Reklama

Reklama

Řada nešťastných příhod

(seriál)
  • USA A Series of Unfortunate Events
Trailer 4
Dobrodružný / Drama / Rodinný
USA, (2017–2019), 19 h 40 min (Minutáž: 37–64 min)

Předloha:

Daniel Handler (kniha)

Kamera:

Bernard Couture

Hrají:

Neil Patrick Harris, Patrick Warburton, Malina Weissman, Louis Hynes, Joan Cusack, K. Todd Freeman, John DeSantis, Aasif Mandvi, Usman Ally, Luke Camilleri (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(25)

Sirotci Baudelairovic bojují s osudem, který jim do cesty přivedl zlého hraběte Olafa, a snaží se odhalit dávné rodinné tajemství. (Netflix)

Recenze uživatele Plechy k tomuto seriálu (4)

Řada nešťastných příhod (2017) 

Seriál s osobitým stylem, humorem a výborným Patrickem Harrisem. Seriál se velmi podobá předloze, ale není to jako s filmem, kde byly jednotlivé knihy přeházené tak, jak se to hodilo režisérovi. Zde se jede postupně a každá kniha je obsažena ve dvou epizodách, tedy kromě úplně posledního dílu. Neil Patrick Harris je jedním z hlavních tahounů tohoto seriálu. Jeho převleky, jeho hlášky a jeho kumpáni vás budou bavit vždy, když budou na scéně. To ovšem neznamená, že by ostatní byli nezajímaví. Děti společně s Lemony Snicketem jsou další výborné postavy a je jich tu mnohem víc. Dále je zde naprosto fantastická znělka. Knihám tento seriál nedělá ostudu, ba naopak. Byly chvíle kdy seriál předčil knihu a nebylo jich zrovna málo. Pokud jste četli knihy, viděli film, nebo vás jen zaujal styl tohoto seriálu, pak vám můžu A Series of Unfortunate Events doporučit. ()

Série 1 (2017) (S01) 

Pokud vás neodradí to, že se příběh točí prakticky pořád v kruhu, tak si tuto sérii užijete. Může za to hlavně Patrick Harris a jeho převleky. Je vidět, že se této roli neskutečně vyžívá. Knize se to velmi podobá, i když jsou zde drobné odbočky. Jsou zde i slabší díly, ale to nezmění fakt, že je tato série skvělá a stojí za zhlédnutí. ()

Série 2 (2018) (S02) 

Nejlepší série tohoto seriálu. Na rozdíl od první série je tato mnohem zábavnější, protože se zde více cestuje. Už tu nemáme jednotlivé opatrovníky, kteří by se starali o hlavní hrdiny. To ovšem neznamená, že by se v této sérii neumíralo, právě naopak. Zvláště jedna smrt je, pro ty co nečetli knihy, velice smutná. Ovšem to vás nesmí odradit, protože tato série je naprostá bomba a já vám ji vřele doporučuji. ()

Série 3 (2019) (S03) 

Naprosto excelentní zakončení seriálu s velkým poučením nakonec. Zároveň musím pochválit postavu Lemonyho Snicketa, který vše spojuje, naznačuje, vysvětluje a funguje zde lépe než v knihách. Všichni zde hrají skvěle, Neil Patrick Harris Harris si krade scény pro sebe jako vždy. Určitě doporučuji. ()

Reklama

Reklama