Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Všeuměl Ivan Vodochodský ukáže v pořadu vysílaného na TV Nova zaručené tipy na to nejlepší grilování. Díky pořadu Grilování s Vodouchem můžete ochutnat jednoduché i složitější recepty, které právě Ivan Vodochodský připraví. (Paity)

Recenze (30)

fililipekk odpad!

všechny recenze uživatele

Lepší je koukat se do zdi. Marně se sám sebe ptám jak je možné, že se to opravdu vysílá. Ten chlap neví vůbec nic, natož něco o jídle, o tom ví akorát tak jak ho sežrat, což je na něm vidět. Píchněte to prase do žeber a vyhoďte ho, v televizi nemají takové kreatury co pohledávat. A Nově opět ve stoje tleskám co dokáže ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Když se vám do rohovky zarazí kousek asfaltu, který musí očařka vyšprtnout ošklivě ostrým nástrojem, můžete skončit jako já - s okem ulepeným od framykoinu a slz, neschopní číst, neschopní čumět do monitoru déle než pár minut v kuse, neschopní být na slunci nebo ve větru, zkrátka jen sedět či ležet jako kraví lejno u televize a víceméně poslouchat, co se v ní děje. To se dozvíte věci! Kupříkladu takové "Grilování s Vošoustem", to byla lahůdka! Necharismatická bečka sádla je na zahradě s trojicí juvenilních párů a chystá jim žranici - buřty s hořčicí, cibulí a pivem, umaštěný zeleninový salát hňahňaný holýma rukama, žebírka s colou a protože je to všechno poživatelné asi jako dort od pejska a kočičky, všichni přítomní si masné karcinogeny na konci hojně oplácají kečupem "vyrobeným ze skutečných rajčat" Kand (pořad je pravděpodobně sponzorován touto značkou). Dobrá, žrádlo z tohoto "kulinářského" pořadu stojí zjevně za vyližprdel - a co zábava? Hurá, tak ta je ještě horší, přesněji žádná! Tuhle jsem na zahradě rozšlápla slimáka a koukat, jak z něj vytéká nažloutlý vnitřek, bylo chutnější i záživnější než "Grilování s Vošoustem". Hvězdičku dávám ze dvou důvodů: 1) napadl mě během pořadu recept na večeři, co stojí za vyzkoušení, 2) ze soucitu. Chválabohům, že se rohovka hojí rychle! 10% ()

Reklama

*Fish* 

všechny recenze uživatele

Měl jsem možnost kouknout na posledních 20 minut pořadu "Grilování s Vodouchem". Nemohu se zbavit dojmu, že pan Vodochodský, ačkoliv možná umí vařit, v pořadu moc kecá a málo vaři. Asi to nebude chyba jeho, ale dramaturga, nicméně je vidět, jak se některé pořady stále nemohou zbavit takového hávu, jaký tady byl před dvaceti lety. A proti product placementu nic nemám, když ale během té čtvrthodinky zazní slovo kečup asi 20x a pokaždé je doprovázeno detailním záběrem a komentářem všech zúčastněných (kteří v pořadu dle mého akorát překážejí), je už toho moc. Naproti tomu, když zhodnotím další pořad "Léto s Italem" na Primě (kterému se Nova očividně snaží konkurovat), jsme někde jinde. Klasik by řekl, že se v Létě s Italem také moc kecá a málo vaří, nicméně trochu v jiné rovině. V grilování s Vodouchem se dozvídáme mnoho věcí ohledně Ládika a jeho kečupu, v Létě s Italem se dozvídáme něco o Itálii, italské kultuře a dalším. Mně je rozhodně sympatičtější to druhé. Pamětnící si možná vzpomenou na pořady Keitha Floyda (Floyd na cestách, Floyd ve středomoří atp.), kde se pan Floyd "potuloval" po světě se svou mobilní kuchyní a vždy v dané zemi/lokalitě vařil místní speciality. Tento pořad je možná to, co mě jako malého přivedlo k vaření a také to, co se možná Prima snažila, dle mého prozatím úspěšně, napodobit. V kontrastu toho jen nepochopím, jak stejná TV může vysílat Léto s Italem a zároveň Česko na talíři... asi je to opravdu o cílových skupinách a některé obecenstvo paní Šinkorová stabilně přivábí před TV obrazovky ;) Hopi: K buřtům na pivo kečup i pivo vaří, nicméně nechápu, proč bych měl bučty na pivu v pekáči dělat na grilu. Milwa: Přesně tak, atmosféra šílená. Všichni tam akorát překáželi, Pohlreich ví, proč griloval sám. Měl co divákům říct a nepotřeboval tam pět minut vysvětlovat, jak natírat špěkáček hořčicí. ()

sarkareifova odpad!

všechny recenze uživatele

To je furt dokola! Nejdřív to žačalo Prostřenem, Ano Šéfa a skončilo to u Grilování s Vodouchem. Když sem na to jednou koukala tak griloval maso, které právě vyndal z obalu a pak k tomu udělal jenom česnekovej dresing, kterej umí udělat každej. A to bylo všechno. Natočení muselo stát hodně peněz a vznikla další kravina!! ()

alambert 

všechny recenze uživatele

No, i když nesnáším "Vodoucha" a i když je mi jasné, jak tento pořad vzniknul-totiž, že je to jen ubohá a velice povrchní "konkurence" pro Šéfa na grilu-, zatím dávám dvě hvězdičky. Jednu, kterou pravděpodobně velice rychle odeberu, za hosty, Leichtová a Ondřej jsou zkrátka velmi sympatičtí. Nicméně si dovedu představit, jaké další "celebrity" se v tomto pořadu objeví a jsem připraven na to reagovat hodnocením. Druhou hvězdu dávám řekněme za určitou motivaci lidí ke grilování. Dlouhou dobu to byl v této zemi velmi opomíjený koníček, což je škoda. Češi jsou přecejen dost líný a pohodlný národ a tak vše, co přispěje k tomu, že si uvědomí, že nemusí žrát sračky a že grilovat se dají i jiné věci, než buřty, a není to žádná velká věda, považuji za celkem prospěšné a domnívám se, že i tento pořad může mit takovouto zásluhu (asi miniaturní, ale přece). No, snad nejsem moc naivní... ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama