Reklama

Reklama

Mamánek

Trailer

John C. Reilly, Jonah Hill a držitelka Oscara Marisa Tomei (1992, Herečka ve vedlejší roli, Můj bratranec Vinny) se představují ve svérázném a legračním filmu o lásce, rodině a jednom souboji na ostří nože. Už dlouho rozvedený John (Reilly) má pocit, že konečně našel tu pravou, když se seznamuje s milou a přitažlivou Molly (Tomei). Vše má jeden háček. Mollyin syn Cyrus (Hill) matku jen tak nespustí z očí a rozhodně nemá v úmyslu snášet v její blízkosti jiného muže. Začíná urputný souboj o výsadní post Muže č. 1, ve kterém si ani John ani Cyrus neberou žádné servítky. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

Pump 

všechny recenze uživatele

První polovinu filmu jsem se bál, že nebudu mít sílu to dokoukat. Takovou dostával John C. Reilly sodu. Nakonec všechno dopadlo tak, jak mělo. Otázkou zůstává, jestli je to dobře, nebo špatně. Tento film, tuto komedii, vám mohu doporučit, pokud budete mít doma klid sami pro sebe a nic vás při sledování nebude rozptylovat. Mohlo by se stát, že byste tuto zajímavou komedii opravdu nedokoukali. Jezdil jsem u toho na trenažeru. Zítra doporučím film kamarádce, která vychovává sama malého kluka, protože maminka jaksi není schopna. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Scenár veľmi slabý - nudný a nezáživný ako koniec koncov všetko v čom má prsty Mark Duplass. Mal by asi ostať len pri herectve. Na drámu sa tu v podstate nič nestalo, také obyčajné problémy v trojuholníku mama-syn-otčím a v rámci komédie som teda čakal podstatne viac vtipu a humorných situácií, hlavne čo sa týka naťahovačiek oboch komikov. Obom ten humor ide podstatne lepšie, len to už sme späť u toho scenára... skrátka až príliš obyčajné, bez chuti a bez zápachu, čisto podpriemerné. 40/100 ()

Reklama

Icefist 

všechny recenze uživatele

Pozitivně mě překvapila Marisa Tomei, která měla šmrnc a působila po celou dobu velice příjemně. Naopak z Jonaha Hilla se mi tady zvedal kufr a na Reillyho jsem v duchu křičel, aby ho už nějak uzemnil, protože byl vyloženě na pěst. Pár humorných záblesků se tu sice objevilo, ale jako komedii bych to snad ani neoznačoval. Navíc hudební i vizuální stránka stály dost za prd. U mě se to v žádném případě nemohlo dostat na víc než 60 %. Oblíbená část- Johnovo rozesmání Molly v posteli v noci po odchodu syna ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Podobný námět už tady párkrát byl – dva lidi se seznámí, mají se rádi, ale jeden z nich má dítě, které jejich vztah bojkotuje a nějak se to vyvrbí. Obvykle jednoduchá, spíš dětská zábava. V tomto případě jde o vážnější pojetí, citové vydírání (opruz Jonah Hill) a komediálních scén je pramálo. Nenašel jsem moc věcí, které by mě nadchly – napadají mě jen 2: Marisa Tomei a ještě jednou Marisa Tomei. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Dobré obsadenie, priemerná komédia. Pri účasti J. Hilla som akosi očakával viac humoru, preto je jeho postava ufňukaného maminho maznáčika trochu sklamaním. Dalo sa z toho vyťažiť oveľa viac. Na druhej strane humorom prekvapil J. C. Reilly a na svoj vek dobrým vzhľadom Marisa Tomei. Inak film tesne za tri. Na jedno pozretie. 50%. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama