Reklama

Reklama

Alien vs. Predator: Redemption

(amatérský film)
  • USA AVP Redemption
Krátkometrážní / Akční / Sci-Fi
2010, 22 min

Obsahy(1)

Tento krátký amatérský film vznikl pod vedením Alexe A. Popova. Vzniknout měl prý za dva roky s rozpočtem 500 $.
Z predátora, kterého převážejí lidé na lodi, se vyklube zmutovaný vetřelec a pomalu likviduje posádku. Na scénu přichází vyslaný predátorský bojovník. Ten se dostává na loď, aby zlikvidoval všechnu havěť. (beran-ek)

Recenze (91)

Chipsonator 

všechny recenze uživatele

Parádní fan dílko z universia Aliens vs Predator. Alex Popov ukázal že když se chce tak všechno jde. Za pouhých 500 dolarů se mu podařilo natočit parádní řežbu mezi mýma dvěma nejoblíbenějšíma vrahy. Pravda triky nejsou bůhvíjaké ale i tak se my to líbilo a říkám že kdyby to bylo delší a šlo by to do kina tak bych na to šel. 83% PS: Pátou hvězdu dávám za to že i s tak malým rozpočtem se mu to podařilo natočit na takové úrovni. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Náhodou to zabavilo. Amatérský film plný celkem dobrých nápadů. Vše je hezky spracované a animace velmi slušná. Potěší i zkopírovaná hudba z filmů. Nic velkého to teda není, ale myslím si, že toto dokáže potěšit každého fanouška těchto filmů, pokud je teda v dobré náladě. Za me je to teda Rozhodně nadprůměr. 65% = *** ()

Reklama

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

No, s těmito triky by "Redemption" do kina jít nemohlo. Nicméně, nepotřebuji všechno doslovně, něco fantazie promine. Tenhle fan-film je docela solidně natočený a nápaditě používá snad všechny atributy vetřelce i predatora stokrát líp, než všechna velkorozpočtová pokračování za posledních jářku 20 let (tedy zahrnuji do toho už i 3. vetřelce a veškeré vs.). ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nic víc než začátek, bitku a konec nečekejte. A přesto tvůrci příjemně připomenou magický svět vesmírných monster, kde člověk tak nějak jen přicmrndává, i když v comicsových příbězích mnohdy i sám rozhoduje. Původní hudba, převzaté motivy, prostředí, scéna. Zejména pro vetřelce mám slabost, proto jsem s radostí sledoval vypilovaný vetřelčí svět s královnou navrch jako třešinkou... Dnešní divák se namlsal špičkových nákladných efektů, které se ale stále častěji stávají cílem, nikoliv prostředkem. Ukázkovým příkladem je srovnání řady současných animovaných comicsů - Superman, Batman, Spawn ad. - s verzemi hranými. Mně se tohle prostě líbilo! ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Kdyby to byl film nějaké filmové společnosti, tak by to bylo rozhodně menší hodnocení. Ale, že to byl projekt jednoho člověka s cenou 500 USD a dva roky jeho života, tak davám 4 a tleskam Alexovi Popovovi. Bravo pokud vznikne další AVP měli by tě kontaktovat. A kdo říka, že sem tento filmeček nepatří, tak tomu říkam jsou tu dané horší klipy viz. přemluv babu a hvězdář. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

  • Celkový rozpočet filmu byl pouhých 500 amerických dolarů. (AngelusCZ)
  • Cameo mariňáka si zahrál samotný režisér A. Popov. (Epistemolog)

Reklama

Reklama