Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rob (John Cusack) si ve svých třiceti letech uvědomuje, že neví, kam ve svém životě směřuje. Po odchodu přítelkyně Laury (Iben Hjejle) se Rob dostává do krize a přemýšlí o tom, co vedlo k tomu, že ho všechny dívky opustily, že nedokončil vysokou školu, a že skončil jako majitel obchůdku s gramodeskami, kde zaměstnával dva podivínské hudební fandy. Rob začne přerovnávat svou soukromou sbírku gramodesek a rekapituluje jednotlivé okamžiky svého sexuálního životy spojené s různými songy a hudbou, kterou v té době poslouchal. Postupně ale dochází k závěru, že jeho neúspěch se ženami není jeho prokletím, ale jen výsledkem nedorozumění. Jeho snaha získat Lauru zpět je přeci jen korunována úspěchem a zdá se, že krize konečně ustupuje... (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (233)

nunka 

všechny recenze uživatele

Predstavujem si, že celý film by na mňa zanechal plne iný a určite lepší dojem, ak by hlavnú rolu neobsadil John Cusack, no niekto menej prehrávajúci a afektovaný. Tento film má však dobrú chémiu, obsah a pasáže, čo stoja za to...atmosféra miestami ako z Allena...no celé to je o Cusackovi a dojem ktorý na mňa urobil mi našepkáva, že toto mu až tak nevyšlo a svoju rolu neustál. ()

halogenka 

všechny recenze uživatele

Hornbyovská adaptace s poměrně rozpačitým rozjezdem, která se ale rozvine v hodně příjemnou podívanou. Důležité je, že ve filmu zůstalo Hornbyho zlehčování a nadhled, stejně jako citlivost a melancholie. A navíc ta všudypřítomná muzika, která tvoří kulisu celého hrdinova života, vyšinutý Jack Black... Byla jsem spokojená. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Frearsova High fidelity má určitý kultový potenciál, ktorý ale tak úplne neobstál v skúške časom. Napríklad tak, ako Croweove Singles. Je to film o tridsiatnikoch, ktorí klasicky nevedia "kudy kam", sú z toho tak trochu na nervy a robia si z toho tak trochu srandu. Takéto filmy mám rád (nie žeby som nebol tiež tak trochu bezradný, ako hlavný hrdina, ale kto nie je), takže tie tri hviezdy sú veľmi silné. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

----- "Co bylo první ? Hudba nebo zoufalství ?" ----- Zoufalství - zcela jednoznačně ... alespoň pokud bych měla lidskou populaci hodnotit podle osobnosti hlavního hrdiny, jehož bolestínské rozebírání zkrachovalých milostných vztahů hudbu poněkud upozaďuje - a to i přesto, že ji lze považovat za jeho jedinou stálou lásku. Vůbec celá ta údajně komediální záležitost je na můj vkus nadměrně zatížena sobectvím, sebelítostí a úpornou snahou hodit veškeré vlastní nezdary a problémy na někoho jiného - nebo je alespoň zavěsit na krk náhodného posluchače ... potažmo diváka (jako kdybych neměla svých starostí dost). Ne že bychom takoví nebyli, ale k obveselení to jaksi nestačí ... 2,5* ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

"Nezáleží na tom, jací jsme, ale co se nám líbí" - Skvělý rozchodový film z prostředí obyčejného obchodu s vinylovými deskami, z části vyprávěný přímo hlavním hrdinou. Film je jeden z důvodů, proč mít rád Johna Cusacka. Ale ani ostatní herci nestojí pozadu - od Robových kolegů (Todd Louiso, Jack Black) po "Segala s culíkem" (Tim Robbins). Film je navíc doplněn špičkovým soundtrackem a "živým" vystoupením Jacka Blacka. Celkově má skvělou atmosféru a byl jsem příjemně překvapen absencí pro romantickou-komedii typického happyendu. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Čínská písmena na Robově dresu č. 6 znamenají "Hong Kong". (D3VIL)
  • Poté, co se Robovi zjeví Bruce Springsteen, pronese: "Good luck, goodbye". Těmito slovy končí písnička Bruce Sprinsteena – „Bobby Jean“. (HappyTez)

Související novinky

Všechny moje lásky našly hlavní hrdinku

Všechny moje lásky našly hlavní hrdinku

26.09.2018

Remake kultovního filmu s Johnem Cusackem (Identita) Všechny moje lásky našel hlavní hrdinku. Ztvární ji herečka Zoe Kravitz (Sedmilhářky, Šílený Max: Zběsilá cesta). Projekt se momentálně chystá… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno