se odhalit dávné rodinné tajemství. (Netflix)

Recenze uživatele BlackHood k tomuto seriálu (4)

Řada nešťastných příhod (2017) 

První série kopírovala film z roku 2004, který jsem viděl, takže mě moc nepřekvapila. Ale jeden nečekaný, opravdu hodně nečekaný zvrat se tam objevil. Co se týče nového Count Olafa, tak na předchozího nemá, to ne, ale i tak zabaví a teším se na scény, kdy se konečně objeví. Druhá série mi přišla o poznání lepší, než ta první, možná to je tím, že byla o něčem jiném, než film. Na to, že je to seriál určen dětem, tak jsem hodně překvapený, jaký má obstojný příběh, který nabízí hodně zvratů. Opravdu neznám seriál, jehož příběh mě tak překvapil, jako tady. Taky seriál dost zabíjí postavy, ke kterým si stihneme vytvořit nějaký vztah. Řekl bych, že ani Game of Thrones nezabíjí v takovém tempu. Minimálně jednou za každý díl se zasmějete Olafovým vtipům, někdy jsou opravdu povedené a dělají si srandu ze systému. "Kdo neumí, učí." Ale je to dětský seriál, takže se tam několik nesmyslů a trapných nelogičností najde. Někdy jsou přijatelné, jindy to až musím přetočit. Nejhorší je asi Sunny, bez které by byl seriál o moc lepší. Myslím, že kdyby to bylo více "dospělácké" a drsné, tak by měl seriál mnohem větší úspěch a hodnocení.  Jestli se na to chcete dívat, tak s tím, že je to rodinný seriál určený i dětem, ale to neznamená, že nenabízí kvalitní příběh se zvraty, dokáže zaujmout i starší. Třeba mě - fanouška hororů. ()

Série 2 (2018) (S02) 

O dost lepší, než první série. ()

Reklama

Reklama