Reklama

Reklama

Už jsou to dva roky, co ďábelští Critters poprvé terorizovali městečko Grovers Bend a vyhnali rodinu Brownových. Jenomže “kluk, který křičel Critter”, Brad Brown (Scott Grimes), je zpátky... a právě včas. Z critteřích vajíček se vyklubala smrtící smečka a krvežíznivé chlupaté koule jsou celé žhavé pustit se do své oblíbené kratochvíle – do jídla. Vajíčka se brzy klubou všude, kam se jen podíváte: pole plné dobytka se stává obrovským prostřeným stolem a místní obyvatelé mizí po celých soustech. Naštěstí se vracejí tři šerifové z vesmíru, Ug, Lee a Charlie a pokusí se problém odstranit. Dokáží ale zlikvidovat Critters dřív, než Grovers Bend zmizí z mapy? Critters – Hlavní chod, plný mimořádných zvláštních efektů, je větší a lepší a jistě uspokojí vaši chuť na akci, napětí a hrůzu! (Magic Box)

(více)

Recenze (156)

Dexter666 

všechny recenze uživatele

Dvojka má oproti jednotke v mnohom navrch - lepší scenár, lepšia hudba, viac Critters (áno áno:-) a k tomu viac blbín s nimi (skalpovaný/uvarený/zelektrizovaný/omráčený...critter). Škoda trápnych dialógov a zbytočných premieňacích scén, ktorým sa ktovie prečo venuje taká pozornosť. Inak to celé pekne odsýpa a ani sa nenadejete a je koniec a vy si hovoríte I want more... ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Prvý diel sa mi páčil viac. Bola v ňom lepšie vykreslená atmosféra 80. rokov a celkovo mi film prišiel napínavejší a hororovejší. Nehovoriac o Dee Wallace( E.T.) a Billym Zaneovi (Titanic), ktorých obsadenie rozhodne potešilo. Dvojka dosť varí z vody ale treba uznať že masaker v reštaurácii bol skutočne cool a maximálne humorný. Niektoré hlášky sú skrátka kultové: "potrebujete šerifa? pozrite si Zlaté stránky ", " A koho zavoláme? Krotiteľov chlpatých gulí?" taktiež potešili narážky na Indyho, Freddyho a Terminátora. V konečnom dôsledku celkom zábavné a jedlé béčko na 1 pozretie 45% ()

Reklama

Jason13 

všechny recenze uživatele

Zatím co jednička se snažila hrát (opravdu malinko) i na temnější hororovou strunu, tady je to vyloženě světlá komická hříčka.. U takového typu filmu to ale rozhodně není na škodu. Critters tu mají víc prostoru a i jejich počet výrazně vzrostl.. Vtípky se většinou povedli. Hlavně přeměna na dívku z Playboye je super.:) Hodnotím stejným počtem jako jedničku, ale co do zábavnosti jsou tyhle 4 hvězdy o něco silnější... ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Narovnako ako prvý diel, to znamená, že kto je závislý na malých us mestečkách, bude si v tom lebediť. Ale inak klasika, sympatické a rôznorodé charaktery, perfektné praktické efekty, a ešte taká ta doznievajúca 80s atmosféra so skvelým soundtrackom. Možno trošku krvavejšie a viac čierneho humoru, ale o tom to v prvom rade nie je. Oh, a krásna a sympatická hlavná hrdinka! ()

KasparekZabijak 

všechny recenze uživatele

Ne o moc slabší, než první díl, lovci Critters se v půli cesty na svou planetu dozví, že zrůdičky se chystaj vylíhnout ze zapomenutých vajec a vracej se zpátky na Zemi konat svou práci. Absolutně nenáročná osmdesátková televizní zábava s pár opravdu dobře udělanejma scénama, příjemná stopáž pod 90 minut, prostě kvalitní Velikonoční snímek. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • Vajcia, z ktorých sa vyliahli príšerky, boli vyrobené z plodov tropickej rastliny Anona šupinatá, tzv. cukrových jabĺk. (beso74)
  • Přibližně v 50. minutě si je možné při přeměně jednoho z lovců povšimnout bilboardu s Freddym Kruegerem (Robert Englund) z hororové série Noční můre z Elm Street.. (Rodriguez)

Reklama

Reklama