Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den před důležitou zkouškou z medicíny Jeffa navštíví jeho dva nejlepší kamarádi, aby s ním oslavili jeho jednadvacáté narozeniny. Přestože Jeff nemá na párty náladu, nakonec souhlasí, že na jeden drink zajde. Zábava se ovšem zvrhne a večer se vymkne kontrole. Započne přehnaná párty plná alkoholu, sexy vysokoškolaček, okořeněná jedním vzteklým býkem. Dokážou Jeffovi kamarádi svého parťáka vystřízlivět před důležitou zkouškou? Za pokus to stojí! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (229)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Chlastacích teenage komedií není nikdy dost a těch fakt kvalitních je opravdu hodně málo. Nevím, jestli bych 21 & Over řadil mezi ty kvalitní, ale rozhodně bych ji řadil mezi ty zábavné. Už od samotného námětu nelze očekávat inteligentní humor, ale pravdou je, že 21 & Over se v rámci žánru vyhýbá nevtipným trapnostem, ale naopak předvádí trapnosti vtipné a to tak, že jsem se i několikrát nahlas zasmál. Náčelník neměl chybu. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Teda řeknu vám, že se občas někdy taky napiju a někdy to dokonce i přeženu, ale tady před kluky klobouk dolů. Během noci vyžerou neskutečné množství alkoholu a jsou úplně v pohodě. Docela rád bych se kouknul na zoubek co to vlastně měli a kolik voltů to mělo. Když jim svěřený Číňan je absolutně na plech, že chčije po lidech. Film je přehnanej a určitě není vtipnej. Akorát divák čeká na to jak to celé dobře dopadne. Jeden si najde holku, druhý dělá bordel a třetí začne znovu studovat. PS: Druhý film za sebou, kde Asiat mluví stejně a vlastně se i chová stejně. Je to jen náhoda, nebo Chau a Jeff Chang jsou vlastně zcela stejné postavy? ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

S filmy týkajícími se pařby se poslední dobou roztrhnul pytel. Máme tu tuhle pytlovinku se sympatickým Skylerem Astinem (Scylar, jak divné jméno, co?), pak tuhle pičovinku s největší pařbou v Americe a nebo tuhle blbůstku odehrávající se v 80. letech. A to nepočítám do toho Hangovery (jedno jaký díl). Každopádně tohle je největší slabota asi, ale i tak jsem se místy bavila. Takže 1,5-2*. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Proč máš na ptáku tu ponožku ??" - "A proč ji tam máš ty ??" - "Jsou do páru, jsou to ponožky !!" ;) Tak jsem během relativně krátkého časového období prodělal další ožíračku !! Nutno podotknout, že pouze filmovou..;) Po povedených australských Pařmenech a finále Phillipsovy trilogie s nenapodobitelným Galifianakisem, který na čele mého osobního žebříčku nejšílenějších filmových hovad předskočil Adama Sandlera i Jacka Blacka, přiznám se, že jsem si ho opravdu zamiloval, jsem se dopracoval až k 21 & Over, který mají na svědomí scénáristé právě skvělé Pařby ve Vegas Jon Lucas a Scott Moore, která tak nějak odstartovala boom podobných záležitostí, přičemž ta pomyslná laťka byla nasazena poměrně vysoko !! A dá se říct, že ona laťka mohla být hodně v klidu, protože prakticky hodinu se vůbec nic neděje, většina herců je o ničem, až na krásnou Sarah Wright, sledujete nudnou roadmovie po barech a většina fórků, pokud jste si nějakých vůbec všimli, vyznívá naprosto do ztracena, až jsem si ze zoufalství začal stříhat nehty !! Nudu sem tam nahradila nějaká typická americká nechutnost, čemuž naprosto vévodí ultrazhovadilá matrixovská blicí scéna, bez tohoto zážitku v hlavní roli s Justinem Chonem s účesem Justina Biebera bych se opravdu s klidným srdcem obešel, a já už tušil, že tahle párty skončí obrovským diváckým průserem.. Jenže se stalo něco nečekaného, už když Jeffa nacamraného pod obraz jeho dva povedení kamarádíčci posadí vedle dvou zhulenců, začíná se konečně něco dít a já, světe div se, se začínám smát..;) A od okamžiku, kdy Casey a Miller dostanou po ponožce, se z ubohoučké vykrádačky stává veliká vtipná jízda, kdy se přes nevyhnutelné moralizování a uvědomování si vlastních priorit hlavních hrdinů dostávám do velmi příjemné nálady s nádechem nostalgie, která mě až do závěrečných titulků neopustila !! Tak mě napadá, že zábavnější by měla být symbolicky ta první část filmu, protože přeci každá kalba je vtipnější, ještě než jdete spát a budíte se s kocovinou.. Má někdo rád kocovinu ?? ;) Nebýt slabšího soundtracku Lylea Workmana a vlastně dvou naprosto rozdílných polovic snímku, měli by možná tvůrci dojem, že to jde i bez Todda Phillipse, a Na šrot by byl snad i něčím víc než naprosto průměrnou teenagerovskou záležitostí, k jejímž lepším momentům se dostanou opravdu jen ti nejotrlejší diváci !! ()

johnywalker 

všechny recenze uživatele

I přes snahu o originální pojetí, mám pocit, že jsem to už někde viděl. Děj tak nějak znáte aniž byste o tom předem někde četli nebo slyšeli. Překvapí vás maximálně dvakrát za hodinu a půl a vtipem snímek taky zrovna neoplývá. Ani tak, ale nemohu dát horší hodnocení než 3*, protože je to klasická oddychovka, která se rozhodně nestane kultovní záležitostí, ale zaujme... ()

Galerie (45)

Zajímavosti (8)

  • Ve chvíli, kdy Nicole (Sarah Wright) vytahuje Jeffovi (Justin Chon) trny z pozadí, má Jeff sundané trenky i kalhoty. Jejich sundání by mu ovšem vytáhlo i trny. (cze.Oi)
  • Natáčení probíhalo na University of Washington a v jejím okolí. (Terva)
  • Byla natočena i čínská verze filmu, jejíž natáčení probíhalo ve městě Linyi v čínské provincii Shandong. (Terva)

Reklama

Reklama