Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Emergo je hororový film Carlese Torrense, který pojednává o skupině parapsychologů, kteří vyrážejí vyšetřovat sérii neobvyklých jevů, které se objevují v nově obsazených bytech obytného domu. Telefonní hovory bez volajícího, tajemné stíny, mimořádné emise světla, létající objekty a exploze žárovky, to jsou některé z událostí, kterým budou čelit, a které budou doprovázet každý jejich krok. Pomocí infračerveného natáčení, digitálních fotografií, detektorů pohybu a dalších pomůcek, se skupina pokusí kontaktovat "druhou stranu". Bude to stále více nebezpečnější, protože budou v blízkosti bodu, odkud není návratu. (juta)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (41)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

White je chlapík v stredných rokoch, ktorý po tragickej autonehode prišiel o svoju ženu. Žije v malom byte so svojim synom Bennom a dospievajúcou dcérou Caitlin, ktorá ho neustále viní zo smrti svojej matky . White so svojou rodinou vymenil už druhý byt. Neustále ich totiž prenasleduje Poltergeist. Nevie si dať s touto situáciou rady. Požiada teda o pomoc skupinku vedcov zaoberajúcich sa paranormálnymi javmi. Je pripravený urobiť všetko preto aby ho zbavili tejto nočnej mory. Áno, áno - nie je top duchársky horor a dá sa mu kadečo vytknúť. Kopec veci som nechápal. Hlavne pri jednej zo záverečných scén, kedy vietor dosahoval takú silu, že osoby mali problém na nohách stáť, ale černoško točil a točil a točil ako pri nejakej súťaži šarkanov detí z materskej školy. Ešte stihli prehodiť aj pár plynulých dialógov. Na vzdory negatív - ja mám proste tento druh hororu rád a našiel som v ňom aspoň z časti čo som hľadal. Miestami mal dosť slušnú atmosféru. Plusom boli "asi" dve výborné ľakačky pri ktorých určite podskočíte. S odretými ušami 3 hviezdy. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Na týchto filmoch je bezpochyby niečo záhadné. Vždy som sa pýtal sám seba, prečo ten duch len tak pohol lavicou a tak. Keby mal aspoň hned' zámer. Chytiť ju, zdvihnúť a ojebať ju o hlavu tomu, kto ho sere hned' od samotného začiatku!! Takéto hýbanie lavicou a výzváňanie telefonom by bolo možno dobré v 60-ych rokoch. Tiež bolo dosť na hlavu, ked' mladá miesto toho aby vypadla a vracala sa až neskoro v noci, tak radšej sedela doma na riti, čumela na telku a srala každého vrátane mňa! A zaujímavé, že ten štvorročný krpec vôbec nereval. Ked' na Mikuláša behali susedia prezlečení za čertov, ja som sa v jeho veku i posral! Aj tak najlepší bol ten béčkový pornoherec v úlohe média! No, odhliadnem od týchto a iných stupidít, pomerne som sa bavil a aj parkrát zľakol, no... ()

Reklama

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Snímek si nehraje na bůhví jaký počin, chce vyždímat z kulis jednoho bytu co nejvíce - a podle mě se mu to slušně daří. Seance se senzibilem je výborná a několik scén opravdu vyleká. Takže nic pohoršujícího, pro fanoušky FF regulérní zářez. Překvapilo mě, že snímek není točený ve španělštině, ale komplet v angličtině. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Odpad, jedna či dvě hvězdičky - to jsou hodnocení, která se tu vyskytují nejčastěji. No tak lidi, přidejte, vždyť toto nebylo vůbec zlé. Alespoň snahu bychom mohli ocenit. Já osobně na tento film slyším. Měl povedenou atmosféru a jako jeden z mála duchařských filmů šel hned na věc od první minuty. Což bylo super. 70% // (5.9.2015) - Po druhém shlédnutí snižuji pár procentíček. Jednoduše jsem se u Emerga dnes nebál tolik, jako minule. Snížení procent znamená i snížení hvězdiček. 65% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další z řady found footage, a opět se jedná o duchařinu z jednoho baráku. Konkrétně v jednom bytě. Co mě ale extrémně štvalo byly postavy které byly fakt na zabití. Byly strašně retardovaní, a některé scény jsem vyloženě nepochopil. Je tu pár scén které vyděsilo ale jen tím že tu byly klasické lekačky. Nicméně film ani neuměl udělat moc atmosféru a celé to bylo takový na nic. Slabota. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Barceloně ve Španělsku. (Cheeker)

Reklama

Reklama