Reklama

Reklama

Šmoulové: Zapomenutá vesnice

  • USA Smurfs: The Lost Village (více)
Trailer 3

V tomto novém, zcela animovaném filmu o Šmoulech se Šmoulinka po nálezu tajuplné mapy vydává společně se svými nejlepšími kamarády Koumákem, Nešikou a Silákem na vzrušující a napínavou pouť Zakázaným lesem plným kouzelných stvoření, aby nalezli tajemnou, dávno ztracenou vesnici dříve, než se to podaří zlému kouzelníkovi Gargamelovi. Na své dramatické cestě plné akce a nebezpečí jsou Šmoulové na stopě objevu největšího tajemství šmoulí historie! (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (125)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tvurci se nastesti vykaslali na to uchylny kombinovani s zivejma hercema a vratili se ke korenum a Smoulum to jedine svedci. Jasne, je to lehce infantilni a cileny jasne na mladsiho divaka, ale pobavi se i dospelej, castecne kvuli nostalgii a navic tu je spousta hlasek nebo odkazu, ktery pochopi spis dospelej. Jinak pribeh neni buhvijakej, ale rozhodne dostacuje a svizne odsejpa, ze zacatku se obcas da fakt dobre pobavit. Ke konci uz sice lehce ztraci dech, ale nic hroznyho, Gargamel to jisti. Takze za me vlastne spokojenost, slabsi 4*. ()

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele

Tak kde bych začal. Konečně tu máme další díl šmoulů ačkoliv je hraný tak napůl a bez opravdových lidí nebo světa. Právě naopak, výprava do Zapomenuté vesnice je cesta do magického světa. Musím přiznat, že film vypadal graficky velice pěkně a částečně se vydal od doby, kdy byly v New Yorku nebo Paříži, zpátky do více kreslené varianty. Příběh samotné Šmoulinky, ačkoliv tu byl již mnohokrát (v originálu hlavně), tak je pořád zábavný a velice okořeněný o novou vesnici plnou....SPOILER: šmoulích holek!......Částečně pobaví a ukáže, to co jsme ještě třeba nikdy neviděli, jakoooo řeku, co se houpe nahoru a dolu, doleva a doprava a ignoruje gravitaci? XD Jako uznávám, tohle bylo opravdu kouzelné. Ovšem hláška "A co uděláme s těmi...modrocápky?" nebo až nechutně umletá Květuše mě totálně odrovnaly. Za mě to je povedená pohádka, u které by jste ani neřekli, že jste se přávě dívali na 1,5 hodiny na TV/monitor. Spíše vám to připadá jako kousek seriálu. No, ale přeskočíme ke konci... Závěrečné scény byly moc, ale moc hezky udělané a nejdřív jsem také nečekal, že to udělá, ale pak mi to hned docvaklo. No a to na kytkách se Šmoulinkou (pro jistotu takto, jinak by to byl zase spoiler jako prase) jsem si říkal, že to tak nemůžou nechat a ono se tak stalo. Myslel jsem si, že nenechají jednu z hlavních postav celých šmoulů jen tak......tamto.... Jsem rád, že to tak skončilo. Mimochodem, pro ty, co tu na to tolik nadávají jak to je pro děti atd. Proboha, je to pohádka, tak se na to nedívejte, když nemáte rádi pohády. To už fakt nemáte nic jinýho na práci? OMG Já se na to dívám jak ze strany dítěte, tak ze své strany a podle toho také musím hodnotit. Krásný film na dobrou noc. Hlavně pro opravdové fanoušky Šmoulů! ()

Reklama

geklon 

všechny recenze uživatele

Poutavý námět...konečně. Šmoulinčin původ. Bohužel cílovka jsou děti do 12 let. Takže naprostá apsence zajímavých a promyšlených momentů, dialogů či nových postav. Gargamel je zase za debila. Šmoulinka za obětavou hrdinku a divák za idiota, na kterého se kouká jen za á, jako na pitomé dítě, které si koupí kde jakou píčovinu s potiskem šmouly...protože je to in, nebo za b pitomého dětinského dospěláka, který si z nostalgie koukopí kdejakou píčovinku se Šmoulou s pouho pouhé nostalgie. Nápad skvělý, provedení okoukané klišé. Dvě hvězdy s odřenýma ušima. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Bola som si skoro istá, že som týchto Šmolkov už videla, ale veruže nie a tak o to viac som milo prekvapená. Ani neviem prečo, no čakala som niečo horšie. Od 4 hviezdičiek ich delí len hudba a pesničky, lebo boli fakt hrozné. Ale inak sa mi tento farebný animáčik páčil. Animácia je fakt krásna, dej zaujímavy, Šmolkovia zlatí a celé je to nápadité, celkom vtipné a hlavne také milé. Deťúrence sa celý čas tvárili spokojne a ja som si oddýchla a pospomínala na detstvo a na kreslených Šmolkov. Najviac sa mi páčil Papa Šmolko a potom obyvatelia Lost Village, nebudem prezrádzať viac, ak ste film ešte nevideli. Prezradím len, že tatkovi Šmolkovi sa výlet oplatil😉 A ešte dodatok, tá lienka bola tiež super. 3,5* ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Víc se mi líbilo, když to bylo i částečně hrané, ale chápu, že už asi nevěděli co tam dát, tak to udělali celé animované. Mně se to líbilo. Prostě dospělý člověk v tom nesmí hledat nic vážného, musíte to brát jako pohádku pro děti. A když se na to podíváte těma dětskýma očima, tak je to pecka. Předpokládám, že v dalším díle uvidíme malé šmouly :D :D ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Na začátku filmu, kdy se Šmoulinka nudí, tak se do okna kouká nějaký šmoula, ale v dalším záběru tam není. (FriggoCZ)
  • Producent Jordan Kerner chtěl, aby vznikl celý animovaný film o modrých skřítcích už v roce 2004. Chtěl ho natočit ve studiu Paramout Pictures, ale nakonec místo toho v Sony Pictures Animation vznikli Šmoulové 1 a 2. (111.)
  • Když je Šmoulinka v kleci a Gargamel se koukne na mapu, má zub v levé části pusy. Následně má však zub v pravé části pusy. (FriggoCZ)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno