Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den před důležitou zkouškou z medicíny Jeffa navštíví jeho dva nejlepší kamarádi, aby s ním oslavili jeho jednadvacáté narozeniny. Přestože Jeff nemá na párty náladu, nakonec souhlasí, že na jeden drink zajde. Zábava se ovšem zvrhne a večer se vymkne kontrole. Započne přehnaná párty plná alkoholu, sexy vysokoškolaček, okořeněná jedním vzteklým býkem. Dokážou Jeffovi kamarádi svého parťáka vystřízlivět před důležitou zkouškou? Za pokus to stojí! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (229)

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Taková ta komedie, od který čím míň když očekáváte, tím míň jste nasraný , když je to ve finále píčovina. Tohle je píčovina a s tím očekáváním jsem k tomu přistupoval a tudíž sem se i bavil. Nic novýho to nepřinese a děj snímku není bůh ví co, ale na vyplňení mezery mezi ordinací a ulicí nebo čím bohatě stačilo.... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Slabsi odvar Projektu X. Cekal jsem typickou pubertackou komedii, kde particka blbecku vyrazi zbavit se panictvi ala Superbad, ale film jde nastesti trochu jinou cestou. Zatimco Projekt X byla giga kalba na jednom mista, tady se v ramci jednoduchyho pribehu - dostat zlityho kamose domu, pari vsude kde se da, obrazej se hospody a vecirky a tak se furt neco deje. Hlavni particka je klasicky slozeni vseho schopny hovado a slusnacek, ale nastesti to nejsou nejaky vylozene pubertaci, coz ale neznamena, ze by delali o neco mensi kokotiny. Vylozene vtipnejch situaci tu moc neni, ale film tak nejak lehce bavi celou dobu, obcas se odehraje slusnej naklad, takze ve vysledku v zasade spokojenost za lepsi 3*. ()

Reklama

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

Film, je vulgární, má zde zvratkovský humor, je klišovitý. "Na šrot" je přesně o tom, jak se jmenuje. Jeden kluk se tak ožere, že je schopen sežrat tampón, ostatní se ho snaží zachránit, i když podle všeho se na vysokou školu, alespoň jeden z nich, dostal jen čirou náhodou, anebo možná jen věděl, kam investovat. Respektive jeho rodiče o tom měli ponětí. Tak pitomé hrdiny už jsem dlouho neviděl. Mám pocit, že na šrot museli být i scénáristé, kteří si nevěděli rady, a tak se opili, aby se jim lépe psalo. Ráno asi sami koukali, co to všechno napsali, bohužel už neměli dost soudnosti na to, aby to sbalili, vyhodili a dali se na dráhu prodavačů zeleniny. A to jsou tvůrci, co mají na svědomí "Pařby"! Trochu se začínám být toho, co nás čeká v "Pařbě na třetí". Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/05/na-srot-2013-15.html ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

podprůměrný kousek,který se sice v traileru tváří jako nehorázná jízda,aby pak v reálu byl nevyváženým a vlastně klasicky americkým teen filmem.Pár scén se povedlo,ale zbytek je buď zbytečně natahovaná nuda,nebo již bylo dávno použito jindy a lépe.Pokud budu mít potřebu podobného filmu,sáhnu raději pro Projekt X...50% ()

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

9 ročná spitá vietnamská defka. To nie je všetko. Fakt nehorazne milý film. 70% ste už všade videli, ale zvýšok je fakt nevtieravá sranda. Po polovici stopáže sa odtlačok teen film určite zmení. Záver je fakt kurva užasný. Ale keď ste suchár, ktorý pozerá komédie, len aby ich mohol spičiť, tak si nachystajte malé hodnotenie, pretože to nie je pre vás vôbec určené.:) ()

Galerie (45)

Zajímavosti (8)

  • Natáčení probíhalo na University of Washington a v jejím okolí. (Terva)
  • Byla natočena i čínská verze filmu, jejíž natáčení probíhalo ve městě Linyi v čínské provincii Shandong. (Terva)
  • François Chau (Dr. Chang) si rovnomennú úlohu zahral aj v seriáli Nezvestní (2004). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama