Reklama

Reklama

Machři 2

  • USA Grown Ups 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lenny se po letech vrací z Los Angeles do svého rodného města na východním pobřeží. Usazuje se se svou ženou Roxanne a třemi dětmi ve velkém domě na předměstí. Opět se setkává se svými přáteli Ericem, Kurtem a Marcusem, kteří mají své rodičovské a manželské strasti. Navíc jim všem pomalu dochází, že začínají stárnout. Marcus se poprvé setkává se svým dospívajícím synem Bradenem. Zpočátku to mezi nimi hodně jiskří, ale když se trochu poznají, tak se vzájemně vezmou na milost. Čtveřice „machrů“ zjistí, že i po čtyřicítce se musí člověk vyrovnat se šikanou, a také, že uspořádat pořádnou party není žádná legrace. Nikdo z nich však netuší, že na ně i jejich potomky se řítí nečekané události, které s sebou přinese poslední den školního roku. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (501)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Jednička byla taková vtipná rodinná oddychovka, kdežto dvojka je regulární hovadina, která naštěstí místy umí být vtipná též. Je to takový slepenec komediálních scén, dost hrubo sestříhaných a jako celek ne moc smysl dávajících. Některé gagy však neměly chybu a to i přestože je humor vyloženě primitivní, hodně pubertální a bohužel místy i dost nechutný. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ani první díl nebyl žádný trhák (z komerčního hlediska bohužel ano), ale i tak se jednalo o slušnou a nenáročnou zábavu. Druhý díl už je pouhé vaření z vody a do nově vyprávěného příběhu přidává další, neskutečně trapné postavy a to vše balí do tuny infantilního a toho nejjednoduššího humoru, který je do diváků vpravován, takových 20 let. I přes svou neskutečnou trapnost, ale film není zdraví škodlivý a překvapivě rychle utekl. Nezasmál sem se ani jednou a vzhledem k tržbám (které opět dokazují jednoduchost dnešních diváků) se velice obávám s čím přijde třetí díl. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa úplne zbytočné pokračovanie celkom vydarenej "jednotky". Už to nemalo ten pôvodný feeling, a bohužiaľ aj tá komédia čo v tom predtým bola sa skôr zmenila z veľkej časti na trápne scénky a slabé dialógy. Fakt obrovská škoda, lebo parta týchto hercov okolo Adama Sandlera dokáže väčšinou vytvoriť dosť dobré komédie, na ktorých sa dá skvelo zabaviť. V tomto prípade to bol teda dosť podpriemer, hoci občas sa aj tu zadarilo. K tomu ešte aj absencia Roba Schneidera, čo bolo dosť citeľné. Len dúfam, že Grown Ups 3 už nechystajú, lebo si nechali tak trochu otvorené možnosti (čoho sa dosť obávam). ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Překvapivé, ale ano. Dvojka Machrů se mi líbila o fous víc než jednička. Možná je to jednoduše tím, že je zkrátka vtipnější. Sice nechápu, proč do každý americký komedie musejí cpát zvracení, močení a další fekální humor. Nevím, ale ty americké komedie, které si vystačí bez toho, tak jsou prostě vždy o kus lepší. Pokračování vlastně jede v téměř stejných kolejí jako tři roky starší jednička. Máme tu partu kamarádů, která tentokrát řádí na domácí půdě. Pořád je tahle parta sympatická a místy i vtipná. Dvojce se povedlo mě rozesmát na víc místech než původní Machři. Ale pořád mi to na komedii, která má přes sto minut přijde sakra málo. Jeden, dva, možná tři vtípky a konec. Do hodnocení počítám i roličku April Rose a její žhavý taneček. Kdy její pohyby dostávají pánské publikum do víru fantazie. A taky musím počítat i s neskutečně trapným Taylor Lautnerem. Doufám, že další Sandlerův film, co si vyberu, tak bude o třídu lepší. (55 %) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $80miliónovTržby USA $131,331,960Tržby Celosvetovo $226,231,960Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ v prvom rade nechápem čo na takejto komédii môže toľko stáť, jedine fakt tie honoráre, keď tu nevedia ani poriadne spraviť digitálneho jeleňa? ináč na chlp úrovňou rovnaké ako predchodca, blbé gagy striedajú ešte blbšie, občas kde tu aj niečo aj dobre udrie pobaví, a otravný Lautner tu skáče ako atrapný veveričiak /videl v kine: 45%/ ()

Galerie (71)

Zajímavosti (19)

  • Pro Adama Sandlera je film i přes jeho letitou kariéru prvním pokračováním, na kterém se podílel. (Dr Lizal)
  • Snímek byl časopisem Time označen za „Nejhorší film roku 2013“. (orkadimenza)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno