Reklama

Reklama

Už jsou to dva roky, co ďábelští Critters poprvé terorizovali městečko Grovers Bend a vyhnali rodinu Brownových. Jenomže “kluk, který křičel Critter”, Brad Brown (Scott Grimes), je zpátky... a právě včas. Z critteřích vajíček se vyklubala smrtící smečka a krvežíznivé chlupaté koule jsou celé žhavé pustit se do své oblíbené kratochvíle – do jídla. Vajíčka se brzy klubou všude, kam se jen podíváte: pole plné dobytka se stává obrovským prostřeným stolem a místní obyvatelé mizí po celých soustech. Naštěstí se vracejí tři šerifové z vesmíru, Ug, Lee a Charlie a pokusí se problém odstranit. Dokáží ale zlikvidovat Critters dřív, než Grovers Bend zmizí z mapy? Critters – Hlavní chod, plný mimořádných zvláštních efektů, je větší a lepší a jistě uspokojí vaši chuť na akci, napětí a hrůzu! (Magic Box)

(více)

Recenze (156)

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Překvapení! Po pouze průměrné jedničce přišel fajn film! Ano, Critters 2 mě baví, a klidně bych si ho pustil vícekrát. Proč jsem tedy nedal 5*? Aby tento film měl ode mne 5* musel by splňovat toto: 1) Musel by být trošku více vtipnější, za to bych dal 0,5* navíc. 2) lepší děj. Za to bych také dal 0,5*. 0,5 + 0,5 + 4 = 5. ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Druzí Critters mě bavili o něco více, než první. Zatímco první díl se neúspěšně snažil působit hororově, ve druhém díle už tyto ambice tvůrci opustili a je to ku prospěchu. Critters 2 už jsou jen komedií, ve stylu např. Evil Dead 2, samozřejmě na tak vtipnou, ale takvou, která občas podráždí koutek. ()

Reklama

ellysium 

všechny recenze uživatele

Ani po x letech se tohle dílko nevymyká dobré zábavě. Žraví koulející se ježci se smyslem pro nadávky nepohrdnou vším, co se hýbe a co má na sobě kus masa. Sranda prostě musí být a tak jako v jedničce i tady není nouze o akční scény v nichž hrají hlavní roli babiččiny speciální velikonoční vajíčka :)) ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Podle mě je dvojka Critters o něco málo lepší než jednička. První díl nebyl podle mě vůbec komediální, ačkoliv se to všude píše. Téměř celý byl natáčen ve tmě, nyní je tomu přesně naopak. Těch vtipných věcí je tu docela dost. Hodně se mi líbily ty velikonoční vajíčka, co rozdávala ta bábinka, která vůbec netušila, že jsou to vajíčka crittů. Jen tak náhodou jsem si u toho uvědomil, že tohle je snad první film z USA, kde se slaví Velikonoce. Další co se mi líbilo, tak lovec bez tváře z Vesmíru, který si vybral za vzhled Cynthiu Garris z Playboye. A pak ten samotný závěr, kdy se obrovská koule z crittů valí na město. Jenže celá tahle série je pouze jednoduché přímočaré sci-fi, kdy na Zemi dorazí mimozemské potvory, které jsou originální svým zjevem ve formě černých nasraných opíchaných kuliček, ale ničím víc už nepřekvapí. [4142. hodnocení, 131. komentář, 59%] ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl série. Z původní rodinky se vrací jen Bradley, ale také Charlie, který se přidal k lovcům a pochopitelně Critters. Ti se vyklubou z vajíček, zapomenutých na konci prvního dílu. Pryč je hororovost, nastupuje zábava, akce a hlavně monumentálnost. Critters je spousta, sežerou všechno na co přijdou a zaplavují celé městečko. Jejich řádění se blíží Gremlins a vůbec celý díl je parádně odlečený (scéna kdy se jeden z lovců zkouší proměnit na Freddyho nemá chybu). Nicméně přes to všechno jsou Critters stále smrtelně nebezpeční, což dokáže jedna překvapivá smrt, kterou jsem si nepamatoval a výborné finále s obří koulí. Jo a některé scény jsou neskutečně vymakané (nástup šerifa, finální Charlieho let). ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • Přibližně v 50. minutě si je možné při přeměně jednoho z lovců povšimnout bilboardu s Freddym Kruegerem (Robert Englund) z hororové série Noční můre z Elm Street.. (Rodriguez)
  • Film se natáčel v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno