Reklama

Reklama

VOD (1)

Připravte se na vzrušující jízdu vašeho života! Dosavadní osud mladého studenta se převrací úplně naruby, když zjistí, že staré otlučené auto, které dostal od svého otce, dokáže létat … Příležitosti, která se mu naskytla, využije se vším všudy. Z nuly se stává hrdina a bojovník proti zločinu zvaný “Černý blesk”. Vůbec ale nemá tušení, že síly zla jsou v pohotovosti, touží po jeho zázračném automobilu a v honu za ním se nezastaví před ničím, i kdyby to mělo stát lidské životy a zkázu města. Dobrodružstvím nabitý akční film vznikl v produkci Timura Bekmambetova (režisér Wanted), na speciálních efektech se podílel tým z filmu Wanted a kaskadéři z filmů Agent bez minulosti a Quantum of Solace. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

On je to vlastne progres, že zatiaľ čo ruský film stále vykráda americké filmy éry Barbara Conana, ruská pop music už stihla evolvovať do vykrádačky amerických 90.tych rokov. :) Mal som tu doteraz neúmerne vysoké hodnotenie, po jednej dávnej, vysmiatej projekcii, tak sa dneska priblížime viac realite. Aj tie 3* sú guilty pleasure. Celkom sranda, ale musíte sa zhúliť. A treba byť klasicky zrovnaný s tým, že adorovaný ideál ruskej mužnosti je byť debilom. ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

V USA verzi bych tomu nedal ani 2*, ale Rusové to umí vždy obohatit vtipem, lehkostí a lidskostí. Sice si půjčili námět superhrdiny alá Superman, ale funguje to a stačí vám na to stará Volha :-) Tenhle film s realitou nemá nic společného (hlavně ohledně čistoty oblečení lidí a pořádku doma), ale film pobaví a o to mu šlo. Takže jasná volba na volné odpoledne s tvarohovými pirožky a čajem k tomu. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Ruský fanboy s penězi od Bekmambetova (efekty jsou úžasné) si natočil vlastní verzi Spider-mana 2. Místo vystřelovaných pavučin použil černou Volhu, jinak je výsledek vážně úplně stejný. Přehnané, téměř televizně pojaté a úchylné, ale ohromná legrace a ani na vteřinu nuda! Prostě takový super úlet z Moskvy; slabší čtyři. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Zábava, zábava, zábava. Zde tolikrát zmiňovaného Spidermana rád nemám, takže jsem ani moc neřešil, jestli a jak moc ho Černý blesk vykrádá nebo ne. Hlavní hrdina mi ale byl o dost sympatičtější. Nápad s létající Volhou je, myslím, bezkonkurenční a vypadá to, že si režisér a scénárista(é) jeho natočením splnili velký klukovský sen. Film je svižný, odsýpá a nenudí, triky mají vcelku dobrou úroveň, bombastická je hlavně hudba, která má na svědomí většinu té "velké" atmosféry. Pravda, kromě poletující prastaré káry není Blesk ničím objevný ani originální, ale nevadilo to. Ruský popkorn mi chutnal. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Mix Spidermana, Batmana, Pátého elementu a Hvězdných válek je příjemnou oddechovou podívanou, kde snadno uhádnete, co přijde, včetně povinného a očekávaného šťastného konce. Jen místy upovídanější a utahanější, vše ovšem vyváží efektní závěrečná honička. Výprava, kamera i triky jsou na vysoké úrovni, bohužel prostinký příběh pro malé školáky to nevyváží. Snad jen zapíchnutí tatíka bylo až příliš spidermanovsky okaté.... Jo a minus si zaslouží naprosto otřesná ruská popmusic. Když už to pouští do světa, mohli vybrat něco onačejšího. ()

Galerie (191)

Zajímavosti (2)

  • Auto použité v tomto filmu je Ruský GAZ 21. (Terva)

Reklama

Reklama