Reklama

Reklama

Áno, šéfe!

(pořad)
Reality-TV
Slovensko, 2011, 50 min

Obsahy(1)

50 horúcich minút plných dobrých aj zlých jedál, čašníkov i flákačov, kuchynských tajomstiev... Ktorej reštaurácii pomôže legenda medzi šéfkuchármi Jaro Žídek ako prvej? Kto dostane vytúženú nálepku s jednou prípadne viacerými hviezdami? (oficiální text distributora)

Recenze (80)

frxXx

všechny recenze uživatele

pán Židek nieje len skvelý kuchár ale aj manažér. Dokáže nakopnuť ľudí, usmerniť ich a má aj skvelé nápady. Je niekedy smutné vidieť ako na slovensku rozmýšľa drobný podnikateľ a zákazník. Momentálne asi jedina televízna relácia ktorá ma baví a ktorú sledujem. Dúfam že trochu pootvorí oči slovenkým reštauratérom. Mne už otvorila, keď si niekam sadnem nehladám hňeď podľa ceny pizzu alebo vyprážaný rezeň :). Radšej si za kvlaitu priplatíť ako dať "hovno" málo.:) ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Je to vysoce hodnotný, zajímavý, dobře dělaný a užitečný pořad. Když navrch pobaví, není co řešit. Do bezvědomí srovnávat Žídka s Polreichem mi nepřipadá úplně optimální způsob hodnocení pořadu. Já si na sympatickém projevu Jaroslavova Žídka cením, že ukazuje, že to jde i bez vulgarit a stesávání těch, které mají ve své moci (naše národy mají zřejmě slabost pro lidi, kteří mají přebujelé ego).:-) Sic úplně nerozumím tomu, když už Áno, šéfe "nešéfuje" Polreich, proč producenti pořadu neobsadili Slováka. Tím neříkám, že pan Žídek slovenské kuchyni nerozumí nebo ji nedokáže ocenit... Jen by mi to přišlo stylovější a byl bych ušetřen poněkud nemotorného napodobování slovenštiny... (nic ve zlém, lidé s dobrým hudebním sluchem k tomu prý mají více sklony);-)... Ale to je asi tak jediné, co bych Šéfovi slovenské verze vytkl. SK klonu pořadu držím palce stejně jako tomu CZ - aby se mu dařilo bavit a napravovat špatnou gastronomii a ukazovat lidu, že to jde i jinak a že si host restaurace nemusí na talíři všechno nechat líbit:-) ()

Reklama

Yelush 

všechny recenze uživatele

Oveľa lepšia verzia ako s blbom -doprdele ty vole- Polreichom. Jarda je sympatickejší, kultivovanejší, ale samozrejme vie aj zatlačiť na pílu a poriadne "zjazdiť" ak je to nutné a hlavne to nerobí nasilu a za každú cenu ako jeho český kolega, len aby robil show. Oproti českej verzii sú Jardove rady komplexnejšie, vie nastaviť smerovanie reštaurácie, poradiť jedlá aj jedálny lístok, venuje sa aj obsluhe či vínam a oveľa viacej ako Polreich varí, takže môžeme vidieť majstra pri práci, čo určite pomáha divákom aj samotným kuchárom. Naproti tomu magor sa zvyčajne len oprie o pult a gúľa očami. Veľká škoda, že sa program skončil, pretože "nebíčko v papuľke" čo je nový program Jardu na STV, už podľa môjho názoru nedosahuje kvalít Áno, šéfe!, aj keď samozrejme netvrdím, že koncept na STV je zlý. ()

DexMASTER094 

všechny recenze uživatele

Jaroslav Žídek se snažil jít trošku jinou cestou než Zdeněk Pohlreich a pro mě jakožto fanouška české verze to byla příjemná změna. Obě dvě verze mají něco do sebe. Je hloupost říkat, která je lepší, ale mě bavili obě. Jen mě mrzí že ta slovenská má jen 2 řady. Škoda... Doufám že se nám Jarda ještě někdy vrátí ;) ()

sehe 

všechny recenze uživatele

Presne takto si predstavujem dokonalého šéfkuchára.Impozantná postava Jara Žídka a jeho nespochybniteľná profesionalita a razenie teórie,že nie iba chuť jedla,ale i čistota,obsluha,kvetinky na skrášlenie prostredia,tak toto všetko dokopy robí pôžitok a zážitok z jedla.Vôbec mi nechýba stokrát hovoriť ,,TY VOLE" ani rôzne nadávky používané v českej verzii Áno,šéfe!A hlavne naučila som sa,ako krájať cibuľu. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Jako první na 3 hvězdičky dosáhla restaurace a steak house Chilli v Galantě. (DexMASTER094)
  • Jaroslav Žídek několikrát v pořad uvedl, že nenávidí kamery a že mu dělá problém se s nimi v kuchyni sžít. V několika dílech pak opravdu nehraně kameramanům vyhrožuje, ať se mu nepletou do cesty. (DexMASTER094)
  • První na pozměněných 5 hvězdiček dosáhla pouze školská jedáleň ZŠ a MŠ Grösslingova - Bratislava z úplně posledního dílu. (DexMASTER094)

Reklama

Reklama