Reklama

Reklama

Áno, šéfe!

(pořad)
Reality-TV
Slovensko, 2011, 50 min

Obsahy(1)

50 horúcich minút plných dobrých aj zlých jedál, čašníkov i flákačov, kuchynských tajomstiev... Ktorej reštaurácii pomôže legenda medzi šéfkuchármi Jaro Žídek ako prvej? Kto dostane vytúženú nálepku s jednou prípadne viacerými hviezdami? (oficiální text distributora)

Recenze (80)

ToxicAli 

všechny recenze uživatele

Slovenská verze pořadu není svým konceptem o mnoho horší než česká. Jaroslav Žídek má jiný přístup k lidem než Pohlreich. Mě se nicméně tento přístup nelíbí. Tváří se mnohem mileji, nicméně si myslím, že je to jen určitá póza, aby ho lidi nepřirovnávali k zmiňovanému Zdeňku Pohlreichovi. Dále mi vadí, že hvězdy rozdává jak na běžícím pásu i restauracím, co si to dle mého mínění nezasloužily a celkově dělá menší show, tož je u svým způsobem zábavného pořadu rozhodně chyba. ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Nebudu to nějak rozpitvávat a hned na začátek řeknu, že slovenská verze Ano šéfe se mi prostě líbí. Je příjemné vidět, že koncept je pojat¨ trochu jinak a velkou zásluhu na tom má samotný šéf Jaroslav Židek, který je mimochodem opravdový sympaťák. Pohlreicha jakožto českého šéfa mám rád, ale co mi na něm osobně vadilo, byla občas až přemrštěná teatrálnost a to, že se snažil ve velké míře z každého dílu udělat show. Za to ale mohla z velké části produkce, která vybírala občas až obskurní restaurace snad jenom pro to aby šéfa nasrala a měla co ukazovat. Nebyl to špatný koncept, ale občas se tak odpoutával od důležitějších témat. To nic nemění na tom, že i česká verze je jedním z nejlepších reality pořadů, které na české televizi kdy běžely. Vraťme se ale zpět, velké plus ode mě slovenská verze získává i tím, že se šéf nezaměřuje jenom na kuchyni, ale snaží se nastínit celkový nový koncept restaurace, ale je schopen se pořádně opřít i o obsluhu. Aniž bych chtěl shazovat českou verzi připouštím, že pan Žídek má rozhodně zajímavé motivační metody, nesnaží se vydobýt výsledek silou případně řevem, ale dělá víceméně rádce a i když se mu něco nelíbí podá to poklidnou formou, která na lidi zapůsobí natolik až je jim to nepříjemné. Jsem zvědav jak dlouho si šéf udrží vážnou tvář než někde opravdu vybouchne. Každopádně za mě osobně palec nahoru, slovenská verze se mi líbí minimálně stejně jako ta česká a nevidím jediný důvod proč nesledovat dál. Poznámkou na konec budiž informace, že hodnotím po prvních TŘECH dílech, takže se kvalita může ještě rapidně změnit a tudíž mé hodnocení je třeba brát s respektem. EDIT: Tak kvalitu si to drží i v dílech dalších (dokoukaná celá první série). Možná bych ale jednu připomínku přeci jenom měl, podle mého názoru je pan Žídek poměrně měkký co se konečného hodnocení týče (a tím myslím opravdu měkký), některým restauracím které dostaly hvězdy třeba dvě by takový Pohlreich nedal vůbec nic (a ani ja ne :-D), ale je to jenom můj názor. ()

Reklama

sehe 

všechny recenze uživatele

Presne takto si predstavujem dokonalého šéfkuchára.Impozantná postava Jara Žídka a jeho nespochybniteľná profesionalita a razenie teórie,že nie iba chuť jedla,ale i čistota,obsluha,kvetinky na skrášlenie prostredia,tak toto všetko dokopy robí pôžitok a zážitok z jedla.Vôbec mi nechýba stokrát hovoriť ,,TY VOLE" ani rôzne nadávky používané v českej verzii Áno,šéfe!A hlavne naučila som sa,ako krájať cibuľu. ()

flyer.nick 

všechny recenze uživatele

Hrozná nestálost ve zpracování, každý díl má jinak popisky, každý je jinak udělaný, jako kdyby každý dělal úplně jiný štáb. A v žádné reality show jsem neviděl tolik kamer a mikrofonů v záběru, dokonce ani ve Vyvolených. Jarda Žídek bezpochyby vaření a gastronomii rozumí minimálně tolik co Pohlreich. Je možná i větší nervák, což je vidět když vaří v kuchyni s kuchaři a posílá štáb do prdele, jen to neumí tak moc prodat před kamerou jako Zdenda a zatímco jeho lidská stránka se ukazuje často ta šéfovská je někde schovaná. Je to ale takový hrozný slizoun, až prasák mi přijde, který nevynechá žádnou příležitost někoho ošmatávat, chtít po servírce ukázat kozy, objímat se s kdekým a podobně. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV pořad. Co na to říct. Některé díly jsou koukatelné. Vybavuje se mi hlavně díl ze školní jídelny. Nicméně sledovat slovenskou verzi Pohlereichovi české verze, bylo zvláště v roli mistra amolety Jaroslava Žídka, místy velice bizarní, zvláště, když se snažil (jakožto Čech) komolit slovenštinu, aby zapadal mezi místní hospodskou chásku. | Průměr: 40% | ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • První na pozměněných 5 hvězdiček dosáhla pouze školská jedáleň ZŠ a MŠ Grösslingova - Bratislava z úplně posledního dílu. (DexMASTER094)
  • Jako první na 3 hvězdičky dosáhla restaurace a steak house Chilli v Galantě. (DexMASTER094)
  • Jaroslav Žídek několikrát v pořad uvedl, že nenávidí kamery a že mu dělá problém se s nimi v kuchyni sžít. V několika dílech pak opravdu nehraně kameramanům vyhrožuje, ať se mu nepletou do cesty. (DexMASTER094)

Reklama

Reklama