Reklama

Reklama

Doug Glatt (Sean William Scott) vyrůstá v lékařské rodině, ale díky svým odlišným zájmům si připadá jako cizinec. Jednoho dne navštíví se svým přítelem Ryanem (Jay Baruchel) zápas nižší hokejové ligy. Během zápasu se Ryan vysmívá hostujícímu týmu a vyprovokuje šarvátku. Do ní se zapojí i Doug, který druhý den dostane nabídku práce v hokejovém týmu jako ochránce ostatních hráčů. Hlavní hrdina nabídku přijme a ujme se tak ochrany svých spoluhráčů. (Mr.Hudson)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (541)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Mám rád hokej, mám rád Stifflera, mám rád rvačky i krev. Není důvod si tedy tenhle film neoblíbit. Velmi originálně zpracovaný film, kterému se 90 minut daří spolehlivě bavit i napnout. Souboje jsou autentické i velmi drsné, Stiffler je zde borec a nikdo nemá vůči němu žádnou šanci. Vyloženě film k pobavení na oddychový večer. Velmi se mi to líbilo. 80% ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Asi jediné co bych na tomhle filmů opravdu pochválil, je to, že jsem u něj neusínal. Ano, může se to zdát málo, ale není. Jsem unavený, jsou více jak 3 hodiny ráno a já tu píšu komentář k tomuhle snímku. Takže by se dalo říci že jsem se nenudil. To je ale asi opravdu vše. Film jako takový je po všech stránkách průměrný až podprůměrný. Ano jde jen o nějakého bitkaře, tak co bych na tom měl hledat, ale já bych chtěl stejně víc, protože tady všechno odflákli. Jak komediální stránku, tak výběr herců, tak dramatickou stránku, tak i love story. Dál jsem sice 3 hvězdy ale procentuálně je to pod 50% ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Seann William Scott hlavnú úlohu vystrihol úplne parádne a potvrdil, že by bola veľká škoda pamätať si ho len ako Steva Stifflera. Jeho hrdina je pravdepodobne ten vôbec najsympatickejší blbec, akého ste mohli vo filme v posledných rokoch vidieť a momenty, kedy sa ospravedlňuje ľuďom za to, že ich musí zmlátiť do bezvedomia, sú skoro až roztomilé. Aj režisér Michael Dowse odviedol svoju prácu veľmi dobre a bez väčších problémov zvláda striedať veselé násilia, vulgárne a sexistické hlášky Dougovho kamoša Ryana (opäť Baruchel), ale aj vážnejšie scény a film preto nemá vyložene nudné miesto. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JEĎ TAM, POHLÍDEJ TOMU FRANTÍKOVI ZÁDA A MOŽNÁ, ŽE BYS HO MOHL Z TÝ SRAČKY VYTÁHNOUT A DOSTAT HO ZASE NA NOHY“..... /// Sportovní film pro všechny, kteří vidí krásu i tam, kde chčije krev a jde jim (v první řadě) o tým. Jako sympatickej pošuk Doug, jenž nešel v rodinných šlépějích a kterýho se dotkla Boží pěst. Když pominu teploušský pokusy o humor jeho kámoše Ryana, tak fakt, že prdel jsou hlavně rvačky moc intelektuálů nepotěší. Co taky může bejt ftipnýho na rošlehaným ksichtě o plexislo, že? Ale je tu i jednoduchej situační a slovní humor a protože mám hokej rád (a Doug jakoby z prdele vypadl jednomu kámošovi) říkám: ,,DOBRÁ BITKA KÁMO!“ A jestli se tohle fakt stalo (ale stalo...), tak život (a sport) dokážou furt psát dost dobrý zkazky. Stupidní zábava plná hokeje, krve a týmovýho ducha. Bavil jsem se. Člověk by si měl vobčas odfrknout vod těch nerváků. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju filmy podle skutečnejch příběhů. 2.) Nechápu tohle spojení: 3 týpci, 4 zuby, 1 hra. 3.) Mým vzorem jsou hokejky s krvavou držkou (co jdou z ledu po svejch). 4.) Thx za titule ,,Ferry“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR **** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Je to taková nenáročná sportovní ptákovina, která spíš působí chvílema až jako parodie. Sice je to údajně inspirovaný skutečností, ale to bude tak 10% skutečnost a 90% výmysly. Já jsem se u toho pobavil, takže účel byl splněn. Navíc tam padlo několik opravdu brutálních hlášek (např. "Buď tvrdej jako teploušský porno.") a překvapivě mi ani moc nevadilo nějaký to řešení vztahu hlavní postavy a jeho čubky, co měla xicht jak meloun. To třeba ve filmu Slap shot s Newmanem to tahle vedlejší dějová linie dost pohřbila... ()

Galerie (29)

Zajímavosti (19)

  • Liev Schreiber sa priznal, že inšpiráciou k hraniu jeho postavy bol už zosnulý legendárny hokejový bitkár Bob Probert. (toi-toi)
  • Film se natáčel v provincii Manitoba, konkrétně ve městech Brandon, Portage La Prairie a Winnipeg. (Lumberjack)
  • Sean William Scott kvůli roli Douga Glatta nabral na váze a podstoupil intenzivní lekce bruslení a rvaček na ledu. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama