Reklama

Reklama

Cabin Fever: Patient Zero

Trailer

V Karibiku se výletní loď srazí s výzkumnickým plavidlem. Srážka není nijak katastrofická a nic hrozného by se nestalo, kdyby ovšem na palubě výzkumnické lodi nebyl masožravý virus, který zabije každého, kdo s ním přijde do styku. (topr harley)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Jestliže Outbreak bude zázračným dílkem skládačky, který zapadne k tomu, co se jmenuje Cabin Fever 1,2, tak jsem ochotný jednu hvězdičku přihodit. Za dvě pěkný kozy bych dal dvě i teď, ale kvůli absenci věcí, které by člověk znalý předchozích dvou dílů očekával, a myslím tím maličkosti, jako nechutnost všeho druhu, guilty pleasure humor, demence postav na únosném levelu, aspoň minimální návaznost, dávám krásnou jednu hvězdičku za to, že jsem jak ten idiot vydržel do konce a neprohodil jsem pak monitor oknem. Slabota. 29% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Tentokrát sa zo zakomplexovanou ostravskou nulou v hodnotení zhodneme. Potvrdí sa známe, keď dvaja robia to isté nie je to to isté.Je vidieť, že keď taktovku nad príbehom nedrží Eli Roth celé to je ešte podstatne nezmyselnejšie, ale hlavne neherci to berú ako sérioznu príležitosť preraziť a aj režisér sa žiaľ pokúsil skôr o sériozny film ako hororovú komédiu. Výsledkom toho je dlhé, nezáživné pobiehanie postáv po laboratóriach, ktoré strieda rozlúčka zo slobodou mladého ženícha a celé je to preložené rodinnou zápletkou. A, samozrejme, je rok 2014, nesmie chýbať gigantický vibrátor, prirodzene že čierny.Tupú mládež idealizujúcu si štáty nacistické treba vygumovať ešte viac. Stiesnené priestory filmu vôbec neprospeli, por favor. Najslabšia časť série. ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Encyklopedicky pitvať postúpný zánik neplánovanej a nezmyselne natiahnutej ser-ie je zbytočné, no damagement rozhodol inak. Nech by to už malo akýkoľvek názov, videné to bolo inde a inak ( netvrdím,že lepšie/horšie ). Pôvodný ELInfikačný zámer sa takto dostal cez školské chodby do samotného Karibiku a Kaare sa pokúša skaárovať myšlienku rovno 2násobne. Ak jednotka mala aspoň v tieni nejaké to nedoštudované posolstvo, tak počtom sériovo vyrábaných pešiakov ide o zámernú infikáciu už aj tak biedneho námetu. Skaáruje sa to úplného prekvapenia (?). Som preplnená očakávaním. Každopádne dvierka sa zabuchnúť nedajú - infikovať sa dá totiž všetko, vždy a všade. Tretia rana, tento x na jednotku. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Na Cabin fever 3 jsem se poměrně dost těšil, Andrews film Altitude byla průměrná blbůstka která zabavila a navíc takovýhle filmy nejsou zas tak časté. Ale bohužel film zůstal jen u slabého průměru. Kolikrát jsem měl problémy film vůbec spojit s Cabin feverem, scény kdy hlavní hrdinové putují po ostrově nebo po tom komplexu mi připomínalo totálně jiný filmy než CF. Nicméně krve a gore je poměrně dost a finální ženská bitka je PARÁDNÍ. Puchýře a strhaná kůže je pěkně udělaná. Ale film nakonec zabije divnej konec. Pro mě průměr. Jsem zvědavej jak se vytáhne 4 díl. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Samvěd Křepelka jako patient zero. To mně poser Froda. Banda trotlů si vyjede na "bachelor party" na ostrov. Ten je plnej nákazy a jeden po druhým kalí s odpadávajícíma kusama svýho vysportovanýho body. Nijak extra mě to nenadchlo a když frajerovi ulítla ruka s kvérem přímo do jeho zombie ksichtu, tak mě to dokonce i rozesmálo. Hodně slabý dvě. 25% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Dominikánské republice. (Terva)

Reklama

Reklama