Reklama

Reklama

VOD (1)

Děj filmu nás zavede do blíže nejmenovaného studia se všemi typickými postavičkami tohoto světa rychloobrátkové zábavy. Mladí začínající herci se tu potkávají s neskutečně prudivými hereckými legendami, režisér přicházející se svými nápady naráží na lokty ostré producentky, která sleduje vlastní zájmy, technici tu a tam něco pokazí a vše by běželo ve svých obvyklých zajetých kolejích, kdyby režisér Tomáš, hlavní postava filmu, nepřišel s odvážným nápadem. Aby zvedl sledovanost seriálu, vloží do děje postavu, která je inspirována reálnou postavou lobbisty - mafiána. Tím sice probudí diváky z letargie a sledovanost jen kvete, to ovšem neujde pozornosti ani samotného mafiána, který se v seriálu pozná a začne se po svém způsobu ozývat. Tomáš se pomalu, ale jistě, začíná ocitat ve velkých problémech. (A-Company CZ)

(více)

Recenze (157)

SLOTH 

všechny recenze uživatele

věřím, že na papíře to může vypadat dobře. Když to ale veme do ruky netalentovaný režisér, a hlavní partneři jsou jako úvod filmu, tak to nemůže dopadnout dobře. Smutné ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Nebýt bubun a KM Phoenixe, kteří se vrhají do džungle české "komediální" tvorby s odvahou hodnou Holuba nebo Livingstona, o tomto filmu bych vůbec nevěděl, a byl bych tak ochuzen o další silný zážitek. "No ty kkt!" Ano, tohle byla má spontánní reakce ve chvíli, kdy vyjely závěrečné titulky. Od českých komedií už toho, bohužel, příliš neočekávám, a pokud v tom s tvůrci "jede" i jedna z našich komerčních televizních stanic, mé obavy se mění v jistotu. Příběh to byl jistě velmi povedený a nesmírně vtipný, to jen já, mrzký morous, jsem ho nedokázal patřičně docenit. Musím každopádně vyzdvihnout husarský kousek, který tady tvůrci předvedli; product placement v product placementu (vlastně takový product placement na druhou) jsem ještě nikdy předtím neviděl. Musím vypíchnout i dialog, který mě úplně rozsekal: "Včera som konečne otvorila." "Já vím, bydlím tady v baráku." "Jo? To je fajn. Já som zo Slovenska." Chtělo se mi říct: "To nevymyslíš.", ale on to někdo vymyslel... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

První polovina byla fajn. Ani bych neřekl, že se jednalo o parodii, protože si dovedu představit, že podobným způsobem výroba nekonečných seriálů funguje. Ne že by se jednalo o kdovíco, ale byl tu nějaký ten vtip, Mádl s Cibulkovou ušli a neokoukaná Monika Horváthová byla kouzelná. Druhá část mi osvětlila, proč má film tak nízké hodnocení. Přesun do programu ochrany svědků byl totálně nezvládnutý a následné trdlování kdesi v Uhrách působilo vyloženě otravné. Prakticky se tu nedá najít pozitivum a to jsem se hodně snažil. Škoda, protože našlápnuto to mělo slušně. 35% ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Je to docela kravina, ale celkem koukatelná, jen dost absurdní. Určitě to není klasická komedie. K zasmátí tu toho moc není. Jediné větší plus je můj oblíbený Mádl. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Mádl je vpoho, nápad rejpnout si do přiblblé mašinérie nekonečných seriálů asi taky.. a chvilku to asi i relativně funguje, ale čím více se to dějově zaplétá, tím je to scénáristicky blbější a blbější až to ve výsledku vyšumí úplně do ztracena... Není to od základu zavrženihodná kokotina typu Babovřesek atd, ale stejně jsem byl rád, že to skončilo.. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

"Jestli cítíte, že do těchto ateliérů nesvítí slunce, měl byste podat štěstí ruku, ono už si vás dotáhne, kam potřebuje." ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

ó ano, bylo to hrozné, bože, tak trapné, ach, to snad ne, jak může někdo takovýdle hlouposti někdo točit, a co hůře ještě na ně chodit do kina, opravdu nechápu, ano, podívat se na to v televizi, to ještě pochopím, protože pro nic jiného než pro televizi toto není, bohužel, tady se furt točí takovýdle plytkosti v domnění, že sme asi všichni pitomci nebo já nevim proč. Nejtrapnější byla zřejmě postava gangstera Křečka, který ovlivňuje natáčení toho seriálu, ovšem mimořádně trapné bylo i to rádobyvtipné homosexuální dovádění těch dvou chlápků, z nichž jednoho představoval nebřenský, ach bože, to je trapost, to je jak návrat do filmovýho pravěku. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Režisér je malý pán, za vším hledej producenta. Pokud je ten producent v sukních a má podobu Vilmy Cibulkové, tak nás chraň od všeho zlého. Mimochodem, Vilma Cibulková byla výborná. Postavu Ladislava Mrkvičky jsem litovala. Byl to přesný opak paní producentky. Paní producentku ještě hezky doplňuje úřadující mafián, takže v jejich podání jde o třeskavou kombinaci. Dobrá ukázka toho, jak to vlastně chodí s nekonečnými seriály, které vaří z vody a nutně potřebují nějakou vzpruhu. Čekala jsem slátaninu a nakonec byla mile překvapená. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Troškovina bez Trošky. 1) Hry Antonína Procházky jsou klasické plytké konverzačky, které spolehlivě plní sály divadel a divák se může spolehnout, že do deseti minut po skončení zapomene, o čem to bylo. Scénáristé hru poupravili a vznikla nová troškovina. 2) Úsměvné je, že film používá přesně ty postupy, ze kterých si dělá legraci. Celý satirický efekt tak jde trochu do kopru. ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele

Tak ano, ale příští film bych dělal raději s někým jiným... Film, který se chce vysmívat nekonečným televizním seriálům, ale ze všeho nejvíc připomíná právě tyto produkty. A je to škoda, protože se zdá, že divadelní hra, která byla předlohou, je zdařilá. ()

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za námět. Víc nelze, prostě nelze. Stezka od námětu k realizaci bývá spletitá, takže se nám námět někam důkladně zacoural a cestou ho opravdu nikdo nenašel. Škoda. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Divadelní hra mohla být fajn. Vážně jsem chtěla ke všemu na obrazovce přistupovat pozitivně a ten nechutný product placement brát jako recesi (což asi částečně byla), ale provedení prostě pokulhávalo. Neseděl mi ani Mádl, ani jeho slovenská nanynka a už vůbec ne Kaňkovský. Pochválit snad můžu jedině výkon Vilmy Cibulkové, která by si zasloužila lépe napsanou roli v lepším filmu, a taky Holinywood, to byl dobrý vtípek. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Miloučký ale nevtipný film a to je na komedii velmi špatná známka.Českým filmovým tvůrcům a opakuji to do zblbnutí, chybí fantazie jako chybí Libušce a Mirce Šafránu. Nebýt Tondovo námětu, nebyla by ani ta jedna hvězdička, protože se mi líbila parodie nejen nekonečných seriálů, ale samotného diváctva, které nemá po těžké práci za přepážkou na úřadě, jiný způsob oddechu, než do sebe z husta pumpovat tyto otupující elixíry antiinteligenčních ejakulantů. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

asi první český,každopádně guilty pleasure jako prase...Mádl to ve svém scénaři myslím celkem vystihl a tohle (ač možná nechtěně) je mnohem lepší parodie,než to co se za parodii opravdu označuje...nečekal sem to,ale fakt sem se nasmál ve všech těch scénách kdy se tvoří scénář podle ratingů,určuje se product placement atd atd....70% ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Film mi celou dobu trvání připomínal Kameňák. Řada gagů, vtipů (mnohdy úsměvných, neokoukaných), na pozadí natáčení pitomého nekonečného seriálu je i jakýsi příběh. Ale neskousnu product placement. Buď si autoři opravdu dělali velkou legraci z PP, pak by tam ale mohly být fiktivní výrobky, nebo si pěkně namastili kapsu. Pro mě film na jedno použití. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Celebrity s.r.o. a Dvojníci. Dvě naprosto odlišný český komedie. V hlavní roli Jirka Mádl vs. Ondra Sokol. Oba maj svý charisma, ale jakmile je špatnej scénář, tak to může jít rovnou do kopru. Zpočátku to mohlo vypadat zajímavě, to zákulisní dění kolem seriálu, kdy se to prolínalo s osobním životem. Ale po pár minutách už to začalo tak nudit, že jsem si přál, aby byl konec. Opravdu ani ta romantická pasáž to neměla šanci zachránit, protože to mezi nima prostě nejiskřilo. Ke konci, když začal režírovat ty pohřby, tak už jsem jenom kroutil znechuceně hlavou. Ale tak hlavně že si to díky komerci na sebe vydělalo. Hvězdu si zaslouží jenom Andrea Kerestešová a její akční scéna s tapetou. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Bieda a mizeria v ceskom filme uspesne napreduju ...... taketo "komedie" sledovat ... to fakt ma zacina zaujimat kinematografia hoci aj takeho Bangladesa! 5 % ()

Reklama

Reklama