Reklama

Reklama

Po roční známosti požádá Tom Violet o ruku. Ona souhlasí, avšak ani jeden z nich v tu chvíli ještě netuší, že jejich vysněná svatba je dál, než by se zdálo. Violet dostane nabídku na dvouletou stáž daleko od jejich domova a Tom, který jí chce být nablízku, opouští místo asistenta šéfkuchaře, kde měl být brzy povýšen, jen aby podpořil svou nastávající v jejím kariérním postupu. Po příjezdu do Michiganu se všechno začíná pomalu hroutit. Zatímco Tom je nucen pracovat ve fast-foodu a jeho životní sny se rozpadají v prach, Violet si užívá nové místo ve skupině vedené šarmantním profesorem Childsem. Frustrace na obou stranách přibývá, svatba se stále odkládá, netrvá dlouho a pár se rozejde. Přesto je osud svede opět dohromady... (TV Nova)

(více)

Videa (40)

Trailer

Recenze (271)

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.4/10] | me: Romantická pohodovka na večer, ktorá dokáže prekvapiť svojou netradičnosťou a Apatowským prístupom k humoru. Príjemne pobaví a hoci by mohla byť určite o nejakú tu minútku kratšia nepôsobí násilne. Ústredne duo predstavuje vítanú kombináciu pováh a angličtín a tak sa jedná o celkom fajnovú romanticky neromantickú záležitosť. This is supposed to be exciting. It's your wedding - you only get a few of these! ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Tento veľmi dlhý romantický film, ktorý ani nie je veľmi komédiou, ale skôr ukážkou toho, že keď sa treba nejako rozhodnúť tak to netreba stále odkladať pretože čo? Bohužiaľ žijeme len raz a čas uteká. Ďalšia vec vo filme je to, že niekedy sa obetujeme pre druhého až príliš a nám nič nezostane. Hlavný hrdinovia hraní Jasonom Segelom a Emily Blunt sa k sebe hodia ako pár a ich výkon je čisto priemerný. Film trpí svojou dĺžkou a určité pasáže sú lepšie a iné horšie, ale ako celok film vôbec nepôsobí zle, len bohužiaľ je príliš dlhý. Ďalšia vec je tá, že tento film rozoberá dôležité životné rozhodnutia a časti, ktoré majú byť vtipné veľmi často vtipné nie sú a nepasujú do filmu. The Five-Year Engagement by si zaslúžil skôr poučný koniec a nie takýto aký mal, ale tak čo sa dá robiť treba hodnotiť to čo som videl a nie čo by som mohol, aby film bol lepší. (Hodnotenie 2,5) ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Příště prosím víc britského humoru a méně hollywoodských nápadů. Ono natočit dvouhodinový film o zásnubách vyžaduje odvahu a švih. Tady se to úplně nepovedlo. Nejlepší scény tak byly ty, kde nebyla (jedna z mých oblíbených hereček) Emily Blunt - hlavně lov srny a pak rodinný oběd a la srnčí hody. Což trochu zamrzí, když jde o romantickou komedii, že ano... ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Produkty produkční dílny Judda Apatowa se začínají trochu pokulhávat. Když jsem dříve zahlédl jeho jméno, bylo jasné, že se u komedie pobavím. Tohle nebyla ani nijak výrazná komedie.. ale ani romantika. Jason Segel je sice sympaťák, ale působí na mě, jako by to byl TEN Marshall z HIMYM. Emily Blunt mně osobně nepřipadá vůbec sympatická, takže pro mě samotného to tady trochu skřípe. Mírné plus patří Alison Brie, která je naopak sympaťačka od pohledu. :) Navíc je snímek docela dlouhý, takže cca po necelé hodině a půl už jsem doufal v nějaké dobré zakončení, ale autoři očividně museli provést ještě pár více či méně trapných fórků. Přežít se to dalo, ničím mě to výrazně neuráželo, ale opravdu nepotřebuju vidět znovu. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Když prasit romantickou komedii, tak pořádně. Nasadíme herecké poleno Jasona Segela a střihnem to přes dvě hodiny. Však oni z toho kina nakonec odejdou. Jediným plusem jsou kukadla Emily Blunt a přicmrndávání její praštěné ségry v podání Alison "♥Annie♥" Brie. S Judem Apatowem je to jako na horské dráze, jednou jste nahoře a bavíte se s pusou od ucha k uchu, jindy zas vyletíte mimo kolejnici a rozsekáte se o stánek s cukrovou vatou. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Šaty, které má na sobě Violet (Emily Blunt) během své svatby, jsou od Valentina. (žvanimírek)
  • Jedná se už o druhou spolupráci režiséra Nicholase Stollera a herce Jasona Segela, přičemž v prvním případě se sešli při natáčení snímku Kopačky (2008). Jason Segel a Emily Blunt se sešli už jako pár ve filmu Gulliverovy cesty (2010). Oba se také objevili ve filmu Mupeti (2011). (Riddick77)

Reklama

Reklama