Reklama

Reklama

Paranormal Xperience 3D

Trailer

Obsahy(1)

Angela (Amaia Salamanca) je studentkou psychiatrie a nevěří na žádné nadpřirozené úkazy. Její profesor navrhuje, aby ještě s několika studenty zorganizovali expedici, která má vyvrátit existenci posmrtného života. Vydávájí se do solného dolu jednoho hornického městečka, o kterém se tvrdí, že v něm přežívá něco nadpřirozeného. Ignorují tak varování s nepředvídatelnými důsledky a vstupují do dolu. Zlo, které zde přežívá už na ně čeká. (Terva)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Z môho pohľadu čistý priemer. Teenagerské vyvražďovačky už sotva niečím prekvapia, identita vraha je žánrovo zbehlejšiemu divákovi už po prvom morde jasná a pre 3D projekciu určené gore efekty to síce možno trochu zachránili (aj keď určite ich mohlo byť viacej), to je však už v dnešnej dobe v podstate tiež obkukaný štandard. ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Neskutečně trapný a stokrát viděný, bez atmosféry či náznaku strachu, umocněno debilním a zde naprosto zbytečným 3D s vizuálem, kterej pro horor zkrátka neni určenej, pakliže s nim režisér takhle naloží (všechny španělský horory, který jsem viděl, byly vizuálně hodně podobný a i tak na mě ze všech dejchala hutná atmosféra, ale na Paranormal Xperience jsem po celou dobu koukal s úsměvem na tváři a čekal, kdy se to zvrtne v lacinej blockbuster. V rámci hororu neni prosluněnej vizuál pro amatéry). Všechno to pak padá ještě víc k odpadu díky debilnímu hudebnímu doprovodu. Zkrátka tohle není paranormal experience! Hvězda nevim za co. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

No vida, tak už si i španělští tvůrci parádně vymáchali hubu v téhle teenagerské "hororové" mainstreamové žumpě. Pro podobné bezatmosférické sterility Španělsko za současnou hororovou velmoc rozhodně neplatí, takže jsem zklamán, že se odtud vůbec něco takového vynořilo. Tuctová báchorka o studentech, kteří se vydají dělat průzkum o jakémsi lékaři-psychopatovi do opuštěného hornického městečka uprostřed španělského vidlákova. Potenciál by to mělo, neboť prostředí opuštěných měst na mě působí takřka kdykoli a kdekoli, ale způsob, jakým je film natočen, je tak absolutně neinvenční - a nejen neinvenční, ale i nezajímavý, nemastný a neslaný - že to po hororové stránce (alespoň pro trochu odrostlejší diváky) nemůže nabídnout vůbec nic. Je tam pár cudně krvavých vražd, přesvětlené doly, několik šílených 3D efektů a průhledná zápletka, na níž je nejvíc šokující fakt, že ji tvůrci asi mysleli vážně. Ztráta času. 3/10 ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Opět musím pochválit skvělý obraz a zejména zvuk. Ten byl parádní, zejména u lekaček. A opět mne Rusové překvapili s perfektním dabingem (naposled u One Way Trip 3D). Herci sympatičtí a jejich výkony byly dobré. Šílený doktor byl hnusný a šel z něho strach. Trošku mi tam vadilo to proplétání současnosti a vzpomínek, ale na konci filmu divák pochopí, proč tomu tak je. Nechápu to slabé hodnocení jak na IMDb, tak v Rusku? Je to jeden z mála filmů, kdy Vám těch 90 min. rychle uteče. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Já to viděl sice jenom 2D, ale myslím, že ani ten třetí rozměr by to nezachránil. Film má docela nadějný námět, jenomže autoři si zjevně pod pojmem „paranormal“ představují něco úplně jiného než já. Jeden neviditelný doktůrek mě teda z klidu nevyvede, zvláště když se jeho mordy zmůžou jen na omotaný ostnatý drát, pár useknutých prstů a jednu sešitou držku. Vůbec celý film působí tak, že byl dělaný na koleně a že peníze původně určené pro scénáristu schramstly 3D efekty, takže z hlediska scénáře je to bída s nouzí. Herecké výkony jsou řekněme odpovídající mladistvému ansámblu, byť na jeho dívčí polovinu je radost pohledět. :-) Takže za pěkné holky a působivý doktorův kukuč uděluji dvě hvězdy, byť popravdě je tento film opravdu VELMI podprůměrný. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Snímek je prvním 3D hororem ve španělské filmové historii. (Terva)
  • Beeléniným (Úrsula Corberó) mobilem je Sony Ericsson Xperia Play a závodní hra, s níž si během čekání s přáteli zkracuje volnou chvíli, je "Asphalt 6". (Conspi)

Reklama

Reklama