Reklama

Reklama

Americký západ, Jižní Dakota, 1823. Místo a čas s hodně relativní hodnotou lidského života. Zkušený lovec a trapper Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) je se svým synem na výpravě s lovci kožešin. Uprostřed hlubokých lesů vzdorují nečekaným útokům indiánů a musí na své pouti překonávat nemilosrdnou, zatím nezmapovanou krajinu plnou nástrah. Glassovi se stává osudným střet s rozzuřenou samicí medvěda grizzlyho. Medvědí útok sice přežije, ale je těžce zraněný a lovecká výprava se musí rozdělit. Zatímco většina lovců pokračuje v cestě, s Glassem a jeho synem zůstanou jen dva muži, John Fitzgerald (Tom Hardy) a Jim Bridger (Will Poulter). Ti více méně jen čekají, až zemře, aby jej pak pohřbili a mohli pokračovat v cestě. Ale zraněný lovec stále neumírá, a tak se Fitzgerald rozhodne čekání na nevyhnutelné zkrátit. Při pokusu o nedobrovolnou eutanázii ho však přistihne Glassův syn, kterého Fitzgerald zabije. Ještě živého Glasse pak zahrabe v hrobě a spolu s Bridgerem zmizí. Jenže Hugh má hodně tuhý kořínek. V naprosto zuboženém stavu vyleze z vlastního hrobu, zoufale se potácí čarokrásnou, ale zcela lhostejnou krajinou. Při životě jej drží především nenávist a touha po odplatě. Musí překonat brutální zimu a hlad, divoké řeky, bojovné indiánské kmeny a dokonat svou pomstu. (CinemArt)

(více)

Diskuze

kingik

kingik (hodnocení, recenze)

Psal cosi o orgasmu z přírody. Masturbovat nad přírodní scenérií je poměrně rarita. 

Punisher

Punisher (hodnocení, recenze)

jestli to letos akademici nedají do těhle rukou tak jsou hodně na sračky ...

Uživatel Punisher smazal svůj příspěvek.

 (hodnocení, recenze)

Lacike

Už ho mám nějakou dobu v pc.....to si piš, že se na něho podívám :)

Diego

Diego (hodnocení, recenze)

Obávám se, že ani tohle Leovi nebude stačit na Oscara, předvedl dobrý výkon, který se ale v rámci survivor filmu nevymiká standardu. Joseph Gordon-Levitt na mě udělal větší dojem. 

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Odporucam ti to. Je to dobry film. Ale ak sa ti do toho nechce ist, tak sa svet nezruti.

Bolomsson

Bolomsson (hodnocení, recenze)

anglanek

Ano, tuhle pasáž daného jedince také nechápu, protože u záběrů na přírodu a krásných panoramatických snímků mám taky často hotový "orgasmus" :-), ale dokáži to pochopit, protože daný jedinec asi není z přírody zrovna dvakrát tak hotový, jako já či Vy a jde mu hlavně o dobrý příběh a zápletky. 

na příspěvěk reagoval anglanek, Lacike

Doudis19

Doudis19 (hodnocení, recenze)

Bolomsson

Když si každý může dělat co chce, tak zřejmě i já můžu dělat co chci, ano!? A zrovna teď mám potřebu se navážet do filmovejch neandrtálců, kteří přetáčejí nudné časti filmů.

anglanek

anglanek (hodnocení, recenze)

Bolomsson

Nazory jsou tu v celku na miste jak od tech i od jinych je to kazdyho věc,ale jak někdo muze napsat.ze takovou flákotu pretaci když je nudna krajina tak to nechapu uz vůbec...to je jedna z věci na kterou ja se třeba tesim po hereckym zazitku Leo nejvic...ještě mel napsat,ze ten film  sledoval v mobilu

na příspěvěk reagoval Bolomsson

Bolomsson

Bolomsson (hodnocení, recenze)

Doudis19

A budu se znovu opakovat? Není to přeci jeho věc, zda to přetáčí, či nikoli? Vy to snad nechápete, že každý člověk není jako Vy?! Že každý vidí tu potřebu něco vidět, dokázat, užít si to prostě jinak, než Vy? Už to chápete? Zřejmě né, protože poslední Váš příspěvek mě opět přesvědčil o tom, že se v tom motáte a nechápete podstatu, kterou se Vám tu celá řada lidí snaží říci!

na příspěvěk reagoval Doudis19, kingik

Bolomsson

Bolomsson (hodnocení, recenze)

anglanek

Ano, zajisté máte pravdu, ale jak píši níže, někomu stačí film vidět v dostupné kvalitě, jakou byla tato cca 2,3 GB verze z netu a užil si to dostatečně, protože není takový filmový "fajnšmejkr" a vyhovuje mu domácí prostředí, soukromí a klid. Jiní, jako třeba já, to stáhli s nedočkavosti, dostatku volného času mezi svátky, poměrně dobré kvality filmu, který má být doslova pecka a aspirovat na titul film roku a užil jsem si ten film dokonale! Jiný by brečel, že je to slabota, že v kině je to 100 a 1, já mu to mohu potvrdit, že tento film rozhodně v kině bude v mých očích 100x lepší, a proto si na něj také ještě jednou po Novém roce zajdu, ale odsuzovat lidi zato nebudu, jako někteří zde, kteří ten dostatečný požitek u této verze z netu měli. Prostě závěrem...každého věc, kterou variantu zvolí a ať už zvolí tu, či onu, tak ho za žádnou hanit nebudu! Proč? Protože je to každého věc!

na příspěvěk reagoval anglanek

anglanek

anglanek (hodnocení, recenze)

Nechci se tady jebat do kvalitních nazoru ,ale kino je kino a hlavne u tak kvalitních filmu jako je tento,ale pokud si to někdo pretahne na domaci tv tak se sam okrada o zážitek,ale jeho volba...amen

na příspěvěk reagoval Bolomsson

Sevcik

Sevcik (hodnocení, recenze)

Doudis19

Přesně tak. Já se nemůžu dočkat toho filmu, čekám na něj už půl roku, ale chci si ho UŽÍT v plné kvalitě. To je film dělaný na velké plátno, ne na vaše upatlané notebooky / televize. Taky stahuju (kdo dnes ne?), ale bylo by mi stydno stáhnout si ať už Revenanta, nebo Hateful Eight (zvlášť když je dělaný na sedmdesátkový film :DD). Jediná možnost, kterou připouštím je si Revenanta stáhnout po zhlédnutí v kině (a to taky pravděpodobně udělám)... Ale klidně si stahujte, jen vás tak nějak nepobírám... ;)

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Doudis19

Klídek? To si děláš prdel? Ty začneš ostatní urážet a ještě jim řekneš, ať se uklidní? Vždyť si protiřečíš a vůbec se nedá to co píšeš, brát vážně. Buď to nasere, anebo se ti ostatní vysmějou. A víš co, seru na to zda se ti líbí že to stahuju nebo ne, život si pěstuju tak, aby nejvíc vyhovoval co mne, z toho abych se zavděčil kokotům jako ty, jsem vyrostl. K takovým už nebudu mít toleranci, takový jako ty potřebujou, aby mu to ostatní dali sežrat.

 

Jo a ps: spočítej mi tady lidi, co ti kecaj do toho, že filmy stahuješ. :) nikdo si to nedovolí, jen ty.

na příspěvěk reagoval TheDon

luka4615

luka4615 (hodnocení, recenze)

Ouwen

Moje řeč. Každý rok je to tu to samé. Pokaždé se najde nějakej pozér, co do Tebe bude rejt, že jsi si stáhnul nějaký DVD SCR před premiérou. Každého věc ne? Jetli to bude tak dobré jak avizuje hodnocení, klidně si to dám v kině znova. A propo: Víte co je nevtipnější? Ti lidé, kteří tady nejvíc rejou to už mají z 99% stažené taky. Lidská debilita asi vážně nezná mezí.

Doudis19

Doudis19 (hodnocení, recenze)

Jistě že stahuju. Stahuju jak divej, ale jsou filmy u kterých by mě za to hanba fackovala. A kdo ví, třeba ze mě mluví jen závist, že vy už jste to viděli a já ne ;-). Tak zas klídek "introverti" :-D.

na příspěvěk reagoval Ouwen, Sevcik

Související novinky

Cyberpunk 2077 se dočká hrané adaptace

Cyberpunk 2077 se dočká hrané adaptace

05.10.2023

Skvělé zprávy pro fanoušky kyberpunku či sci-fi žánru obecně. Hra Cyberpunk 2077 se totiž oficiálně dočká hrané adaptace. Po úspěšném anime seriálu Cyberpunk: Edgerunners se tak bude jednat o další… (více)

Jak to vypadá s pokračováním Twisteru?

Jak to vypadá s pokračováním Twisteru?

22.12.2022

Když na jaře roku 1996 dorazil do kin blockbuster režiséra Jana de Bonta s názvem Twister, jeho vír zábavy doslova zbořil kina. Snímek s velmi štědrým rozpočtem 92 milionů dolarů díky svému poutavému… (více)

Nový Predátor má název, už se natáčí

Nový Predátor má název, už se natáčí

28.07.2021

Loni na podzim přišlo oznámení, že se slavná značka Predátor dočká dalšího zářezu. K režii nového filmu nastoupil Dan Trachtenberg (Ulice Cloverfield 10), mimo to jsme ale nedostali žádné nápovědy k… (více)

Hvězda Tenet v dalším špionážním thrilleru

Hvězda Tenet v dalším špionážním thrilleru

30.08.2020

Herečka Elizabeth Debicki (Tenet, Krycí jméno U.N.C.L.E.) se upsala hlavní roli v nové špionážní minisérii ze druhé světové války Code Name Helene. Na produkci seriálu se bude podílet studio… (více)

Reklama

Reklama