Reklama

Reklama

Áno, šéfe!

(pořad)
Reality-TV
Slovensko, 2011, 50 min

Obsahy(1)

50 horúcich minút plných dobrých aj zlých jedál, čašníkov i flákačov, kuchynských tajomstiev... Ktorej reštaurácii pomôže legenda medzi šéfkuchármi Jaro Žídek ako prvej? Kto dostane vytúženú nálepku s jednou prípadne viacerými hviezdami? (oficiální text distributora)

Recenze (80)

frxXx

všechny recenze uživatele

pán Židek nieje len skvelý kuchár ale aj manažér. Dokáže nakopnuť ľudí, usmerniť ich a má aj skvelé nápady. Je niekedy smutné vidieť ako na slovensku rozmýšľa drobný podnikateľ a zákazník. Momentálne asi jedina televízna relácia ktorá ma baví a ktorú sledujem. Dúfam že trochu pootvorí oči slovenkým reštauratérom. Mne už otvorila, keď si niekam sadnem nehladám hňeď podľa ceny pizzu alebo vyprážaný rezeň :). Radšej si za kvlaitu priplatíť ako dať "hovno" málo.:) ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Slováci svého Pohlreicha nenašli, přestože si kuchaře půjčili z Čech. Žídek je vystupováním taťka od vedle, bez charismatu a úderného jednání, zato s roztomilou křečí, když se snaží přitvrdit či uklidnit vystresované kuchařinky. Ve výsledku pohodová restaurační show, která proti české verzi nepřináší jedinou pamětihodnější chvíli. A bžunda to taky zrovna není. ()

Reklama

Pantata 

všechny recenze uživatele

Žídek strašně brzo přijal to, že kuchaři v putykách, do kterých jezdí, nic neumí. Nijak se v tom nešťourá a když mu naservírujou mraženou zeleninu z pánve s kečupem, už se ani nediví. Majitelka má za úkol připravit si do druhýho dne koncept změny restaurace. Žídek přes noc napíše komplet novej jídelák, přijde na schůzku s majitelkou, a ta přinese propiskou na pivním lístku napsanech deset slov! Pohlreich by jí zabil, Žídek jen pokrčí rameny, že tohle si tedy nepředstavoval. Jedna hvězda dolu za absenci hlášek, druhá mínus za přílišnou slušnost. Milej, lidskej přístup, ale pro potřeby tohohle konceptu je to na škodu. ()

sehe 

všechny recenze uživatele

Presne takto si predstavujem dokonalého šéfkuchára.Impozantná postava Jara Žídka a jeho nespochybniteľná profesionalita a razenie teórie,že nie iba chuť jedla,ale i čistota,obsluha,kvetinky na skrášlenie prostredia,tak toto všetko dokopy robí pôžitok a zážitok z jedla.Vôbec mi nechýba stokrát hovoriť ,,TY VOLE" ani rôzne nadávky používané v českej verzii Áno,šéfe!A hlavne naučila som sa,ako krájať cibuľu. ()

peiton odpad!

všechny recenze uživatele

Neviem prečo no po vzhliadnutí som mala potrebu porovnávať s českým náprotivkom.Asi preto,že sa tu jedná o absolútne nepodarenú napodobeninu Ano šéfe! zo Zdeňkom Pohlreichom..U Žideka my chýba tá arogancia a drzosť,ktorú nejde naučiť,s tou sa človek rodí. Na rozdiel od Zdeňka,ktorý týmito atribútmi viac ako ovplýva a patrične vnáša do svojej show Ano šéfe! v Česku.Takýto auschus s radosťou preskočím. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Jako první na 3 hvězdičky dosáhla restaurace a steak house Chilli v Galantě. (DexMASTER094)
  • První na pozměněných 5 hvězdiček dosáhla pouze školská jedáleň ZŠ a MŠ Grösslingova - Bratislava z úplně posledního dílu. (DexMASTER094)
  • Jaroslav Žídek několikrát v pořad uvedl, že nenávidí kamery a že mu dělá problém se s nimi v kuchyni sžít. V několika dílech pak opravdu nehraně kameramanům vyhrožuje, ať se mu nepletou do cesty. (DexMASTER094)

Reklama

Reklama