Reklama

Reklama

Hvězdná pěchota: Invaze

  • Japonsko Starship Troopers: Invasion (více)
Trailer 2

Vojenská základna Fort Casey, která se nachází ve vesmíru daleko od Země, je přepadena obrovskými vesmírnými brouky. Vesmírná loď Alesia vyšle na Fort Casey mobilní vojáky, kteří mají za úkol pokusit se brouky pozabíjet. Podaří se jim zmocnit se základny a zachránit přeživší? (TV Nova)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (121)

Ombak▼Penari 

všechny recenze uživatele

Opravdu velmi dobré, samozřejmě především po akční stránce. Rozhodně o třídu lepší než hraná dvojka a trojka. Byla znát velká inspirace Vetřelci, což je paradoxní vzhledem k tomu, že Vetřelci zas byli částečně inspirováni knižní Hvězdnou pěchotou. Kéž by tohle dílko nakoplo zájem také o hrané pokračování či restart celé série, určitě by zasloužila vylovit z bahna podprůměru. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Tak, kdyby tohle přišlo pár let po prvním dílu v režii Verhoevena s odpovídajícím rozpočtem a větší scénáristickou invencí, bylo by to na full house. Bohužel digitální animace ve mně nikdy nedokázala vzbudit patřičné napětí a už vůbec ne vykouzlit odpovídající atmosféru. Proto říkám, že dělat další animovaný Dead Space je na Arachnida, teda na draka. Jinak jsem v tom viděl místy Dead Space, jindy Tribes a je tam i jeden motiv z Vetřelců. Suma sumárum 3 shurikeny. ()

Reklama

Piri 

všechny recenze uživatele

Kvalitné vizuálne prevedenie, za ktoré by sa nemusel hanbiť ani veľkorozpočtový celovečerný sci-fi film, avšak s pár chybami, čo som nepochopil, keďže si dali tak záležať na scenériách. Tu je vidieť, aký je razantný rozdiel renderovať neživé a živé objekty. Keby takto vyzerala FPS hra Mass Effect, tak to by bola šupa :) Pekne sa pozeralo aj na renderované krásky, čo mi pripomenulo bájny Animatrix. Neviem čím to bolo, ale vizuál mohli dotiahnuť viac, najmä chrobákov a ich pohyb a takisto aj ľudí. Je to asi o generáciu lepšie GFX ako Final Fantasy: Esencia života. Dej mal spád, ale ako to býva pri tomto type príbehov, nič zvláštne sa neudialo. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tuhle Hvězdnou pěchotu jsem si krásně užil. Sice bych raději místo brouků viděl vetřelce...co, vetřelce? Ale jistě, stačí si je jen dosadit i s perfektní královnou, která tu Cameronovu kopíruje až nestydatě! Příběh je vcelku prostý, ale ruku na srdce: co je zde nejdůležitější? Přece AKCE! A té si divák užije vrchovatě. Kulky sviští, granáty létají, lasery prořezávají vzduch společně s ostrými zuby řetězových pil, zelené tělní tekutiny brouků stříkají na všechny strany, do toho tryská lidská krev, která se ve stavu beztíže mění na rudé kuličky, výbuchy, oslnivé záblesky, stovky zuřivých brouků a Země v ohrožení. Chvílemi zapomínáte, že sledujete počítačovou animaci, kterou opět připomene sem tam záběr na lidskou tvář. Samozřejmě nesmí chybět trocha svůdné nahoty, jinak má ale válka před flirtováním i láskou přednost. Jako poklona Vetřelcům povedené, jako pokračování válek s brouky důstojné. Celé dobrodružství uzavírá chytlavá vypalovačka od Boom Boom Satellites: Another perfect day...a otevřená vrátka po skončení titulků. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Děj neoficiálního čtvrtého dílu se odehrává výhradně ve vesmíru. Královna vrouků unese jeden z bitevních křižníků a nasměruje ho na Zemi, kde to chce podle všeho s lodí napálit do Paříže a přitom se sama zabít nebo založit novou kolonii. Jak se jí to podaří s několika desítkami brouků na palubě, to opravdu nevím :). Že by ještě před příletem porodila tisíce dalších brouků, kteří by stejně neměli proti obraně celé Země šanci? Poněkud nedomyšlené. Chápu, že potenciál Hvězdné pěchoty je velký, ale v tomto případě zůstal nevyužit. Japonská verze je nevýrazná, postavy hodně over-the-top a někdo ze štábu se pěkně vyžíval v zobrazování nahých ženských. Buď v duchu prvního dílu nebo pro své potěšení. Btw... od kdy můžou brouci dýchat ve vesmíru, potažmo běhat po trupech vesmírných lodí? Gravitace v tomto světě zjevně nefunguje tak, jak má :). Hlavně, že to vypadalo cool. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Práce na produkci zabraly necelé dva roky. (HellFire)
  • Úvodní monolog je převzat z knižní předlohy. (HellFire)

Reklama

Reklama