Reklama

Reklama

Titanic II

  • Česko Titanic - historie se opakuje (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že o 100 let později po havárii slavného Titanicu vyplouvá jeho přímá kopie a co dramatického jej čeká? Bude to stejný osud? Opravdu nelze zabránit tomu, aby se historie opakovala? (ČSFD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

Armin82 

všechny recenze uživatele

Kriste pane!!!Sice nejsem věřící,ale teď ho musim volat na pomoc :)Když jsem viděl ty negativní komentáře a průměrné hodnocení 7% ,hodně jsem váhal jestli se na to podívat,ale odhodlal jsem se a pustil si to...po první půlhodině už jsem to jen popoháněl dál,rychleji a rychleji,abych to měl co nejdřív za sebou,protože takovouhle tragédii člověk jentak nevidí!! moment...přemýšlim co se mi na filmu líbilo...pořád přemýšlim...ještě stále přemýšlim...aaaaaaaaa mám to!Byly to herečky,z celýho filmu se mi líbily jen herečky :)Ten děj byl stejně předvídatelný, jako moje každosobotní kocoviny,o hercích ani radši nemluvim a ty počítačový efekty?No tak to byl extrémní výsměch :)Sice nevim kolik tenhle film stál peněz,ale kdyby ty prašule radši dali na charitu nebo na výzkum aids či rakoviny udělali by 100x líp,protože takovej paskvil? To je opravdu do nebe volající. A stejně jako mám svých 10 nejoblíbenějších filmů všech dob,tak tohle se zase může u mě pyšnit titulem jednoho z 10ti nejhorších filmů všech dob :)Ještě,že existujou krásný ženský,protože díky nim, dam tomuhle úletu aspoň 10% :) ()

Wawer odpad!

všechny recenze uživatele

Tolik nesmyslů a logických omylů, co jsem viděl v Titanicu 2 za hodinu a půl, jsem neviděl za celej život. Že to bude takto zlé bylo očividné předem, ale navzdory tomu musím přiznat, že to je do jisté míry zábavný film, který v mnoha momentech vyvolá škodolibý úsměv. I tak dát filmu vyšší hodnocení než odpad by bylo urážkou všech filmů, kterým jsem dal alespoň tu jednu hvězdičku ()

Reklama

Blazena 

všechny recenze uživatele

U Trautenberkových koulí. Jenom společnost The Asylum si může dovolit vyprodukovat dílo s názvem Titanic II. Původní katastrofické melodrama Jamese Camerona je nahrazeno nepůvodním katastrofickým melodramatem se sci-fi prvky; zkáza Titanicu se překlenuje do variace na Dobrodružství Poseidonu (1972). Dick Van Dyke by si asi nechal sebrat důchod a vnouče, kdyby mohl tušit, jaký talent bude mít jeho příbuzný. Na druhou stranu jedině člověk s komediantskou krví jako Shane může dodat Titanicu ty správné kvality. Solidní hudba dělá z této sračky alespoň vycachtané hovno. I přes charakteristický styl speciálních efektů The Asylum, který se snaží docílit úrovně PC her počátku 21. století, je užitečné porovnat z dnešního hlediska obdobně úsměvné digitální efekty Cameronova díla. To vypadá lépe spíše kvůli bohatší výpravě, kdežto Titanic II využívá vedle prostých ateliérů nesourodých reálií Queen Mary, vodárenských tunelů a čističek odpadních vod (ples zde vypadá, jako kdyby se natáčel v sokolské tělocvičně). CGI efekty došly obrovského posunu a demokratizace, využívá se jich v mnohem širším spektru produkce; to, co se dříve stálo nemalé úsilí a peníze, se dnes dělá mnohem přístupněji a za „pakatel”. אמן ()

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Film ako celok nepôsobil až tak strašne a ani veľmi nenudil. Ale keď prišli na scénu efekty musel som sa smiať. Hneď mi bolo jasné, prečo tá tsunami musela prísť v noci (tým pádom nebolo skoro nič vidno - radšej). Pri scéne s rúčkovaním nad elektrickým káblom, som miestami strácal nad sebou kontrolu a mal nutnosť to prepnúť, lebo som nepochopil...(ale myslím, že nie mojou chybou). Po váhaní a premýšľaní dávam 2* - ale to len preto lebo som sa nenudil. ()

figliar odpad!

všechny recenze uživatele

Čím začať? Film som si kúpil, lebo bol vo výpredaji za 10 CZK. Druhý krát by som tak veľa za neho nedal. Príšerne napísaný scenár, úbohé herecké výkony a debilný dej sú len špičkou ľadovca tohto ,,majstrovského dielka". Vo filme sa nerozlišoval deň či noc, fyzikálne zákony či zákon gravitácie. Vybuchujúce vlny, stupídne dialógy, superhrdinský tatko, nesmrteľná sestrička, pokojne vyzerajúci ľudia bojujúci o záchranu života... Takto by som mohol ešte pokračovať. Nechápem vznik tohto filmu. Či z recesie, či z komerčných dôvodov, kvôli stávke... Fakt netuším. Je mi jasné, prečo pán režisér obsadil sám seba do hlavnej úlohy. A ako vidím, nebolo to po prvý raz. Na záver rada pre všetkých : z ďaleka sa vyhýbajte tomuto filmu!!! ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

  • Na jedné z obrazovek můžeme po zásahu ledovcem spatřit informaci, že byl překročen „Ismay-Rosejackův práh“. Jedná se o odkaz na J. Bruce Ismaye, předsedu společnosti White Star Line v době plavby původní lodi, a na ústřední mileneckou dvojici v Titaniku (1997). (L_O_U_S)
  • Natáčelo se v Los Angeles a blízkém okolí. Některé scény byly natočeny na lodi Queen Mary. (Cheeker)
  • Navzdory obecnému předpokladu diváků nemá Titanic II představovat pokračování Titaniku (1997). Film je pojmenován podle ústřední lodi, přestože komerční kalkul společnosti Asylum je zde naprosto čitelný. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama