Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozvedená Mary Kee je vystrašená telefonáty od neznámé ženy. Když neznámá sdělí, že je z minulosti, Mary se pokouší kontakt ukončit. Volající se však nedá odbýt a chystá děsivou pomstu. (LIVINGDEAD)

Recenze (63)

MareT. 

všechny recenze uživatele

Pro mě naprosto příjemné překvapení. Nevím, jestli to bylo především proto, že jsem o filmu nevěděl zcela nic dopředu, ale napětí by se dalo příjemně krájet. Jen je škoda poslední scény a některé věci byly ve scénaři až moc předvídatelné. Být váma, tak si nečtu žádné komenty, žádné obsahy a skočit po tom po hlavě. Myslím si, že nebudete litovat. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tak tento mysteriózní horor má opravdu velmi zajímavou myšlenku. Film je chvílemi dost mrazivý a určitě není nezajímavý. Najdou se i hluchá místa, která trochu kazí dojem, ale jinak si film určitě zaslouží pozornost alespoň hororových fandů, kteří mají rádi trochu mystery. Mezi ty já právě patřím a tak jsem si film užil více než dobře. Trochu to vypadalo jako nějaká epizoda z Věřte nevěřte. Druhé zhlédnutí by bylo asi na místě. 60% ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

MOŽNÉ SPOILERY 3/4 filmu je to nějaká pošahaná verze Frekvence (+ jiných filmů), kterou to připomíná fakt hodně, jenže je to podané chladně, nudně a bez atmosféry. Ta poslední čtvrtina sice pořád připomíná Frekvenci, ale o něco míň a spíš tam rozjíždí jiný a poměrně zajímavý nápad. Sice bych se vsadil, že i ten Parkhill odněkud sebral, ale aspoň to ten film konečně oživilo. Ale taky je nutné přiznat, že má Parkhill štěstí v tom, že si nemůžu vybavit odkud, jinak bych byl asi kritičtější. Ačkoli to má mrazivé momenty a ten závěr je jakž takž napínavý, stejně tomu nedám 3*. Ani slabé. Když se nad tím zpětně zamyslím, nechápal jsem (a nelíbil se mi) ten divný temný filtr a navíc se obávám, že i The Caller bude tím hororem, na který si za čas už ani nevzpomenu. Btw bůhvíjak psychologický ten film není a ten žánr by tu rozhodně neměl být na první místě - kvůli tomu jsem tak trochu naletěl. Lepší 2* ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Dlouho to vypadalo zajímavě i trochu originálně, ale ten konec to doslova zazdil. Vemte si, že celou dobu vám rejža předhazuje nejrůznější varianty, různé nápovědy, a když se má rozkrýt, o čem vlastně celý tento překombinovaný horor byl, tak to utne a jedou titulky. To přece takhle nejde dělat! Obávám se, že mi tenhle horor zmizí z mých myšlenek dřív než mi zazvoní mobil. 25% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Výborný mysteriózny thriller s originálnym nápadom, nechápem to podhodnotenie. Volať niekomu z minulosti a tým, že dotyčný má všetky časové vlákienka vo svojej moci môže svoju obeť z budúcnosti vydierať, je naozaj nevídané a nie je veľa podobných filmov. Mám rád "hrátky s časom" takže tu som si pekne zgustol. Nechýba ani napätie, gradácia atmosféry, zaujímavý dej a na hlavnú herečku sa neskutočne dobre pozeralo, preto u mňa spokojnosť. 75/100 ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • S rolí filmové Mary Kee (Rachelle Lefevre) byla v počátcích spojována herečka Britany Murphy. (Conspi)

Reklama

Reklama