Reklama

Reklama

Mamánek

Trailer

John C. Reilly, Jonah Hill a držitelka Oscara Marisa Tomei (1992, Herečka ve vedlejší roli, Můj bratranec Vinny) se představují ve svérázném a legračním filmu o lásce, rodině a jednom souboji na ostří nože. Už dlouho rozvedený John (Reilly) má pocit, že konečně našel tu pravou, když se seznamuje s milou a přitažlivou Molly (Tomei). Vše má jeden háček. Mollyin syn Cyrus (Hill) matku jen tak nespustí z očí a rozhodně nemá v úmyslu snášet v její blízkosti jiného muže. Začíná urputný souboj o výsadní post Muže č. 1, ve kterém si ani John ani Cyrus neberou žádné servítky. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Podobný námět už tady párkrát byl – dva lidi se seznámí, mají se rádi, ale jeden z nich má dítě, které jejich vztah bojkotuje a nějak se to vyvrbí. Obvykle jednoduchá, spíš dětská zábava. V tomto případě jde o vážnější pojetí, citové vydírání (opruz Jonah Hill) a komediálních scén je pramálo. Nenašel jsem moc věcí, které by mě nadchly – napadají mě jen 2: Marisa Tomei a ještě jednou Marisa Tomei. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Pozitivně mě překvapila Marisa Tomei, která měla šmrnc a působila po celou dobu velice příjemně. Naopak z Jonaha Hilla se mi tady zvedal kufr a na Reillyho jsem v duchu křičel, aby ho už nějak uzemnil, protože byl vyloženě na pěst. Pár humorných záblesků se tu sice objevilo, ale jako komedii bych to snad ani neoznačoval. Navíc hudební i vizuální stránka stály dost za prd. U mě se to v žádném případě nemohlo dostat na víc než 60 %. Oblíbená část- Johnovo rozesmání Molly v posteli v noci po odchodu syna ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Hezká, pomalu a skromně se nesoucí romantická dramakomedie, o zvláštním vstupu osamělého chlapíka do velmi pevně provázaného vztahu matky a syna. První devizou jsou herci. Reilly je výjimečně i sympatický, Hill vysekl osobitého problematického jedináčka a Marisa Tomei je moc pěkná ženská. Sranda to místy taky je, ale jinak spíše taková vážnější oddychovka, tak příjemně lidsky působící, bez nějakého zbytečně vyhroceného finále. Věčně ’schodovitě’ přibližovácí/oddalovácí kamera se možná mohla trochu uklidnit, ale to je detail. A citově vydírán jsem si nepřišel - blbost. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Dobré obsadenie, priemerná komédia. Pri účasti J. Hilla som akosi očakával viac humoru, preto je jeho postava ufňukaného maminho maznáčika trochu sklamaním. Dalo sa z toho vyťažiť oveľa viac. Na druhej strane humorom prekvapil J. C. Reilly a na svoj vek dobrým vzhľadom Marisa Tomei. Inak film tesne za tri. Na jedno pozretie. 50%. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Komedie? KOMEDIE? Občas by lidé, označující žánry filmů, zasloužili pořádně našvihat přes koule (či jiné tělesné orgány nezávisle na pohlaví). Při pohledu na Marisu Tomei by si člověk hned vymyslel nějaké záchvaty úzkosti a noční můry, jen aby ho poňuňala v náručí. Skvěle obsazené romnantické drama. Reilly, Hill, Tomei i Keener podali výborné a vzhledem k tématu a rozsahu filmu adekvátní výkony a všichni čtyři byli přímo potěšením. Hrozně se mi líbilo, že konec nebyl nějak extra gradován až do neúnosných (a dramaturgicky líbivých) výšin, ale zůstal hezky uvěřitelně lidský. Cyrus je prostě příjemným pohlazením. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama