Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (412)

st.verka odpad!

všechny recenze uživatele

Kdy už na N@vě pochopí, že na tuhle trapnou moderátorskou sestavu už nikdo není zvědavý. A čím to, že jim Prima vytřela zrak? Někdo by se tam měl nad tím zamyslet a nedělat z nás hlupáky, kteří spolknou všechno, co jim obrazovka nabídne. Tuhle soutěž projeli na celé čáře. Zkrátka další trapný X faktor. ()

Laxik odpad!

všechny recenze uživatele

Hlavní hnusy: Leoš Mareš, Zdeněk Troška, trapáci, co se předvádějí, trapáci, co si myslí, že mají talent, vysílání/vysírání pětkrát týdně, odpočítávání spuštění v pravém horním rohu obrazovky, ale to nejhorší, kvůli jejich debilnímu protažení prvního dílu jsem šel spát místo toho, abych se kouknul na Vyjednavače. Oprava... vysírání už jen dvakrát týdně. ()

Reklama

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Nechtela jsem hodnotit hned po prvnich dvou dilech, ale vcerejsi prazsky casting me natolik nastval, ze musim. Nuneze sice na Slovensku chvali, ale tady to zpackal! Ja na nataceni byla a vim, ze rozhodne nevybrali to nejlepsi a ten strih je proste priserny! Mares mi sice lezl na nervy uz nazivo (doba jeho moderatorske spice uz je davno pryc) a o porote ani nemluvim (vsichni se tvarili, jako ze tam strasne nechteji byt, a z tech jejich komentaru by jeden vrhnul), ale doufala jsem, ze tomu Nunez doda trochu glanc. Bud ho Nova drzi zkratka nebo nebude tak dobry, jak se o nem rika. Takze podtrzeno, secteno: spatna volba moderatora (o tech pipkach do dvojice nema cenu hovorit), spatna volba poroty (prekvapive me nejvic bavil Troska), spatna volba poradu! ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Veľký veľký odpad. Priznám sa, že v prvý večer Talentmánie a Česko Slovensko má talent, som si vybral neodskúšaný projekt Markízy a Novy a to z dôvodu, že mi ako komerčné televízie prídu lepšie ako Prima a JOJka- vysielajúce programy nevhodné pre osoby s IQ väčším ako 80. A urobil som chybu. Talentmánia je totižto hrozná už od základu- logo, čudné páky (navyše len dve), divácke hlasovanie, malé štúdio namiesto divadla, nesympatická porota (Haberu mám síce ako speváka rád, ale odkedy má krízu stredného veku ala Hank Moody, jeho vtipy sú na úrovni puberťáka), umelý a trápny Mareš, ktorý je bez Adely stratený a hlavne na prvý pohľad otrasné "moderátorky", ktoré boli predstavované štýlom "a na každú reláciu sa budete pozerať na iný kus ženskej. S číslom jedna je to...". O iných kvalitách, ktoré by nesúviseli s niektorou časťou ich tela, ale reč môže byť len ťažko. Už len ich zmysel pre "humor" bol tak vycibrený, že sa každá osoba v našej obývačke cítila trápne a s hlavou v dlaniach ticho šomrala "Bože, nie, prosím...". Normálne by som asi odpad nehodil hneď po prvej časti, ale keďže si touto reláciou neplánujem naďalej skracovať život- zbohom! Po skončení show: kvôli niektorým talentom zvyšujem na 1 hviezdičku. Inak ale show ako taká stojí stále za odpad! ()

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Za Zdeňka Trošku a občasná příjemná vystoupení. Ostatní figury jsou odporné. Šeredová nám ukazuje, že má IQ houpacího koně (co dělá kurva v umělecké porotě), Banášová si spletla pole působení (do poroty nepatří - nemá tam co dělat), Habera si v přítomnosti Trošky nemůže dovolit být vulgární a Leoš Mareš s fousama. Když se na to tak koukám, tak zde selhalo téměř všechno. Od výběru porotců až po všechny ty trapné tanečnice. Umělé, trapné, neživé! ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama