Reklama

Reklama

Šéf na grilu

(pořad)
Talk-show / Reality-TV / Rodinný
Česko, 2011, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Třetí pořad TV Prima se Zdeňkem Pohlreichem se týká grilování. "Šéf" nás seznámí nejen s mnoha novými recepty, ale také s radami ke správné přípravě a samotnému grilování nejrůznějších lahůdek. A navíc se prostřednictvím Haliny Pawlowské dozvíme něco o Zdeňkově životě.

Témata jednotlivých dílů:  1. Steaky
2. Burgery
3. Kotlety
4. Ryby
5. Drůbež
6. Speciality (Deco.20)

(více)

Recenze (142)

Natabar 

všechny recenze uživatele

Pohlreich už dlouho chyběl na TV obrazovce - takže v tomhle smyslu Šéf na grilu potěšil. Jenže - ač Zdenda perlí jak chce, je to od gruntu špatně - špatná dramaturgie i režie, Zdeněk jen vede dlouhotánský monolog, který je přerušen rozhovorem s Halinou a zase monolog. Jako pořad šílenost. Ale hvězda Pohlreichova typu spojena s jeho absencí v TV dostatečně potáhne, aby divák u televize zasedl. Nicméně už se těším na novou řadu Ano, šéfe! To je úplně jiná liga. - BTW:: V prvním dílu byla naprostá pecka "Chateau Headache". To jsem málem padl ze židle. ()

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Taková letní pohoda. I když vím, že si nejspíš vůbec nic neudělám a na podobné suroviny narazím jenom v dalším televizním pořadu, tak se mi na to pěkně koukalo. A odpustím mu také to, že Zdenda skoro všechno spálil a tak ty jeho vynikající marinády určitě přišli vniveč. Nikdo na kusu spáleného masa nepozná, jestli jsem použil slunečnicový, nebo ořechový olej... ()

Reklama

Dartdevil 

všechny recenze uživatele

Pořad, ve kterém Pohlreich nemůže a ani nechce být tak vtipný jako když mohl někoho/něco konfrontovat. Ale to vůbec nevadí, celý pořad je spíše o receptech a hlavně všeobecných radách jak se kterou surovinou zacházet. Vzhledem k tomu, co jsem viděl a zažil na různých garden-party, je tento pořad velmi potřebný a přínosný. Alespoň pro mě. ()

Lethe 

všechny recenze uživatele

Chateau Headache...:))))))))......jinak ale nic moc, Zdenek je dobrej, ale jeho humor nejvic zaril v Ano,sefe. Tenhle format je dost podivnej - je to neco mezi reklamnim shotem, bananovymi rybickami, italem v kuchyni a klukama v akci. Jako bych z toho citila, ze hlavnim ucelem poradu je vyvarit z Pohlreichovy popularity co nejvic. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Je to jednoduché, kdo nemá rád Zděnka Pohlreicha nepřijde si zrovna na své. Kdo ale přejude jeho prá peprných výrazů a soustředí se na to, co vytvoří na talíři, ten nebude zklamán. Šéf servíruje tentokrát na grilu a to co vytvoří by se dalo jíst i z obrazovky. Rozhodně veliká inspirace pro milovníky jídel uvařených na venkovním ohni. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama