Reklama

Reklama

Řada nešťastných příhod

(seriál)
  • USA A Series of Unfortunate Events
Trailer 2
Dobrodružný / Drama / Rodinný
USA, (2017–2019), 19 h 40 min (Minutáž: 37–64 min)

Předloha:

Daniel Handler (kniha)

Kamera:

Bernard Couture

Hrají:

Neil Patrick Harris, Patrick Warburton, Malina Weissman, Louis Hynes, Joan Cusack, K. Todd Freeman, John DeSantis, Aasif Mandvi, Usman Ally, Luke Camilleri (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(25)

Sirotci Baudelairovic bojují s osudem, který jim do cesty přivedl zlého hraběte Olafa, a snaží se odhalit dávné rodinné tajemství. (Netflix)

Recenze uživatele Jimclark k tomuto seriálu (4)

Série 1 (2017) (S01) 

Myslím, že by se to místo "Řada nešťastných příhod" mohlo klidně jmenovat "Dlouhá řada idiotů" nebo podrobněji "Řada idiotů, kterým byli svěřeni do péče nešťastní sourozenci (dalším idiotem)". Viděl jsem zatím 6 dílů, a není tu nic, co by už nebylo ve filmu. Jenže ten byl o dost lepší. Popravdě, události filmu jsou zde pouze roztahané do několika hodin, není tu nic navíc, herci jsou skvělí (ale ve filmu byli taky), celé je to více rozvleklé. Zkrátka, kdo viděl film, může prvních 6 dílů klidně přeskočit. Pociťuji tedy mírné zklamání, ale zase ne tak velké, aby mě to odradilo od dalšího sledování. Vlastně jsem zvědavý o čem seriál bude dál, dozvíme se konečně něco, co ve filmu nebylo? Dozvíme se, čím se zabývala ta "tajná organizace"? ()

Série 2 (2018) (S02) 

Naštěstí se mé obavy z 1. série nepotvrdily, a příběh se v ní už v sedmém díle zcela oddělil od filmu. Nejlepší z této série byly díly ze školy, hlavně díky výborné Kitaně Turnbull aka Carmelitě (podle mě má tohle děvče v sobě víc talentu, než všichni tři sourozenci Baudelairovi dohromady), nejúmornější mi přišly ty s výtahem. Těším se na 3. sérii, a jsem moc zvědavý, jak celá tahle taškařice dopadne. ()

Série 3 (2019) (S03) 

Bohužel jsem poslední 2 díly mohl vidět pouze bez titulků (v jakémkoliv jazyce), a kvůli tomu jsem rozuměl asi jen třetině dialogů. Takže jsem se řídil hlavně atmosférou a celkovým dojmem. Kdoví, možná, kdybych rozuměl líp anglicky (číst umím, ale s odposlechem je to horší), hodnocení by šlo dolů. 😉 Ale takhle jsem spokojen. ()

Reklama

Reklama