Reklama

Reklama

Evidence

všechny plakáty
Trailer

Štyria najlepší priatelia vyrazia na výlet spojený s kempovaním. Ryan túto cestu chystá už dlhšie, pretoťe chce nakrútiť dokument o kamarátovi Brettovi.Pri prechádzke lesom si táborníci čoskoro uvedomia, že tu nie sú sami. Ich cestu skríži tajomná postava, ktorá ich začne loviť. (Slavigrom)

Videa (1)

Trailer

Recenze (233)

tron 

všechny recenze uživatele

Zázrak to nie je, ale napokon sa koná celkom fajn Prekvapenie. Prvá polka je tradičné found footage so všetkým, čo k tomu patrí. Nelogické konanie postáv, nič poriadne nevidíme, iba počujeme. Čo-to zachraňuje celkom fajn lesná výprava a zopár strašidelných momentov, ale inak je to "klasika". Potom sa ale snímka preklopí do svojej druhej polovičke a nastáva prekvapivý obrat k lepšiemu, to po prvé a po druhé sa v podstate mení nielen štýl, ale i žáner. nebudem spoilerovať, ale druhá polovica je sto krát lepšia, ako celý Doom (keď uvidíte, pochopíte). ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

To čo tu predviedol s kamerou ten nešťastný Robinson , to hádam nemá ani obdoby. Pospájané zaoceánske štáty sa pokúšajú desiť fanúšikov žánru rádoby autenntičnosťou , prípadne znásilnia zahraničný námet ( najradšej francúzsky a japonský ) vymodelujú cool remake a sú za vodou. U Mňa teda nie. Rozmrvená kamera zameraná od trávy , šálky v kuchyni , strop až po upískanú šišinu , o ktorú má zájem nejaký " littlefoot " ktorého bratrancom je troll. Ak by som si to pozrela v noci v nahnilej chate na samote v lese , aj tak by som svojím hlasitým smiechom vyplašila všetko živé v okolí. Ten F*king Found F*ucktage je už už unavený žáner , no kým to amíkom nabehne do chápania , bude už neskoro. Je škoda, že baterka v kamere sa začala vybíjať tak neskoro. Bodík dávam za neuveriteľný strach a ten druhý za pokus o pár nových vsuviek do tohto guláša. P.S. Vieš si predstaviť , ako by dopadol ten snímok , keby bol natočený " normálnou" formou " Ja totiž áno. Ďalší dôvod na pousmiatie. ()

Reklama

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Velmi slibná expozice (pozvolný narůst znepokojení z neznámého, zneklidňující indicie, práce se zvukem), od poloviny bohužel těžce monotónní řež, v níž už není na předtím zdařile budovanou atmosféru místo. Za velice silnou známku žánrového uvědomění z první půlky považuji převrácení hororového schematu naruby, kdy se z čtyřčlenné skupinky nezvykle většina chová racionálně (jindy je to banda nadržených zvířat) a po prvním náznaku nebezpečí je rozhodnuta odejít, zatímco kameraman (jindy jediný racionální jedinec) záměrně všechny náznaky ignoruje, aby mohlo natáčení a tudíž i film pokračovat. ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Výborná ruční kamera a velmi dusná atmosféra, na kterou to zpočátku nevypadá, ale jakmile přijde sami to poznáte (a to na maximum). Tak silné lekačky jsem měl naposled u REC! Poslední projekt před EVIDENCI jsem zhlédl velkou zívačku - Texaský masakr motorovou pilou: Počátek ten jsem zametl pod stůl a pustil jsem se do nečekaně silného snímku a prakticky zadarmo. H. Askins se nesnaží být nuceně strašidelný (Anakonda) a nechce být komerčně viditelný (Saw 3 ,4, 5, 6, 7 ,8...). Doporučuji tenhle snímek, který je neočekáváný a přitom tak silný! ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Začíná to jako obvykle! Amatérský kameraman má parkinsona, v lese jsou nějací bubáci, hysterické kravky ječí, namachrovaní idioti se mění ve vyděšené trosky a všichni dohromady se chovají jako banda právně nezpůsobilých mentálů. Pak k se ale cosi zvrtne a místo do obvyklé žumpy to vyústí do totální, dojezdové noční můry naspídovaného programátora Halflajfu. Konečně zase někdo našel pásku, u které se jeden paranormálně neuaktivizoval obvyklým kokotickým schématem "jsem zneuznaný retard, ale mamka mi koupila kameru a točit s ostatními chlapci amatérské porno s duchy už mě nebaví". ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • Herec Ryan McCoy (Ryan) je autorom scenára, Ashley Bracken (Ashley) mala na starosti make-up a spoločne sú aj producentmi tohto filmu. (MaxForValue)
  • Mená všetkých štyroch hlavných postáv sú totožné s krstnými menami hercov. (MaxForValue)
  • Natáčanie prebiehalo v Santa Clarita v Kalifornii. (Laslo)

Reklama

Reklama