Reklama

Reklama

Soukromé neřesti

  • USA Private Parts (více)
Trailer

Obsahy(1)

Říká, co mu na jazyk slina přinese. Dělá věci, které si jiní bojí jen představit. Nemá žádné zábrany a z cenzury mu naskakuje husí kůže. Je nejúspěšnějším rozhlasovým moderátorem světa, má vlastní televizní show, knihu a teď i svůj film, ve kterém si zahrál sám sebe. Fenomenální Howard Stern si celý život léči komplex z toho, že má něco o něco menší, než ostatní. Ale ani to mu nezabránilo provést první „live" striptýz a virtuální soulož ve studiu seriózního rádia. Howard Stern je tady, aby vás královsky pobavil. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Do tohoto filmu jsem neměl ani ponětí, že existuje nějaký ultrapopulární moderátor Howard Stern. Teď už to vím a způsob, jakým to dal o sobě Stern vědět, mi přijde hoooodně povedený. Samozřejmě, že si nemyslím, že by skutečnost přesně odpovídala tomu, jak se Stern prezentuje v této komedii, ale to je vlastně úplně jedno, protože podstatné je to, že se divák při sledování jeho "životopisu" dobře baví. ()

Perfo 

všechny recenze uživatele

Mě to zas tak úžasný nepřišlo. Bylo tam pár vtipných momentů (když si Howard hází s jedním chlápkem z blázince a neustále se mu strefuje do obličeje, protože blázen nepochopil co má dělat, potom slečna, která prožije orgasmus na repráku a když to nandává svýmu šéfovy v NBC) a potom ty krásné náhé slečny v jeho show, jinak jeho životní příběh mi příjde jako vulgární slátanina a člověk jako on, mohl uspět jenom v Americe, protože postavit kariéru na záchodovym humoru a vulgaritách umí každý pako. ()

Reklama

amarth 

všechny recenze uživatele

H:Nemůžeme hovořit v rádiu vuilgárně, tak si zahrajeme soutěž Riskuj! Jednotka času je nanose..., doplňte! R:Já mám kunda! H: Já mám velkou kundu! I: I já mám kundu..., H:Doplňte Chanell.... R: cock! H: Big cock, Yeah, great! I: Stejně jako chlapci i já mám kokot. H:Irine ukaž nám to výš, ať vidíme jak velký máš kokot...:))) ()

dvopet 

všechny recenze uživatele

Filmařsky poměrně průměrný životopisný snímek, jehož vliv na diváka stojí a padá s otázkou, zda a jestli vás jméno Howard Stern nějak zasáhlo či ne. Za sebe říkám že jsem o něm měl jisté povědomí, ale spíše jen jako o jménu než abych někdy opravdu slyšel jeho rádiovou show. Některé vtípky byly celkem povedené, ale já celou dobu čekal na až se něco stane, něco přijde, až se to pořádně rozjede. A ono nic. Celá stopáž filmu působí jako příprava na něco co nepřijde. Ve výsledku mě tedy Stern a jeho osobní kult nijak neoslovil a to ani v negativním ani v pozitivním smyslu. Prostě prošel kolem. ()

ladno 

všechny recenze uživatele

Skvelá autobiografia Howarda Sterna, ktorý je síce odporný, sebecký, poburujúci a kontroverzný grobian, ktorý mi je ale zásluhou tohto filmu neskutočne sympatický. Musím zatlieskať, lebo hoci to nebol žiaden film storočia, už som sa dlho pri filme takto neuvoľnil a nezabavil. Scéna s reproduktormi bola geniálna. Dávam 85%. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • V úvodní scéně uvádí Howardovu postavu Fartman John Stamos, ale v reálu ji uváděl Luke Perry. Perry se později přiznal Howardovi, že se bál toho, že film bude dost mizerný, a proto odmítl hrát sám sebe. (c.tucker)
  • Poslední vystoupení Tiny Tima na obrazovce. Umřel měsíc před vydáním filmu. (c.tucker)
  • Postava Kennyho "Pig Vomit" Rushtona je založena na Kevinu Methenym, programovém řediteli rádia WNBC v té době. Ve skutečnosti mu Howard říkal "Pig Virus" a ne "Pig Vomit". Pig Vomit byl název skupiny, která vytvořila úvodní znělku Howardovi show té doby. (c.tucker)

Reklama

Reklama