Reklama

Reklama

Umbrella Academy - Série 2

(série)
Trailer 1
USA, 2020, 7 h 53 min (Minutáž: 40–50 min)

Předloha:

Gerard Way (komiks), Gabriel Bá (komiks)

Hrají:

Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda Jr., Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Cameron Britton, Justin H. Min, Ritu Arya, Yusuf Gatewood (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Sourozenci se přenesou zpátky v čase do Dallasu 60. let. Každý z nich začíná nový život na jiném místě, ale pak je nečekaná hrozba konce světa svede zase dohromady. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (45)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série drží víc pohromadě, ale neříkám, že je lepší. Je jiná. Už známe hlavní věci, ale jde hlouběji kvůli době, kdy se série odehrává. Hudební složku ani komentovat nebudu. Upravené nebe v uších...a výkon Roberta Sheehana byl v druhé sérii neskutečný. Konec série je opět na naštvání, protože bude dlouhá pauza... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

druhá řada pokračuje tam kde skončila první a co je hlavní udržela vysoko nastavenou laťku.Neposunula jí výš,ačkoliv je druhá řada o fous větší a zběsilejší,ale už jen to,že jí udržela je za mě skvělá práce.Všechny postavy mají dostatek prostoru a dokonce se přidá pár nových a celkem zásadních,děj letí zběsile kupředu a osobně sem se celých deset dílů bavil přesně tak jak sem doufal.Snad bude třetí řada a už teď se na ni dost těším.Celkem vážně navíc uvažuji,že pořídím komiks,který jsme nečetl a rád bych měl srovnání...85% ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[68%] První série také za mě nebyla úplně velká bomba, ale zabavila mě. Po slabších 3 dílech mě to začalo bavit až do konce. Tato druhá série byla taková chvílemi dost nudná, víc mě to začalo bavit až od 7 dílu. A poslední, desátý mě přímo nadchl. Takže škoda, že to nebylo i v té nudné první polovině svižnější. Jinak si moc stěžovat nemůžu. Postavy mě bavily ještě víc, tak doufám, že ta nová třetí série bude ještě víc, našlapanější po všech stránkách. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá séria bola svieža a príjemná. Druhá je obrovská scenáristická katastrofa. Milujem tie momenty, keď sa zachraňuje svet alebo sa hrá o čas, ale postavy kecajú, prechádzajú sa, uhýbajú sa miliónom guliek a sú zachránený v poslednej minúte. Celá séria je tak zbytočne naťahovaná, až to bolí. Všetky postavy sa stretnú, ale namiesto toho aby boli spolu si ide každý svojou líniou - pričom väčšina z tých línií nemá vôbec zmysel pre samotný príbeh - Lutherov zamestnávateľ, manžel Allison, alebo Klausova sekta. Išlo mi to veľmi pomaly. Niekoľko skvelých nápadov, vytratených do prázdna. Komiks je trošku o niečom inom. Dúfam, že to tretia séria zachráni, inak sa bude jednať o strašne premárnenú príležitosť. Druhá séria ňou už v zásade bola. 2.séria - 55% ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komiks je šílenější a často lepší než seriál, na druhou stranu se ale adaptace snadněji chápe. Původně jsem čekal, že Dallas nebude protože si kus zápletky vystříleli už v první řadě, ale tvůrci zaimprovizovali a funguje to náramně. I když je zachraňování Kennedyho dost provařené a předloha si s tím prohrála o trochu lépe. Otevřený závěr je hodně podobný konci třetího dílu, kteréhož zápletku s hotelem Zapomění jsme zase přeskočili. Černošskylesbickogayovské odbočky jen uměle natahují děj, ale dá se to zvládnout. Je v tom guláš, ale s hodně kvalitním hovězím. Sem s dalšími knedlíky! ()

Galerie (192)

Zajímavosti (3)

  • Na začátku vypravěč zmíní, že jediní přeživší apokalypsy je šestice sourozenců. Ovšem na konci epizody Bílé housle (2019) je záběr na Hazela (Cameron Britton) a Agnes (Sheila McCarthy), kteří se zachrání s pomocí kufříku Komise. (VinceCZ)
  • V 6. minutě filmu, těsně před nukleárním výbuchem, kdy zestárlý Hazel přeruší číslo Pět (Aidan Gallagher) a nabídne mu únik, použije hlášky: „Come with me if you want to live,“ z Terminátora 2 (1991) a „There is no time to explain“ ze stejnojmenné hry. (NiMareQ)

Reklama

Reklama