Reklama

Reklama

Sexy párty

  • Německo Party Animals ... Wilder geht's nicht! (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jestli se něco chcete dozvědět o Vanu Wilderovi, teď je ta pravá chvíle. Máme k dispozici jeho přihlášku na vysokou. Musel ji vyplnit důkladně, protože tam pak chodil hodně dlouho. Totiž dokud tatínek cáloval. Ale to si pište, že si to tam užil. Takže tady je část jeho dotazníku: NĚKTERÁ OSOBNÍ DATA Pravé jméno: Van Wilder, ale dává přednost přezdívce "Van", což je vlastně jeho jméno, ale on ho považuje za přezdívku. Datum narození: 13.prosince 1977 - divoký střelec s velkou vzrušivostí, společenský, umí se odvázat. Jeho zájmy: tantra, hudba. Možná by to měla být ekonomie. Ale kdo se má tak narychlo rozhodnout. Umí suprově mixovat drinky. Jazyky: angličtina a jazyk lásky (a nemyslete hned na orální sex). Plány do budoucna: vrátný v casinu, který je majitelem pláže, aby mohl často plavat a je zároveň prezidentem USA či Mexika. Semináře, které už absolvoval: masáže Reiki, erotická fotografie a seminář na téma: "Život je příliš krátký na to, abychom se stali bohatými moc pomalu." (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (195)

Marcus.das 

všechny recenze uživatele

Pri sledovani jsem se smichy malem neudrzel na sedacce. Sceny typu beh nahe mile nebo primichavani projimadla do protejnoveho koktejlu respetvive to, co se deje po tom, snad musi rozesmat i ty nejvic zasmusile divaky. V prubehu jde videt, jak se hlavni postava vyviji. Ne ze by to byl ucel celeho filmu, ale je to rozhodne prijemne. On vubec cely film je dost prijemna podivana a hlavne ma tu kouzelnou moc a dokaze cloveku prijemne zvednout naladu, takze od obrazovky vzdy vstava o kousicek veselejsi nez kdyz k ni sedal. ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Další Lampoons...já jich tedy znám pár a vždycky jsem se bavil. Chápu špatná hodnocení místních "kritiků", film kvalitativně stojí celkem za výplodek análu, já si jej ale po pár pivech celkem užil. Zaprvé je to z období prciček a podobných sexy-teen-comedií, které tehdy měly jakýsi boom a já to žral, zadruhé je to taková nějaká lehce nekorektní prdel, kterou už dnes v době multikulti-politicky korektní-genderově-rasově a snad brzy i druhově- vyvážené připosrané zvláštní současnosti těžko hledat. Za mě tedy hlavně sentiment, ale když si srovnám všechny tyhlety fekálstyl-prcičkové-highschool komedie té doby mé puberty a srovnám je s dnešní produkcí, tak řeknu jedno: "dejte mi VHSky, video, telku a zavřete mě do jeskyně". Dneska se už na to dá těžko dívat. Asi působím jako důchodce, ale je mi to jedno. A Ryan Reynolds je tady perfektní, až teď si uvědomuju, že ten chlap snad nestárne a Deadpoola asi ani nehraje. O to hůř se mi dívalo na plastovou Taru Reid, ta už v té době byla plastikovou panenkou a když si vygooglujete jak vypadá dnes, pochopíte, že k tomu směřovala celou dobu. Smutné. ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele

National Lampoons jsou nesmrtelní. Holky jsou zde pěkné a Ryan Reynolds prostě umí zahrát takové cool týpky jako Van Wilder. To je to dobré. To zlé je, že na to, že to je komedie se moc během filmu nezasmějete, spíš pousmějete a pokud nenávidíte tento druh levného humoru tak ani to. Musí se ale nechat, že film mě i přes absenci humoru bavil a jsem rád, že jsem se na něj podíval. ()

as-minor 

všechny recenze uživatele

Mám rád fekálne teenagerské komédie. Dokonca musím uznať, že ma snímok potešil tým, že sa nesnažil - ako jemu podobné filmy - o okázalú typologizáciu jednotlivých vzoriek, respektíve skupín študentov. Čo ma však nebavilo boli ťažkopádne prechody z komediálnej roviny do dramatickej. Akoby medzi nimi neexistovali hranice. Akoby fekálnosť splývala so sentimentálnosťou. Veď to nedáva význam. (V preklade: Fekálne scény nárazovo, alogicky a neprirodzene striedala chvíľková dramatická rovina príbehu) A druhým, závažnejším problémom bolo to, že ma humor moc nebavil. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Tak toto nie. Na tento párty žáner už začínam byť normálne alergický, a to ešte pred pár rokmi som ho dokonca vedome vyhľadával. Ale nič na tom vlastne nevidím - len prehliadka alkoholizmu, promiskuity a poriadnej dávky fekálno-sexistického "humoru". Aj keď príbeh je za každým trošku odlišný, tieto veci ich vždy bohužiaľ spájajú. Inak to nebolo ani pri Van Wilderovi, kde som čakal aspoň o niečo vyššiu úroveň. Veď predsa len Ryan Raynolds a Tara Reid v hlavných úlohách, to som myslel že to nemôže byť predsa až tak zlé. Ale dávam aspoň 1 hviezdičku za pár vydarených hlášok, scénok, no predovšetkým dobrý soundtrack nabitý punk-rockovou hudbou. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (6)

  • Michael Olowokandi, Darius Miles, Quentin Richardson a Lamar Odom, kteří hráli basketbalové hráče, spolu kdysi opravdu hráli v jednom týmu v NBA v Los Angeles. (HappySmile)
  • Ryan Reynolds viděl před vydáním filmu pouze krátký úryvek, nikoli celý film. (Cheeker)
  • Né každý možné rozpoznal, že logo společnosti Volkswagen na čepici Van Wildera (Ryan Reynolds) odkazuje na iniciály jeho postavy. (Lembi4)

Reklama

Reklama