Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den před důležitou zkouškou z medicíny Jeffa navštíví jeho dva nejlepší kamarádi, aby s ním oslavili jeho jednadvacáté narozeniny. Přestože Jeff nemá na párty náladu, nakonec souhlasí, že na jeden drink zajde. Zábava se ovšem zvrhne a večer se vymkne kontrole. Započne přehnaná párty plná alkoholu, sexy vysokoškolaček, okořeněná jedním vzteklým býkem. Dokážou Jeffovi kamarádi svého parťáka vystřízlivět před důležitou zkouškou? Za pokus to stojí! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (229)

teutates 

všechny recenze uživatele

Buď jsem já tak starý anebo to byla taková ptákovina, přikláním se k tomu druhému punktu. Hangover omladina zlihala, nemnělo to dost výrazných momentu, které by člověka upřímně (ehm) rozesmáli, spíš taková, klasická, americká trapárna... nemůžu se zbavit pocitu porovnávaní s Hangover, který byl svým způsobem výtečný. 21 and Over je průměr (relativný) a níž. Herecké osazenstvo prohrává, kde se dá a celkově to stoji za ho*. Na tak pseudomasturbantní koment jsem se musel napít. 2/10 ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Další z řady klasických "vejška - pojďme se zmastit" kousků. Spíše průměrný až mdlý, než cokoli více či překvapivého. Obsazení mi přijde druhořadé, takové to hození semínek herců do prostoru a uvidíme, jestli nám z toho vyklíčí nějaká nová filmová celebrita. Pár vtipných momentů by se našlo, ale co si tak vzpomenu, tak jsem se snad po celou dobu vážně moc nezasmál. Je to plané a plytké, a jak sejde spolu se závěrečnými titulky z očí, tak rychle sejde z mysli. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Typická americká komedie o mladých klucích, kteří se chtějí vožrat. Takových komediíí bylo natočeno mnoho a musím přiznat, že prvních 20 minut jsem měl pocit, že se nic nového nedozvím, že to je pořád opakování toho samého. Ale poté mě to fakt začalo bavit, začal jsem se smát a nakonec jsem si ten film užil. Dávam 3,5* ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Tento film vám neponúkne možno nič navyše, len to, čo očakávate, ale pokiaľ ste dlhú dobu nevideli klasický americký teen-movie, tak sa možno aj slušne zabavíte. Scenár je tradične stupídny a neponúka vo svojom žánri absolútne nič prevratné. Niektoré scénky však dokážu poštekliť vaše bránice a vďaka rýchlemu tempu to celé ani tak nebolí. 55%. ()

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

Film, je vulgární, má zde zvratkovský humor, je klišovitý. "Na šrot" je přesně o tom, jak se jmenuje. Jeden kluk se tak ožere, že je schopen sežrat tampón, ostatní se ho snaží zachránit, i když podle všeho se na vysokou školu, alespoň jeden z nich, dostal jen čirou náhodou, anebo možná jen věděl, kam investovat. Respektive jeho rodiče o tom měli ponětí. Tak pitomé hrdiny už jsem dlouho neviděl. Mám pocit, že na šrot museli být i scénáristé, kteří si nevěděli rady, a tak se opili, aby se jim lépe psalo. Ráno asi sami koukali, co to všechno napsali, bohužel už neměli dost soudnosti na to, aby to sbalili, vyhodili a dali se na dráhu prodavačů zeleniny. A to jsou tvůrci, co mají na svědomí "Pařby"! Trochu se začínám být toho, co nás čeká v "Pařbě na třetí". Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/05/na-srot-2013-15.html ()

Galerie (45)

Zajímavosti (8)

  • Natáčení probíhalo na University of Washington a v jejím okolí. (Terva)
  • Scenáristi a režiséři Jon Lucas a Scott Moore se nechali inspirovat filmem Projekt X (2012), který měl u diváků velký úspěch, a rozhodli se natočit podobný film. (TheTrox)
  • Vo filme si strihol cameo aj známy anglický hudobný producent a dubstepový DJ Rusko. (Hamaradža)

Reklama

Reklama