Reklama

Reklama

Machři 2

  • USA Grown Ups 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lenny se po letech vrací z Los Angeles do svého rodného města na východním pobřeží. Usazuje se se svou ženou Roxanne a třemi dětmi ve velkém domě na předměstí. Opět se setkává se svými přáteli Ericem, Kurtem a Marcusem, kteří mají své rodičovské a manželské strasti. Navíc jim všem pomalu dochází, že začínají stárnout. Marcus se poprvé setkává se svým dospívajícím synem Bradenem. Zpočátku to mezi nimi hodně jiskří, ale když se trochu poznají, tak se vzájemně vezmou na milost. Čtveřice „machrů“ zjistí, že i po čtyřicítce se musí člověk vyrovnat se šikanou, a také, že uspořádat pořádnou party není žádná legrace. Nikdo z nich však netuší, že na ně i jejich potomky se řítí nečekané události, které s sebou přinese poslední den školního roku. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (501)

ORIN 

všechny recenze uživatele

Jednička, ač kostrbatě, měla co vyprávět. Dvojka nikoli, je ale o to uvolněnější. Nejde tu o žádné životní pravdy, postavy se jen poflakují, klábosí, porůznu vylučují tělní tekutiny a rádoby vychovávají své potomky. Buď vám to sedne nebo ne, mně vcelku ano. Třetí hvězda za Buscemiho kreaci a vtípek Hayek k Shaqovi na závěrečné party. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Překvapivě zábavnější než jednička. Některé vtípky povedenější a ve starém Sandlerovském duchu (jelen - nikdy neděste jelena, Buscemi jako raper). Dokonce i ten idiot Nick Swardson mi konečně připadal zábavný. A ani se mi nechtělo zvracet z toho echt júesej rodinně hodnotového ducha. Mrzí mě jen dvě věci, méně prostoru pro ženské partnerky (božská Hayek, skvělá Bello a neskutečně sympatická Rudolph) a absence gerontofilního Roba Schneidera. Ale trochu to zachraňuje Jon Lovitz jako cvičitel aerobiku. Sandler s Duganem prostě ví, čím mi udělat radost. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Nevtipnější a nejoriginálnější komedie anebo jeden velký trapas, co se za poslední dobu vyskytl v kinech? Rozhodně od každého trochu, ale pěkně popořádku. Stará dobrá parta se vrací v plné sestavě a chybí pouze Rob Schneider. Lenny (Adam Sandler) je stále tím zastydlím pubescentem, jak jsme ho znali, jeho žena (Salma Hayek) vypadá po třech dětech stále k světu a nebrání se čtvrtému, i když je Lenny opačného názoru. Vedle toho chce oplatit velkému školnímu tyranovi (Steve Austin) ponižování, které kdysi musel snášet a hlavně chce se svými kámoši uspořádat párty ve stylu osmdesátých let. U jeho kámošů je to poměrně beze změn. Stojí snad jen za zmínku, že Marcus (David Spade) se po letech dozvěděl, že je "novopečeným" tátou urostlého a nevychovaného výrostka a Eric (Kevin James) se naučil kombinovanou "atrakci" zvanou "krkokýchopšouk" a nemusím snad rozvádět o co se jedná. A všichni svorně bydlí ve svém rodném zapadákově. A nesmím opomenout místní klan univerzitního bratrstva vedeného grázlíkem Taylorem Lautnerem, který jde dost proti svému typu, a byl ve své kreaci překvapující a zábavný. Vtipů je přehršel, od těch originálních až po naprosté trapnosti, které dokonce v rámci svého universa ani příliš nefungovaly. Hned zkraje močící los, co si oblíbí dětskou hračku, a pak mužatka na aerobiku, stará láska ze školy, co nerezaví, Marcusova jízda v pneumatice, Salma Hayek a Maria Bello jako "prototypy" žen v domácnosti, Nick Swordson jako řidič školního autobusu a jeho různorodě vtipné kreace absolutního trotla, Shaquille O´Neal jako rozšafný policista, Steve Austin a jeho krásná přítelkyně April Rose, Steve Buscemi jako instruktor autoškoly, Aly Michalka v bikinách, Allen Covert jako hipík učitel, Milo Ventimiglia, kterého málokdo z diváků identifikuje, a tak bych mohl pokračovat až do nekonečna, a ještě by se sem nevešly ani Lennyho narážky na vzhled vlastních dětí a jeho úvaha, jak být až do smrti nedospělý. Pro diváky znalé Sandlerových komedií je to pěkný odvaz. Jeho kámoši si s ním tady zablbli opravdu do sytosti a Dennis Dugan je vedl poměrně spolehlivě ve své režii, ale pro ty, kteří Sandlerovy eskapády v lásce nemají, bude tahle komedie hotové peklo, kterému bez milosti napálí nejnižší známky. Neviděl bych to tak zle. Můžná filmu chyběl ještě větší odvaz a výraznější tvořivost zápletky, protože než se dostaneme na závěrečnou párty, tak film v podstatě nemá žádnou dějovou linii. Takže pokud se chcete v kině pobavit, nemám sice nejlepší doporučení, ale od komedie se Sandlerem, je přece bláhové čekat něco na decentní úrovni. A víte co? Já se s "Machry 2" vcelku nevkusně pobavil. Mé hodnocení: 60% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $80miliónovTržby USA $131,331,960Tržby Celosvetovo $226,231,960Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ v prvom rade nechápem čo na takejto komédii môže toľko stáť, jedine fakt tie honoráre, keď tu nevedia ani poriadne spraviť digitálneho jeleňa? ináč na chlp úrovňou rovnaké ako predchodca, blbé gagy striedajú ešte blbšie, občas kde tu aj niečo aj dobre udrie pobaví, a otravný Lautner tu skáče ako atrapný veveričiak /videl v kine: 45%/ ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Jednička byla taková vtipná rodinná oddychovka, kdežto dvojka je regulární hovadina, která naštěstí místy umí být vtipná též. Je to takový slepenec komediálních scén, dost hrubo sestříhaných a jako celek ne moc smysl dávajících. Některé gagy však neměly chybu a to i přestože je humor vyloženě primitivní, hodně pubertální a bohužel místy i dost nechutný. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (19)

  • Snímek byl časopisem Time označen za „Nejhorší film roku 2013“. (orkadimenza)
  • Ve scéně, kdy Marcus Higgins (David Spade) skáče do lomu, je nahý. V dalším záběru, kdy zvedá z vody ruku a pomalu se potápí, je ale jasně vidět, že na sobě má pod vodou černé plavky. (Ruuzha)
  • V čase 32:59 se drží holčička za ruku s maminkou (Salma Hayek). V dalším záběru má však ruce podél těla. (Iveet)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno