Reklama

Reklama

Hvězdná pěchota: Invaze

  • Japonsko Starship Troopers: Invasion (více)
Trailer 2

Vojenská základna Fort Casey, která se nachází ve vesmíru daleko od Země, je přepadena obrovskými vesmírnými brouky. Vesmírná loď Alesia vyšle na Fort Casey mobilní vojáky, kteří mají za úkol pokusit se brouky pozabíjet. Podaří se jim zmocnit se základny a zachránit přeživší? (TV Nova)

Diskuze

Vykuk

Vykuk (hodnocení, recenze)

Nasher: Jojo souhlas, ale je to animák a celkem úzce zaměřený, takže to tolik lidí nezajímá a nenadchne, já jsem si to užil:).

Nasher

Nasher (hodnocení, recenze)

Prácu na Invasion som sledoval už dlho, prakticky odvtedy co sa objavili prve clanky na blogu a musim tvorcom zlozit jendu velku poklonu, najma za to, ze sa co sa tyka vybavy a techniky rozhodli drzat Henleinovej predlohy viac ako Verhoevenova jednotka, hoci takych masovych bitiek sa nedockame, pradepodobne kvoli rozpoctu.

Pribeh a dej sice mohol byt aj lepsi, ale celkovo dokaze zabavit a ma zopar svetlych momentov. Technicky uplne dokonale, potesi aj inspiracia Poleudorisovou povodnou hudbou.

Po totalnom odpade v podobe dielov 2 a 3 je Invasion ako balzam na dusu. Celkovo niekde okolo 75, max 80 (iba 68 si Invasion rozhodne nezasluzi).

Vykuk

Vykuk (hodnocení, recenze)

Spokojenost, překonalo nízká očekávání, skvěle se to rozjelo a když člověk pár věcí přehlédne, výborně jsem se bavil. Víc takovýchto kousků, méně Shreků apod.:)

Vykuk

Vykuk (hodnocení, recenze)

Tak vypadá to hezky, uvidíme co story, nečekám nic, stačí jen proplout, nenudit se užít si vizuál. Jdu na to:)

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Mno čekal jsem horší film. Každopádně převyšuje druhý a třetí hraný film o několik tříd.

Hees

Hees (hodnocení, recenze)

No hej ale na IMDB je to irelevantne - zatial malo uzivatelov hodnotilo.

Callas

Callas (hodnocení, recenze)

Tak na tohle jsem hodně zvědavý, alespoň podle traileru to vypadá, že snad první ztvárnění, které se bude držet knihy. Jestli se jim to povede, tak to bude bomba.

Reklama

Reklama